Cocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?Ya her şey normalmiş gibi buna mı takıldınız?
Ne fark edecek?
Adam ister aseksüel olsun, ister gay, adamın sizinle işi yok ki. Sizin de onunla.
Amh değerin kaç eşinin sperm tahlil sonuçları ne alemde sayı kaç hız kaç????????Cocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?
Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
Cocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?
icine kapanik soğuk mizacli biriyim.insanlardan zaten kaciyorumBence evlılıkte ıkı kere birlikte oldugunuz biriyle daha hala bosanmak yerıne boyle sacma sorular sormanız da bana garip geldi. Hersey birliktelik degıl ama sızın aranızda evlilik denen bırsey yok kı yan yana otıramadıgın kısı ıle 2 yıl gecırebılmıssın pes vallahı peygamber sabrı
yuhhhh ohaaaa pesssssKizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
Kııızz bilmediğin yerden mi sordumicine kapanik soğuk mizacli biriyim.insanlardan zaten kaciyorum
Netten tanistik.aseksuellik forumuydu.neden bebek icin ve topluma gostermelik evlenmiyoruz dedik.ama korkarim ki aseksuellikten fazlasi var.yoksa nasil birbirimizi bulalim.radarimiz yok ya insan sececek?Konu fake bence arkadaşlar bòyle iki cins nasıl birbirini bulup anlaşmaya vardılar nasıl aynı frekansta oldular anlamak güç valla külliyen yalan doğrusayda çocuk falan yapmayin
Sebep ınsanlardan neden kacıyosunuz? Karsında evlendigın kısıde ınsan sonucta? Annen mutlu olsun dıye evlenmişsin arayıp artık anne evlendıgım kısı escınsel dıye nasıl acıklarsın ve sonucu ne olur mutlu mu olur bilememicine kapanik soğuk mizacli biriyim.insanlardan zaten kaciyorum
Onceki konumu da okuyun.insanlarla zaten sikintim var.Kııızz bilmediğin yerden mi sordum
niki ne düşünerek seçtiniz peki.bur da hepimizin niklerinin kendimizce anlamları var.sizinki niyeeee lezgini ben inanmadım size inananlar yorumlamaya devam etsinAllah sahit ben escinsel degilim.cocukken tacize ugramistim.belki de bunun verdigi bir tiksinti var.benim asla kadinlara ilgim yok.ifade etmek bile midemi bulandiriyor.
Gercekten samimi fikrimi soyluyorum. Adamin dediklerinde hicbir anormallik yok. Bunun uzerine siz suphe etmez miydiniz diyorsunuz ya asıl suphe ediyorsam bile bunun uzerine suphelerimin yersiz oldugunu anlardim.Neden escinsel olup olmadigimi desmeye calisiyorsun bu ne sacmalik dedi.ben de dedim ki paravan olarak kullanilmissam bilmek isterim.bana dediki ben de senin aseksuelligine paravan oldum.
Bunun üzerine siz şüphe etmez miydiniz.gercekten samimi fikrinize ihtiyacim var.
İnsanlarla ne sorunun var demedim. Amh değerini eşinin spermiogram değerlerini soruyorumOnceki konumu da okuyun.insanlarla zaten sikintim var.
Lezgin kürtçe isim.ayni isimle üye oldugu icin i sesini de ben ekledim.yapmayin arkadasim.ben sandiginiz sey degilim.niki ne düşünerek seçtiniz peki.bur da hepimizin niklerinin kendimizce anlamları var.sizinki niyeeee lezgini ben inanmadım size inananlar yorumlamaya devam etsin
Ben zaten erkeğin hali için söyledim.Escinsel degilim aseksuelim.escinsel olsaydim arkadaslarimdan biri sevgilim olurdu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?