Seninki normal tip allah gönlüne göre vermiş alıştırmışsın, bu asla hatasını kabul etmez asla anlaşamıyoruz der anlaşamı için bir şey yapmazz:)Benim nisanlimda basta boyleydi. Ilk tatile gittik. Ben hep mini götürdüm tabi. Ben yanimda ciplak birini tasimam dedi. Iyi ozaman tek çıkarsın dedim. Tv actim oturdum surat yaptim. Bana gitmiş mini bi elbise getirmiş sırt dekolteli. Askim bak bu çok iyi bi giysene dio ahaha oyle boyle alıştırdım benKi benimkinin anasida acik hatta benden daha daha açık. Bana foto attıklarında diorum oha kaynanaya bak coşmuş yine kime çekiyor bunlar ya anlamiyorum. Ama sana çok aşağılayarak konusuyo. Izin verme alttanda alma. Ne takıntılı bi insan. Onun sana değil kendine güveni yok. Kurtulduğuna şükret. Ki bence bu yine gelicek sana öyle hissediorum
Unutmak senin elinde seni el üstünde tutan birini sev bu tipler görmezden gelmelik belki tipi vardır kaşı gözü hoştur ama içi çürük bunu kabullenmelisin.İlla bir gün kendileirni belli ediyorlar işte :) başıma gelirse umarım bende sizin gibi unutmuş olduğum zamanda gelir
Bana bak aticaksin tekmeyi ona göreAy bilmiyorum arkadaşım, artık gelir mi gelmez mi ben sana sölerim. Dur bakalım denk gelirsek tepkisine göre şekil alır durum :))
Evet maalesef ama bana öyle şey yükled sanki o mükemmel harika diğer hekrs kötü iğrenç bende dahil ben böle hissediyorum özgüvenimi aldı ruh emici.Unutmak senin elinde seni el üstünde tutan birini sev bu tipler görmezden gelmelik belki tipi vardır kaşı gözü hoştur ama içi çürük bunu kabullenmelisin.
Bırak o mükemmel harika olsun sen insan ol yeter vazgeçtiğimde seninle aynı yaştım bu güç sende var kendine inan.Evet maalesef ama bana öyle şey yükled sanki o mükemmel harika diğer hekrs kötü iğrenç bende dahil ben böle hissediyorum özgüvenimi aldı ruh emici.
Teşekkür ederim inş herşey güzel olur sizede mutlaka yazcağım :)Bırak o mükemmel harika olsun sen insan ol yeter vazgeçtiğimde seninle aynı yaştım bu güç sende var kendine inan.
Yaz yaz:))Teşekkür ederim inş herşey güzel olur sizede mutlaka yazcağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?