Aşamıyorum, çıldırcam

Seninki normal tip allah gönlüne göre vermiş alıştırmışsın, bu asla hatasını kabul etmez asla anlaşamıyoruz der anlaşamı için bir şey yapmazz:)

İlla bir gün kendileirni belli ediyorlar işte :) başıma gelirse umarım bende sizin gibi unutmuş olduğum zamanda gelir
Unutmak senin elinde seni el üstünde tutan birini sev bu tipler görmezden gelmelik belki tipi vardır kaşı gözü hoştur ama içi çürük bunu kabullenmelisin.

Ay bilmiyorum arkadaşım, artık gelir mi gelmez mi ben sana sölerim. Dur bakalım denk gelirsek tepkisine göre şekil alır durum :))
Bana bak aticaksin tekmeyi ona göre oyle yumusamak falan yok sonra o senin whatsappine bakip senin mutlu olduğunu düşünüp üzülecek pişman olacak iyi haberlerini bekliorum canim

Unutmak senin elinde seni el üstünde tutan birini sev bu tipler görmezden gelmelik belki tipi vardır kaşı gözü hoştur ama içi çürük bunu kabullenmelisin.
Evet maalesef ama bana öyle şey yükled sanki o mükemmel harika diğer hekrs kötü iğrenç bende dahil ben böle hissediyorum özgüvenimi aldı ruh emici.

Evet maalesef ama bana öyle şey yükled sanki o mükemmel harika diğer hekrs kötü iğrenç bende dahil ben böle hissediyorum özgüvenimi aldı ruh emici.
Bırak o mükemmel harika olsun sen insan ol yeter vazgeçtiğimde seninle aynı yaştım bu güç sende var kendine inan.

Canım ben de benzer seyler yaşamıştım esimden onceki sevgilimle. 7 ay kadar sürdü üzüntüm ama öyle böyle değil. Her gun ağlıyorum kendime zarar veriyorum falan. Sonra tam asktan ümidimi kesmisken esimle tanistim. Sonra bir baktım ki aa oyle biri vardi bi zamanlar. Oyle bi unutursun ki unuttugunu bile unutursun :) sadece zamana bırak. Sevmiycem diye zorlama kendini. Seviyosan sev ne olmus yani. Konusmadiktan sonra sevmek sana zarar veremez. Kötü anıları düşünme affet onu. Nasıl yapabildi bana deme mesela. Benim de hatalarım oldu yapamadık de. Ben önce sevdigimi kabullenmistim. Sonra affetmistim. Sonra da tam unuttum mu unutmadim mi diye tereddut ederken esimi tanimak icin sans vermistim. Ne zaman unuttugumu bile bilmiyorum. Rabbime sukurler olsun :) 1 senedir evliyim cok mutluyum. Sabrın sonu selamettir

Unutamaman ona fazla anlam yuklediginden. Belki de sana yaptiklarina ragmen senin kafandaki kisiyi onun bedenine giydirmenden. Oysa gercekte o dengesiz ve kisilik bozuklugu olan biri. Iliski gurusun diye cabakamak yerine bitmesi icin bahaneler ureten biri. Eski konularini okumadim ama cogumuzun hayatina bu tip dengesizler girer ve cikar. Cok da anlam yukleme. Bir an bosluktaymis gelmis nisanlanalim demis sonra gitmis. Ne istedigini o da bilmiyor. Bosliga dustugunde geliyor sanirim.
Bu tipler kendi gel gitleri yuzunden karsisindaki kisinin de psikolojisini bozar.
Unutamiyorum demissin de. Ya ona cok anlam yukluyorsun, ya da ona bagimli hale gelmissin. Biraz tek basina kalmak iyidir. Kendini yeniden kesfetmek icin. O eski seni yeniden bulmak icin. Topraklanmak da diyebiliriz buna. O hayatinda yokken eski seni yeniden bulmak icin bu aslinda iyi bir firsat. Yalnizlik o kadar da kotu degil. Kendini de sevmelisin.

kendine bukadar guvensiz bir adami cok aradin mi? Allah askina bisuru kurs var yazil birine, cik disari, at akilli telefonu elinden bi sure tuslu tel kullan. eger wp icin kendini tutamiyorsan. valla degmez. hirs falan da yapma en guzel intikam unutmak hayatina bakmak 22 yasindasin daha

oyle yada böyle biticek belki aci ceke ceke üzülerek ama bence bi aktibite edin kendine sana cok iyi gelicek belki bi kurs yada kitap yada kafani dagitacak biseyler cok yardimci olur sana yoksa insan sürekli dusunuyor yediremiyor kendine senin ki de muhtemelen yapilanlari hazmedemedigin icin sevdiginden degil

O hasta ama sende normal degilsin
Bu yaşattıklarını bile bile hala aklındaysa,
Unutmak zor belki ama başka şeylerle ugraşmaya bak.

Unutamamaktan kasıt sevgi anlamında değil anladığım kadarıyla kızgınsınız baya. Ama yapacak birşey yok. Siz ne yaparsanız yapın o sizi daha da sinir edecek birşey bulur. Mutlu olarak verin cevabınızı. Onu umursamayarak. Çıkın gezin dolaşın. İşe girin çalışın ne bileyim bı kursa gidin hobi edinin.

Ben de çok gereksiz ipe sapa gelmez kendine bile bakamayan dengesiz birine aşık olmustum. Görüşmeye başladık. Anladım ki amacı farklı. Ayrıldım. Ama oyle cok seviyordum ki gorunce ayaklarimin bağı çözülür kalbim deli gibi atar karnimda kelebekler ucusurdu. Akrabaydi o yuzden ister istemez karşılaşıyorduk. Oyle aşıktım ki onsuz bir gun geçirmedim hep aklimdaydi. Aradan 5 yil gecti eskisi gibi degildi ama onu gorunce gala içim acirdi. Daga sonra esimle tanıştım. Bir yıl icinde oba aşık oldugumu anladim. Oyle mutluyum ki şükür rabbime iyi ki olmadi onunla. Sen de sukret. Boylesi bir insanla mutsuz bir evlilik yaparsan vi 3 yil bilemedin 5 yila her sey biter icinde ki okadar sabredebilirsen. Hayatın ziyan olur. Iradeli ol. Kendini gelecegini düşün. Rabbim sabrını veriyor sen yeter ki dürüst ol kendine. Seviyorum ama unutacagim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…