- Konu Sahibi fataldanger
-
Fakat doktorun veya dişçinin de iyisi kötüsü var ya beni tereddüte düşüren ve bana hemen karar verdirmeyen bu oldu sanırım. Çünkü zamanında burun ameliyatımı rastgele bir doktora oldum ve bin pişman oldum. O yüzden bu hale geldim sanırım. Sütten ağzı yanan hesabı...Sağlık için bu yaptığınız yanlış konu sağlıksa direk gitmeniz gerekir. Ama diğer konularda araştırma yapmanız bana mantıksız gelmedi. Gereksiz ya da kötü bir şey alacağıma birkaç gün araştırıp almak şu hayat pahalılığında en mantıklısı.
Bu bir hastalık mı yani?Üç senede herhangi bir diş polikliniğinin önünde durup girene çıkana anket yapsaydınız bile sonuca çoktan ulaşırdınız. Bu araştırma değil, erteleme hastalığı.
Çalışmadığım için sosyal çevrem pek yok. Haliyle kolay kolay tavsiye alacak insan da bulamıyorum Ama aşırı pişmanım. Çünkü dişlerim tekrar bozuldu. Dokunsalar ağlayacağım, o derece üzgünümbir ürün alacağım zaman ben de çok araştırırım soruştururum ama söz konusu sağlıksa o kadar beklemem yani. Çevrenizde hiç mi yok diş hekiminden memnun olan biri 3 senedir denk gelmediniz.
upAynısı bende de var kedimi kısırlaştıracağım sürekli yaptıran birini arıyorum tam bir yere karar veriyorum kedisini o veterinerde kaybeden birini okuyunca başa sarıyorum aylardır böyle ve artık yaptırmam gerekEğer bu yorumu okuyup gebze veya tuzla-pendik'te dişi kedisini kısırlaştırmış olan ve veteriner tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum bu vesileyle
Ben de dişlerimi yaptırmaya basladım ve cidden haftanın 3 günü 2 ay gideceğim implanttan kanala kaplamaya her turlu islem yaptırıyorum o kadar zor seçtim ki yıllardır ağzım berbat durumdaydı. Google'dan en cok gerçek yoruma sahip yere gidiyorum başka çarem yok.....Çalışmadığım için sosyal çevrem pek yok. Haliyle kolay kolay tavsiye alacak insan da bulamıyorum Ama aşırı pişmanım. Çünkü dişlerim tekrar bozuldu. Dokunsalar ağlayacağım, o derece üzgünüm
Gittiğiniz yer ankarada olsaydı ben de giderdim muhtemelen. Kendi kararıma göre bir yere gitmeye çok korkuyorum ya kötü çıkarsa diye.Ben de dişlerimi yaptırmaya basladım ve cidden haftanın 3 günü 2 ay gideceğim implanttan kanala kaplamaya her turlu islem yaptırıyorum o kadar zor seçtim ki yıllardır ağzım berbat durumdaydı. Google'dan en cok gerçek yoruma sahip yere gidiyorum başka çarem yok.....
Teşekkürler.Bazi yerler bazi konularda kendini kanitlamiş oluyor yillardir zaten. Arastirmaya üşeniyorsaniz bilinmedik urunleri, markalari tercih etmeyin, yerleri tercih etmeyin.
Ankaradaysanız HF Dental i önerebilirim. Tunalıda. Ben de annem de kardeşim de çok memnun kaldık.Gittiğiniz yer ankarada olsaydı ben de giderdim muhtemelen. Kendi kararıma göre bir yere gitmeye çok korkuyorum ya kötü çıkarsa diye.
Çok çok teşekkür ederim. Peki hesaplı bir yer mi, ücretler nasıl? Tunalı genellikle pahalı oluyor amaAnkaradaysanız HF Dental i önerebilirim. Tunalıda. Ben de annem de kardeşim de çok memnun kaldık.
Çok çok teşekkür ederim. Peki hesaplı bir yer mi, ücretler nasıl? Tunalı genellikle pahalı oluyor ama
Çok çok teşekkür ederim. Peki hesaplı bir yer mi, ücretler nasıl? Tunalı genellikle pahalı oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?