Vallahi onca katı elektrikler kesilse veya mücbir sebep olmadan bebekle ve kırk eşyası çantası ilemerdivende inip çıkamam o kondisyon yok bendeMerhaba herkese. Direk konuya geçeyim yakın apartmanda bir bayan asansör ile duvar arasına sıkışıp öldü. Ben araştırınca gördüm ki asansör kazası çokmuş aslında... Bizim ev üst katta 7 katlı asansör e illa binmek zorunda kalacağım bebeğim de var o kadar korkuyorum kii hadi inerken tam düşerse hadi zemine çalışırsa kendimi değil bebeğimi düşünüyorum.. Abartıyor muyum bilmiyorum ama sanırım binemem bir süre asansöre siz korkmadan biniyor musunuz?
1 aydır niys yaptırmıyorlar?1 aydır asansörümüz bozuk
7. Kata nasıl inip çıkıyorum bi ben bi de ev halkı bilir
Heralde asansörün düşme olasılığı benim elimde eşya ve çocukla yukarı çıkarken geçirebileceğim nefes darlığı ve kalp krizi riskinden azdır
Düşmez ya bakımları yapılıyor mu haberdar olmaya çalışın. Bakımı düzgün yapılan asansör düşmez ola ki düştü sizde içindesiniz zemine cenin şeklinde uzanın en az hasarla kurtulma şansınız artar.
Bu arada benim de asansör fobim var malesef.
Ben neyse de bebeğim var onu o an nasıl koruyacağım diye düşünüyorum hep
neden çamaşır makinesi peki?Ben asansörden değil de çamaşır makinesinden çok korkuyorum. Asansör kazaları azmış yani çok sağlamlarmış ama mesela yürüyen merdivenler çok daha korkulacak şeylermiş
Patlar diye korkuyorum. Maalesef bu korkum yılllardır var ve çamaşır makinesini çalıştırırken evden çıkıyoruz.neden çamaşır makinesi peki?
aklıma yanarak yürüyen çamaşır makinesi videosu geldi su an
Uff benimde kombi korkum varPatlar diye korkuyorum. Maalesef bu korkum yılllardır var ve çamaşır makinesini çalıştırırken evden çıkıyoruz.
Boyle bir durum yaygın mı acaba? İlk defa duyuyorum patlama riskini.Patlar diye korkuyorum. Maalesef bu korkum yılllardır var ve çamaşır makinesini çalıştırırken evden çıkıyoruz.
Böyle şeyler aklınıza nerden geliyoooo :)Uff benimde kombi korkum var
Benim çok korkum var ya :)
Ya sizleri de kendim gibi korkutmak istemem. Maalesef çamaşır makinesi patlama haberine denk geldim. Araştırdım ve o günden beri fenalardayım yani. Allah göstermesin. Hatta bunun için teknik servisle görüştüm, mümkün değil dediler ama bilmiyorum yaBoyle bir durum yaygın mı acaba? İlk defa duyuyorum patlama riskini.
Asansörde kaldım ben bikac kez ama bağırdıgım zaman geliyodu apartmandan birileri kurtuluyordum. Kapalı alan fobim var benim o an çok kötü oluyorum ama kullanıyorum yapacak bişey yok.
Kombiden nasıl korkuyorsunuz tam anlayamadım ben ama açar mısınız birazUff benimde kombi korkum var
Benim çok korkum var ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?