Aşamıyorum, çıldırcam

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
kızlar lütfen bana örnek verin kendinizden komşunuzdan arkadaşınızdan..

Sorunlu sevgilisi kişisini biliyorsunuz bana uygun değilsin diyip terk eden hakaret eden düğüne gittin bitti kendi akrabasına oturmaya gittim diye rahat ilan edip bitiren. Ona göre geniş rahatın teki olduğumu idda eden.. hakkımızda dedikodu çıkmuştı ben o çok kafasına takmasın diye ona tepki vermedim ama gece evde çok ağlamıştım kaç gün utanmıştım onu yüzüme vurup sen çok genişsin tepki bile vermedin senle olamam diyen. Ve dahasıı. Eski konulara göz atabilirsiniz. En son bittiği halde düğünde görüp gelip sacma salak beni kandıran numaramı değiştirip nişan yapalım diyip dört gün sonra sen bana uygun değilsin diyip ayrılan devamlı eski konuları ortaya atan bu aptal gerizekalı insanı kafamdan atamıyorum ve devamlı üzülüyorum. Çıldırcam. Unutmak istiyorum. Tüm gün evdeyim aktivitem yok arkadaş desen sayesinde artık yok ve kendi hatamlada kaybettim ama etken gene oydu. Herneyse. Bana akıl verin nolur bir şeyler diin takıntımı yaptım bilmiyorum. Pişkin pişkin mutlu takılması watsaptan çıkmaması deli ediyor. Beni karalıyıp gitmesi beni deli ediyor. No sildim artık bakmıcam watsaptan. Yarın gidip eski hattımı geri alcam.

Bu hasta insanı nasıl unuturum.. ne zaman geçer bu saplantı ya.

O ruju sürmeyecektin o arabaya binmeyecektin ya canım daha ne zaman oldu sanki. Birak zamanla geçicek ayrıca sen onu umursama engelle görme. Kismet değilmiş de gec. Oyle bi hanzoyla omurmu gecer. Kurtulduğuna şükret sen

Bence hırs yapmışsınız baya.

Yeni bir şeyler yapmaya başlayın,bir hobi falan edinin,yeni ortamlara girmeye çalışın,yeni insanlar tanımak yardımcı olur bence.

Uzman yardımı da alabilirsiniz aşamazsanız.

O son dar pantolnu giymicektim hahaha:) üf ne bileyim birden bi duygu geliyo aman aman. Aklımdan çıksın gitsin istiyorum çünkü gereksiz

kendinize yeni aktiviteler yaratın. dışarı çıkın kursa yazılın. yeni insanlar tanıyın. sonradan pişman olmaktansa şimdi kafanızı dagıtın

O son dar pantolnu giymicektim hahaha:) üf ne bileyim birden bi duygu geliyo aman aman. Aklımdan çıksın gitsin istiyorum çünkü gereksiz
Ayy canin sıkılıo senin bırak şunu yaa. Allahaskina evleneceksin, Ne düğüne gidebileceksin, Ne bi ruj süreceksin öyle omurmu gecer. Sen ne yaşayacaklarını dusun unutursun onu. O da mutlu falan degil. Koltukta oturmuş güldür güldür showu izliyordur kafanda büyütme unutmaya calis. Bidaha yazarsa kanma sakın. Kanıyor gibi olacaksan hemen gel bize yaz

Silmişsiniz işte ne güzel, hattınızı da değiştirince irtibatınız kesilir. Bir şekilde size ulaşsa da görmeyin, duymayın, bakmayın...
Kendinize bunu yapmayın güzel kadınlar Böyle saygısız, terbiyesizlere fırsat veripte onları teşvik etmeyin. İnanın ki hayat siz çabalarsanız size çok daha iyilerini, güzellerini verecektir. Mutluluk kendini sevmek ve saygı duymakla başlar

Peki suan benim güldür güldürü izlemem :)) hahha. Ay bilmiyorum ya bir gelse keşke fena yapıcam o zaman bu hesap kapancak gibi tamamen, gelmez o daha inanmış dar paça giyince ahllakskz olduğuma düğüne gittim diye rahat olduğuma inanmış o evden çıkınca terbiyesiz olduğuma :)) bayılcem şurada. Bak şuraya yazdım gitti üzüntü :)))

Neyi unutamıyorsun vefasızlığını mı benimde vardı böyle unutamadığım biri adam defalarca dedi ben seninle evlenmem diye bense hayal kuruyordum birgün evleniriz herşey düzelir diye birgün vazgeçtim kandırma kendini dedim üstünden iki yıl geçmişti evlendim WhatsApptan görüp tebrik etmiş beni mesaja bakmadan sildim herkes layığını buluyor çok şükür eşimle evlendim onunla kıyaslanmayacak kadar değerli biri.

