• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşağlıksınz dıyen erkek

Tamalya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
18
sevgılım çok siniriı olduğu için bunu söyledi çok kırıldım çok hatalı olan bendim ama ne yapmalıyım bundan sonra tavrım ne olmalı aileler tanıştı🥹daha önce hiç bagırmazdı bıle hep altttan alırdı tartışmalarda artık gururum var dıyor ..

sevgılım çok siniriı olduğu için bunu söyledi çok kırıldım çok hatalı olan bendim ama ne yapmalıyım bundan sonra tavrım ne olmalı aileler tanıştı🥹daha önce hiç bagırmazdı bıle hep altttan alırdı tartışmalarda artık gururum var dıyor ..
hatan neydi merak ettim ayrıca şimdi ayrılmak , boşanmaktan daha kolay. aileler tanışır tanışmaz sizi bu kadar kolay kırabiliyorsa sıkıntı.

Olay neydi ki de bu kelimeyi kullandı size

Olay neydi ki de bu kelimeyi kullandı size
Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki

Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
ayrıl bundan, ablana güven.

Ayrılmak için ne bekliyorsunuz mesela?

Seçmece mi bunlar ya?yaşınız gerçekten 27 ise ne yapacağınız açık

Çoçukca davranışlar
Ayrıca bunun için yapıyorsa ilerde kim bilir ne yapar

Evet ama özür dıledı sadece sınırlı olduğunda önceden hep alttan alırdı ben çok üzüldüm ne yapmalıyım şuan 🥹
Hep böyle olur be güzelim yaparlar yaparlar hep özür dilerler sende üzüldüğünle kalırsın
Gönlün nasıl istiyorsa öyle davran tecrüben olur en azından yaşa bakalım

Hep böyle olur be güzelim yaparlar yaparlar hep özür dilerler sende üzüldüğünle kalırsın
Gönlün nasıl istiyorsa öyle davran tecrüben olur en azından yaşa bakalım
Yani hiç kötü bir seyını duymadım daha önce ben bağırırdum tartışmada hep alttan alırdı çok üzgünüm ya n aşıl bır sınır koysam ko

Ayni kisi mi bu? Yillardir yaziyosun. O kisiyse zaten senin agzina tukuruyor bu kafayla kosa kosa evlen daha buraya cook konu ac olur mu kizim

Ama aileler tanışacak ya herkes duydu neden öyle dedınız kı
ya duyan duysun ne olacak ? anlaşamadık ayrıldık. nasıl niye öyle dedin adam seni garanti olarak gördüğü ilk saniye gerçek yüzünü göstermiş aileler duydu diys ömür boyu hakaret mi işiteceksin, neymiş paşamız sinirliymiş !

Aileler tanışacaksa ve herkes duyduysa ne olacak? Bu ayrılmaya engel bir durum değil ki
Siz olsanız affetmez mıydınz ama bi yanlış anlaşılma olmuş olamaz mı benı sorulamaya başladın dedı ama gerçekten pamuk gıbı bırısı ya bu arkadaşım benım sevgılım de bana bir kere dedi böyle bir şey daha olmadı dedı

Bir gün bela okur başka gün küfürler eder. Bir başka gün de şiddet uygular eğer evlenirseniz. Hâlâ bu kişiyle birlikte olmanız ilginç.

Siz olsanız affetmez mıydınz ama bi yanlış anlaşılma olmuş olamaz mı benı sorulamaya başladın dedı ama gerçekten pamuk gıbı bırısı ya bu arkadaşım benım sevgılım de bana bir kere dedi böyle bir şey daha olmadı dedı
Ama bu çocuk hep sana hakaret ediyor ki? Sana saygı duymayan biriyle evlilik yapmak kendi topuğuna sıkmak olur.

Back
X