• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşağlıksınz dıyen erkek

Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
Eğer onunla evlenirseniz ilerde burda konu açarsınız "kasiyere kolay gelsin dedim diye adamla flört ettiğimi düşündü bana şiddet uyguladı" diye.

Daha aynı evin içine girmeden onur kırıcı şeyler söylüyor sen bunun evlendikten sonraki halini düşün.

Twıtırda hesabım açık erkekler takıp etmıs hesabım zaten 10 kişi var daha önce de takıp edıyorlardı ben çıkartıyordum gerı takıp yapmam ki
Erkekler seni takip ettiği için sana aşağılık mı dedi yani ? Sen de ben çok hatalıyım mı diyorsun yani
Ay bana bi kolonya getirin bayılacağım
Kızım senin gururun onurun yok mu
Bak burda kıskanmasını tartışmıyoruz hee. Senden habersiz 3-5 adam takip etti diye kıskanmakta kendince haklıdır okey ama senden bağımsız bir olay için sana aşağılık mı dedi
Yanlış anladıysam biri beni düzeltsin ayol

Hoşt dön de annene bir bak deseydin

Erkekler seni takip ettiği için sana aşağılık mı dedi yani ? Sen de ben çok hatalıyım mı diyorsun yani
Ay bana bi kolonya getirin bayılacağım
Kızım senin gururun onurun yok mu
Bak burda kıskanmasını tartışmıyoruz hee. Senden habersiz 3-5 adam takip etti diye kıskanmakta kendince haklıdır okey ama senden bağımsız bir olay için sana aşağılık mı dedi
Yanlış anladıysam biri beni düzeltsin ayol
Dedı de bu adam böyle değildi yorulmuş .. evkenelım artık yeter dıyor benım suçum ıkna olmamak adam da en sonunda çıldırdu böyle en ufak şeyde böyle dıyor bana sen benım gururumla oynadın dedı saygısızlık bunlar degıl aslında Senın bana yaptığım dıyor herkesin sevgılısı kızınca Allah belamı versın demiyor mu?

Bir gün bela okur başka gün küfürler eder. Bir başka gün de şiddet uygular eğer evlenirseniz. Hâlâ bu kişiyle birlikte olmanız ilginç.
Önceden degıldı böyle sen benım moralımi bozuyorsun ondan böyle oluyor dedı ıkna olmuyorum evlılığe çünkü ufak tefek böyle şeyleri herkesın sevgılısı demiyor mu? Mükkemel bir ilişki yoktur kı

Önceden degıldı böyle sen benım moralımi bozuyorsun ondan böyle oluyor dedı ıkna olmuyorum evlılığe çünkü ufak tefek böyle şeyleri herkesın sevgılısı demiyor mu? Mükkemel bir ilişki yoktur kı
Hayır herkesin sevgilisi küfür hakaret etmiyor, beddua etmiyor. İyi o zaman evlenin görün. Mutluluklar dilerim.

Haklısın herkes mutlu olacak diye bir kaide yok, sen de bu ayıya layıksın.
Evlenirsiniz umarım.

Hayır herkesin sevgilisi küfür hakaret etmiyor, beddua etmiyor. İyi o zaman evlenin görün. Mutluluklar dilerim.
Ya hayır sinirli ama yemın ederım daha önce böyle şeyler demedı yani 😣 ne yapayım bilmiyorum 🤷‍♀️ yani Senın sıyırdığın sözler de kırıcı dedı bana

Dedı de bu adam böyle değildi yorulmuş .. evkenelım artık yeter dıyor benım suçum ıkna olmamak adam da en sonunda çıldırdu böyle en ufak şeyde böyle dıyor bana sen benım gururumla oynadın dedı saygısızlık bunlar degıl aslında Senın bana yaptığım dıyor herkesin sevgılısı kızınca Allah belamı versın demiyor mu?
Yooo demiyor ?

Elbette demiyor. Mükemmel ilişkiyi bela okuma ve hakaretlemi ölçüyoruz. Saygı iyidir iyi.

Daha önce hiç duymadım ki özür dıledı baya pişman
Evlen çiçeğim sana ne desek boş 🤌 yani savunacaksan madem niye paylaşıyorsun anlamıyorum? Adam köprüye yaklaşmış geçmeyi bile beklemeden kartlarını açmış işte… ne istiyorsun işte sadece bu hakaret burada kalacak mı sanıyorsun? Evlen canım evlen güzelim hemen ama hemen çocuk yap oh mis🤌🤌🤌

Evlen çiçeğim sana ne desek boş 🤌 yani savunacaksan madem niye paylaşıyorsun anlamıyorum? Adam köprüye yaklaşmış geçmeyi bile beklemeden kartlarını açmış işte… ne istiyorsun işte sadece bu hakaret burada kalacak mı sanıyorsun? Evlen canım evlen güzelim hemen ama hemen çocuk yap oh mis🤌🤌🤌
Ama sevıyorum kı onu ben zorlamışım 🥹🥹

Yavrum içtiğiniz suya deterjan falan mı döküyorlar kurban olayım bu akıl tutulması neden olur başka?
Ya bu kadar mantıklı olursam evde kalırım çevredmdekı ilişkılerde böyle şeyler oluyormuş adamı belkı bıktırdım🥹🙂

Çok mu çirkinsin ilgi görmüyor musun hiç sevilmedin mi anan baban tarafından bu nedir bi kadın nasıl bu kadar gurursuz olur yapışır kalır ama özür diledi 🥺🥺🥺🥺 yapsın yapsın özğr dilesin

Back
X