Biniyorum bazen mecbur kalıyorum ama içim içimi yiyor nabzım hızlanıyor :)Korkunuzla yüzleşin diyorum ben
Üstüne gidin yani
Binin asansöre düşünmeden gözlerinizi kapatıp 10a kadar sayın:)
Ara sıra biniyormuşsunuz buda birşey:)Biniyorum bazen mecbur kalıyorum ama içim içimi yiyor nabzım hızlanıyor :)
Biniyorum ama beni bildirdiklerine bin pişman ettiriyorum ağlicak raddeye geliyorumAra sıra biniyormuşsunuz buda birşey:)
Aman kim çıkacak o merdivenleri asansör candır sevin onu
Cidden saymayı deneyin çok işe yarıyor :)
Ben Doğuma girerken yüksek sesle saymıştım çok rahatlatmıştı titrememi almıştı:)
Öyle tabiki de umarım bende yenebilirimAnnemde vardi bu fobi. Sonra ben asansorlu bir eve 4. kata tasindim. Dogumdan dolayi yanimda kaldi ve ine cika alisti. Kendi basina bile binebiliyor artik. Bir defa biz icindeyken ariza yapti 30 sn. kadar durdu. O olaydan sonra bile binebildi. Mecbur kalinca herseye alisiliyor.
İnanır mısın benim annemde asonsöre binmeyi sevmezdiAnnemde vardi bu fobi. Sonra ben asansorlu bir eve 4. kata tasindim. Dogumdan dolayi yanimda kaldi ve ine cika alisti. Kendi basina bile binebiliyor artik. Bir defa biz icindeyken ariza yapti 30 sn. kadar durdu. O olaydan sonra bile binebildi. Mecbur kalinca herseye alisiliyor.
O fareye bi kalip peynir alaydin eyiydiİnanır mısın benim annemde asonsöre binmeyi sevmezdi
Bizim apartman asansörlü 4. Katta oturuyorum hep merdiven çıkardı
Birgün kızımı sevmek için geldiğinde yine merdiven çıkıyordu
Bizim apartmanda ki fareyle karşılaşınca korkudan asansöre bindi
Artık hep asansörle çıkıyor bizim eve:)
Oda işe yaramıyor hatta tam tersi sinirlerim geriliyor yanımdakini zorla bildirdiği için pataklayasım geliyorkese kağıdı . birine sarılmak yada el ele tutuşmak
Sen gene iyi ben 5-6 kişiyle binsem bile korkuyorimBu takıntı bendede var.Fobi değil heralde takıntı. Yanımda biri olsun her türlü binerim asansöre.Ama tek başıma mümkün değil hayatta olmaz nefesim kesiliyor resmen
Her zaman her yere emerdiven olmuyor ve bazen öyle zamanlar oluyor ki insanlar bin hadi ya uf diyip sizi geriyor mecburen biniyorsunuzMerdiven cik
Bir ara diyet topiginde gormustum seni
Merdiven inip cikmak cok iyi bi spor
Sen gene iyi ben 5-6 kişiyle binsem bile korkuyorim
Ya bende çok severim hep merdiven çıkarım ama her zaman he ryerde olmuyor bazen mecburen ortama ayak uymak zorunda kalıyorsunAslında merdiven çıkmak her şekilde daha sağlıklı zaten hiç dert etme bence
Ben özellikle merdiveni kullanırım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?