Sizin adınınıza sevindim. Bu tipler çok tehlikeli. Hele benim ki çok değişik. Tuhaf yani salak gibi bir şey. Ama nedense aklımda.

Bende izliom yani sana demek istiyorumki oda monoton hayatına devam ediyor. Gelmesin ya ugrasma. Bak birgün başkası karşına cikacak InsAllah ve sen diyeceksinki ben niye okadar kafama takmisim. Bu çocuğun anasi nasil giyiniyor yani kapalı bi ailemi. Insan düğünde özenerek giyiyor. Carsaflami gidecekmissin

Sizin adınınıza sevindim. Bu tipler çok tehlikeli. Hele benim ki çok değişik. Tuhaf yani salak gibi bir şey. Ama nedense aklımda.
Yaşla ilgilidir muhtemelen o hali ergen olunca ergen halleri oluyor tutarsızlık bu yüzden bana umut veren sevdiğini söyleyen değer veren biri yoktu onun için herhangi biriydim artık o bile değilim çıktım gittim hayatından.

Yok kız annesi açık, çalışan bir insan çokta iyi biri babası hele dünya tatlısı gayet modren bir adam bayılırım ona. Anneside o düğündeydi ki akrabaları, anneside kalın askılı giyinmişti makyaj sac yaptırmıştı vs, oturmaya gittin milletin evine diye bana salladığı kişide gene kendi akrabaları benide eminim ondan sebep çagırmışlardır. Yani bahane mi yapıyor anlamıyorum. Ama öylede eleştiriyor ki şok oluyorum. Rahat, geniş, ahlaksız. Utan utan diyor :)) ben kalın askılıyla gitseydim felç kalırdım kesin:)) yani ben çözemedm bu çocuğu düğünden 1 hafta önce bitmişti geld düğünde saçma haraketler yaptı aldı götürdü işte sonra çok seviyorum seni dedi sana yaptıklarım için allah belamı versin dedi nişan yapalım dedi 1 hafta oldu olmadı sen bana göre değilsin ded ayrıldı hahahah sonrada eski konuları açıp saydırdı işte. Bir gün aranada bacağımı açıp oturmuşum video çekmiş kardeşim telde gördü onu poşet var die öle oturdum arabada teyzem kardeşim ben varız işte sen böle bir insansın dedi saydırdı:) ay karaışık yazdım umarım beni anlarsın can

28 yaşında maalesef. Umarım bende öle olurum. Çümkü sevmeye değmicek bir tip olduğunu. Siz ne zaman unuttunuz? Üzülmediniz mi hiç

28 yaşında maalesef. Umarım bende öle olurum. Çümkü sevmeye değmicek bir tip olduğunu. Siz ne zaman unuttunuz? Üzülmediniz mi hiç
3-5 senedir tanışıktık çok farklı karakterlerimiz vardı ben bir hayal kurdum rüya gördüm gerçekleşmedi o çok rahat biriydi ben kıskanç facebook resimlerini benim yüzümden kapatmış biri hesap soruyordum ona çok saçma şekilde birgün vazgeçtim sohbet muhabbet eee tamam ama sevmiyor adam beni tek çarem vazgeçmekti başlarda çok üzülürdüm yaşadığı hayatı düşünürdüm kıskançlıktan ağlardım başka kızlarla gördükçe ondan vazgeçtiğim noktada birşey kalmamıştı zaten sonra o beni birkaç kez aradı ve duymadım sonrada bilerek dönüş yapmadım konu kapandı gitti son olarak tebrik etmişti işte normalde saniyesinde cevap veren benden eser kalmamıştı:)

Benim nisanlimda basta boyleydi. Ilk tatile gittik. Ben hep mini götürdüm tabi. Ben yanimda ciplak birini tasimam dedi. Iyi ozaman tek çıkarsın dedim. Tv actim oturdum surat yaptim. Bana gitmiş mini bi elbise getirmiş sırt dekolteli. Askim bak bu çok iyi bi giysene dio ahaha oyle boyle alıştırdım ben Ki benimkinin anasida acik hatta benden daha daha açık. Bana foto attıklarında diorum oha kaynanaya bak coşmuş yine kime çekiyor bunlar ya anlamiyorum. Ama sana çok aşağılayarak konusuyo. Izin verme alttanda alma. Ne takıntılı bi insan. Onun sana değil kendine güveni yok. Kurtulduğuna şükret. Ki bence bu yine gelicek sana öyle hissediorum

İlla bir gün kendileirni belli ediyorlar işte :) başıma gelirse umarım bende sizin gibi unutmuş olduğum zamanda gelir

Ay bilmiyorum arkadaşım, artık gelir mi gelmez mi ben sana sölerim. Dur bakalım denk gelirsek tepkisine göre şekil alır durum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…