Asansör Fobisi

Bende aynı şeyi yasadim öğrenciyken apartmanda fare vardı.ve ben fareden çok korkarım titrerim ağlarım..her gördüğümde basıyordum çığlığı. Ama asla asansöre de tek basima binemem. Snf arksim yakınımda oturuyordu beni evime kadar çıkarıp giderdi yada ev arkasim evdeyse aşağı inip o çıkarırdı eve beni sonra çözümü apartani ilaclatmakta buldular :) herkes bikmisti benden :) ben bu iki korkumla da yüzleşemedim hala. annenizi tebrik ediyorum

Biniyorum ama beni bildirdiklerine bin pişman ettiriyorum ağlicak raddeye geliyorum
Denicem
Ablamda vardi tek yolu kullana kullana alismak eger bayilma nefes alamama derecesinde rahatsizlik vermiyorsa uzerine gidin ilk binin 1. Kat inin sonra 2 kat derken 4,5 defa kullanimdan sonra alisiyorsunuz simdi biz merdiven cikartamiyoruz alisveris merkezinde bile asansore binelim diyo

Ben küçükken birkaç kez asansörde kaldım hiç korkmazdim hatta severdim kalmayı manyak mıyım negecen de kvmle asansörde kaldık kadın korktu ben de a özlemişim kalmayı dedim bana tuhaf tuhaf bakti

Nefesin kesiliyor,titriyorum,nabzım hızlanıyor yapacağını şaşıyorum ama dediğimiz gibi üzerine gidip yenmem gerek

Asansörde kalmak, fare görmek yine iyi.
Lisedeyken asansörde adamın biri üzerime işemişti benim

Asansörde kalmak, fare görmek yine iyi.
Lisedeyken asansörde adamın biri üzerime işemişti benim
Sarhosmuydu delimi
Ben herkesle binilen alanlar is yeri hastane alisveris merk vs haric apartmanda bile tanimadigim kisilerle binmiyorum tipis tipis merdiven yada oyalanip siz cikin diyorum guvenli gelmiyor malum zaman fena

Ooohaaaasssssddfgghhjj nasil becerdi ki onu
Ben de anlamadım,tanımadığım bir adam kapıyı tuttu binecektim falan dedi, kapı kapanmadan geri çıktı gitti. Sonra bir ıslaklık farkettim ve leş gibi kokuyordu. Saniyeler içerisinde nasıl işedi ve ben nasıl bir şey görmedim bilmem. Bu olaydan sonra annem benim salak olduğuma inanıp üniversite için başka şehire asla göndermeyeceğini söyledi ve göndermedi de

Kopekler gibi ufak ufak yapa yapa eve gidiyodu heralde ne cesit sapiksa

hahaaaaa. kiz o cis yerine baska sey olmasin. 53:

Ben de mecbur kalmadikca asla asansore binmem. 6 kata kadar hic usenmem cikarim. Asansorsuz evde oturdugmdan heralde alisamadim bi turlu ama insan mecbur kalinca onemsemez heralde..
Ayriyeten yabancilarla da binemem. O nasil sapikmis yha sastim kaldim

Annem fenadır
Bizim apartman cimri ilaçlatmıyorlar:)
Zaten fare tek değilmiş yavruları falan varmış ailecek yerleşmişler Bodrum kata
Ben karşılaşırsam başarım çığlığı herhalde :)

Çok korkuyorsanız fazla zorlamayın kendinizi.
Kemal sunal bu yüzden öldü. Uçak fobisi varken uçağa bindi sonrası malum. Allah korusun..
Destek alın doğru şekilde yenmek için

Asansörde kapalı kalmaktan inanılmaz korkuyorum.dayanamam boğulurum.

Asansorde kalsan nolcak ki canim elbet biri gelip kurtaracak . Elin kolun sıkissa neyse de asansorun icinde ne olabilirki

Annemdede ayni sorun var.. kadincagiz asansor dedigin zaman basina tas duser, ben olsam bile yaninda, sen asonsorle cik der.. anne gelsene diyorum, hayir olmaz der.. panikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…