Bende aynı şeyi yasadim öğrenciyken apartmanda fare vardı.ve ben fareden çok korkarım titrerim ağlarım..her gördüğümde basıyordum çığlığı. Ama asla asansöre de tek basima binemem. Snf arksim yakınımda oturuyordu beni evime kadar çıkarıp giderdi yada ev arkasim evdeyse aşağı inip o çıkarırdı eve beniİnanır mısın benim annemde asonsöre binmeyi sevmezdi
Bizim apartman asansörlü 4. Katta oturuyorum hep merdiven çıkardı
Birgün kızımı sevmek için geldiğinde yine merdiven çıkıyordu
Bizim apartmanda ki fareyle karşılaşınca korkudan asansöre bindi
Artık hep asansörle çıkıyor bizim eve:)
Ablamda vardi tek yolu kullana kullana alismak eger bayilma nefes alamama derecesinde rahatsizlik vermiyorsa uzerine gidin ilk binin 1. Kat inin sonra 2 kat derken 4,5 defa kullanimdan sonra alisiyorsunuz simdi biz merdiven cikartamiyoruz alisveris merkezinde bile asansore binelim diyoBiniyorum ama beni bildirdiklerine bin pişman ettiriyorum ağlicak raddeye geliyorum
Denicem
Nefesin kesiliyor,titriyorum,nabzım hızlanıyor yapacağını şaşıyorum ama dediğimiz gibi üzerine gidip yenmem gerekAblamda vardi tek yolu kullana kullana alismak eger bayilma nefes alamama derecesinde rahatsizlik vermiyorsa uzerine gidin ilk binin 1. Kat inin sonra 2 kat derken 4,5 defa kullanimdan sonra alisiyorsunuz simdi biz merdiven cikartamiyoruz alisveris merkezinde bile asansore binelim diyo
OoohaaaasssssddfgghhjjAsansörde kalmak, fare görmek yine iyi.
Lisedeyken asansörde adamın biri üzerime işemişti benim
Asansörde kalmak, fare görmek yine iyi.
Ben de anlamadım,tanımadığım bir adam kapıyı tuttu binecektim falan dedi, kapı kapanmadan geri çıktı gitti. Sonra bir ıslaklık farkettim ve leş gibi kokuyordu. Saniyeler içerisinde nasıl işedi ve ben nasıl bir şey görmedim bilmem. Bu olaydan sonra annem benim salak olduğuma inanıp üniversite için başka şehire asla göndermeyeceğini söylediOoohaaaasssssddfgghhjjnasil becerdi ki onu
Ben de anlamadım,tanımadığım bir adam kapıyı tuttu binecektim falan dedi, kapı kapanmadan geri çıktı gitti. Sonra bir ıslaklık farkettim ve leş gibi kokuyordu. Saniyeler içerisinde nasıl işedi ve ben nasıl bir şey görmedim bilmem. Bu olaydan sonra annem benim salak olduğuma inanıp üniversite için başka şehire asla göndermeyeceğini söyledive göndermedi de
Ben de anlamadım,tanımadığım bir adam kapıyı tuttu binecektim falan dedi, kapı kapanmadan geri çıktı gitti. Sonra bir ıslaklık farkettim ve leş gibi kokuyordu. Saniyeler içerisinde nasıl işedi ve ben nasıl bir şey görmedim bilmem. Bu olaydan sonra annem benim salak olduğuma inanıp üniversite için başka şehire asla göndermeyeceğini söyledive göndermedi de
Aa güzel fikir aynayabbakımca kendimi kaybediyorooomKiz bindigin anda benim gibi aynadan orani burani duzelt kurcala , anlamazsin bile
Annem fenadırBende aynı şeyi yasadim öğrenciyken apartmanda fare vardı.ve ben fareden çok korkarım titrerim ağlarım..her gördüğümde basıyordum çığlığı. Ama asla asansöre de tek basima binemem. Snf arksim yakınımda oturuyordu beni evime kadar çıkarıp giderdi yada ev arkasim evdeyse aşağı inip o çıkarırdı eve benisonra çözümü apartani ilaclatmakta buldular :) herkes bikmisti benden :) ben bu iki korkumla da yüzleşemedim hala. annenizi tebrik ediyorum
Fareden betermişAsansörde kalmak, fare görmek yine iyi.
HaklısınızÇok korkuyorsanız fazla zorlamayın kendinizi.
Kemal sunal bu yüzden öldü. Uçak fobisi varken uçağa bindi sonrası malum. Allah korusun..
Destek alın doğru şekilde yenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?