• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşamadigim sorunum vajinusmus

Allah analı babalı büyütsün benim de iki ay kaldı doğumuma . Her soruma yanıt verir acil olunca arar sağ olsun ama bir kere ben ultrasonda gülüyorum diye cihaz kayınca seninle nasıl doğum yapacağız bilmiyorum dedi. Daha o zamanlar sekizinci haftamdaydim çok bozuldum normal doğum yapmayı istiyorum şimdilik her şey yolunda ama acaba bana kaba davranır ya da bu normal yapamaz bunu çekmeyeyim saatlerce der sezeryana alır mı korkum buydu inşallah bana bir nebze olsa da kibar davranır Allah yardimcim olsun

Allah analı babalı büyütsün benim de iki ay kaldı doğumuma . Her soruma yanıt verir acil olunca arar sağ olsun ama bir kere ben ultrasonda gülüyorum diye cihaz kayınca seninle nasıl doğum yapacağız bilmiyorum dedi. Daha o zamanlar sekizinci haftamdaydim çok bozuldum normal doğum yapmayı istiyorum şimdilik her şey yolunda ama acaba bana kaba davranır ya da bu normal yapamaz bunu çekmeyeyim saatlerce der sezeryana alır mı korkum buydu inşallah bana bir nebze olsa da kibar davranır Allah yardimcim olsun
Onun şakalaşma şeklidir o. Siz kararlı olursanız destekliyor normal doğumu. Benim vajinismus geçmişim olduğu için normal doğum düşünemedim bile...

Onun şakalaşma şeklidir o. Siz kararlı olursanız destekliyor normal doğumu. Benim vajinismus geçmişim olduğu için normal doğum düşünemedim bile...
Gerçekten şu ufacık şakalaşma şeklidir o cümlen bile beni kuş gibi hafifletti Rabbim sizden razı olsun çok ama çok teşekkür ederim sanki bana dünyaları verdiniz .

Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdide

Ciddi soruyorum cinsel içerikli bir kitap okudunuz mu hiç? Ya da erotik film izliyor musunuz? Bence siz cinselliği kadına yük olarak görüyorsunuz ama şunu fark etmiyorsunuz; Berbat bir şey olsaydı bekar kadınlar çocuk olma riskini göze alıp ilişkiye girer miydi? Burada sevgilim beni kandırdı, ilişkiye girdim diyorlar. Aslında dedikleri şu: Sevgilimle öpüşürken ve o beni okşarken tahrik oldum ve onunla ilişkiye girmeyi kabul ettim. 13 yaşında çocuklar bile batıda ilişkiye giriyor, siz neden kocaman halinizle yapamayasınız ki?

Back
X