Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatan neydi merak ettim ayrıca şimdi ayrılmak , boşanmaktan daha kolay. aileler tanışır tanışmaz sizi bu kadar kolay kırabiliyorsa sıkıntı.sevgılım çok siniriı olduğu için bunu söyledi çok kırıldım çok hatalı olan bendim ama ne yapmalıyım bundan sonra tavrım ne olmalı aileler tanıştıdaha önce hiç bagırmazdı bıle hep altttan alırdı tartışmalarda artık gururum var dıyor ..
Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam kiOlay neydi ki de bu kelimeyi kullandı size
ayrıl bundan, ablana güven.Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
Ama aileler tanışacak ya herkes duydu neden öyle dedınız kıayrıl bundan, ablana güven.
Ayrılmak için ne bekliyorsunuz mesela?sevgılım çok siniriı olduğu için bunu söyledi çok kırıldım çok hatalı olan bendim ama ne yapmalıyım bundan sonra tavrım ne olmalı aileler tanıştıdaha önce hiç bagırmazdı bıle hep altttan alırdı tartışmalarda artık gururum var dıyor ..
Daha önce hiç duymadım ki özür dıledı baya pişmanAyrılmak için ne bekliyorsunuz mesela?
Seçmece mi bunlar ya?yaşınız gerçekten 27 ise ne yapacağınız açıkTwıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
Çoçukca davranışlarTwıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
Evet 27 ama özür dıledıSeçmece mi bunlar ya?yaşınız gerçekten 27 ise ne yapacağınız açık
Evet ama özür dıledı sadece sınırlı olduğunda önceden hep alttan alırdı ben çok üzüldüm ne yapmalıyım şuanÇoçukca davranışlar
Ayrıca bunun için yapıyorsa ilerde kim bilir ne yapar
Hep böyle olur be güzelim yaparlar yaparlar hep özür dilerler sende üzüldüğünle kalırsınEvet ama özür dıledı sadece sınırlı olduğunda önceden hep alttan alırdı ben çok üzüldüm ne yapmalıyım şuan![]()
Yani hiç kötü bir seyını duymadım daha önce ben bağırırdum tartışmada hep alttan alırdı çok üzgünüm ya n aşıl bır sınır koysam koHep böyle olur be güzelim yaparlar yaparlar hep özür dilerler sende üzüldüğünle kalırsın
Gönlün nasıl istiyorsa öyle davran tecrüben olur en azından yaşa bakalım
Ayni kisi mi bu? Yillardir yaziyosun. O kisiyse zaten senin agzina tukuruyor bu kafayla kosa kosa evlen daha buraya cook konu ac olur mu kizimsevgılım çok siniriı olduğu için bunu söyledi çok kırıldım çok hatalı olan bendim ama ne yapmalıyım bundan sonra tavrım ne olmalı aileler tanıştıdaha önce hiç bagırmazdı bıle hep altttan alırdı tartışmalarda artık gururum var dıyor ..
ya duyan duysun ne olacak ? anlaşamadık ayrıldık. nasıl niye öyle dedin adam seni garanti olarak gördüğü ilk saniye gerçek yüzünü göstermiş aileler duydu diys ömür boyu hakaret mi işiteceksin, neymiş paşamız sinirliymiş !Ama aileler tanışacak ya herkes duydu neden öyle dedınız kı
Aileler tanışacaksa ve herkes duyduysa ne olacak? Bu ayrılmaya engel bir durum değil kiAma aileler tanışacak ya herkes duydu neden öyle dedınız kı
Siz olsanız affetmez mıydınz ama bi yanlış anlaşılma olmuş olamaz mı benı sorulamaya başladın dedı ama gerçekten pamuk gıbı bırısı ya bu arkadaşım benım sevgılım de bana bir kere dedi böyle bir şey daha olmadı dedıAileler tanışacaksa ve herkes duyduysa ne olacak? Bu ayrılmaya engel bir durum değil ki
Evet canından bezdirdim ne yapayımDetay yok ki adamı canından bezdirmiş olabilirsin zaten bu güne kadar adamdan kötü söz duymamışsın,ya da hiç göründüğü gibi değilmiş.
Artık belalar okunduysa bu ilişkinin selasının verilme vakti gelmiştir.....
Ama bu çocuk hep sana hakaret ediyor ki? Sana saygı duymayan biriyle evlilik yapmak kendi topuğuna sıkmak olur.Siz olsanız affetmez mıydınz ama bi yanlış anlaşılma olmuş olamaz mı benı sorulamaya başladın dedı ama gerçekten pamuk gıbı bırısı ya bu arkadaşım benım sevgılım de bana bir kere dedi böyle bir şey daha olmadı dedı