Aseksuel evlilik

Ya her şey normalmiş gibi buna mı takıldınız?
Ne fark edecek?
Adam ister aseksüel olsun, ister gay, adamın sizinle işi yok ki. Sizin de onunla.
Cocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?

Cocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?
Amh değerin kaç eşinin sperm tahlil sonuçları ne alemde sayı kaç hız kaç????????

Niye hayatınızı böyle maf ediyorsunuz ha bu adamla evlisin ha dışarda bi ev arkadaşı bi bayanla aynı evde kalmsiisn ne beklentim var bu evlilikten bence size bayan olduğunuzu hissettirecek bi beyefendiyle evlenin

Aseksüel olmamanıza rağmen, bu konuda anlaşarak evlilik yapacak kadar cesaretiniz varsa, eşcinsel bir baba ile pekala çocuk yetiştirebilirsiniz.
Boşanın. Aseksüel falan da değilsiniz, sadece travmanız var. Yardım alın. Bunu atlatmaya bakın.

icine kapanik soğuk mizacli biriyim.insanlardan zaten kaciyorum

yuhhhh ohaaaa pesssss

Konu fake bence arkadaşlar bòyle iki cins nasıl birbirini bulup anlaşmaya vardılar nasıl aynı frekansta oldular anlamak güç valla külliyen yalan doğrusayda çocuk falan yapmayin
Netten tanistik.aseksuellik forumuydu.neden bebek icin ve topluma gostermelik evlenmiyoruz dedik.ama korkarim ki aseksuellikten fazlasi var.yoksa nasil birbirimizi bulalim.radarimiz yok ya insan sececek?

icine kapanik soğuk mizacli biriyim.insanlardan zaten kaciyorum
Sebep ınsanlardan neden kacıyosunuz? Karsında evlendigın kısıde ınsan sonucta? Annen mutlu olsun dıye evlenmişsin arayıp artık anne evlendıgım kısı escınsel dıye nasıl acıklarsın ve sonucu ne olur mutlu mu olur bilemem

Allah sahit ben escinsel degilim.cocukken tacize ugramistim.belki de bunun verdigi bir tiksinti var.benim asla kadinlara ilgim yok.ifade etmek bile midemi bulandiriyor.
niki ne düşünerek seçtiniz peki.bur da hepimizin niklerinin kendimizce anlamları var.sizinki niyeeee lezgini ben inanmadım size inananlar yorumlamaya devam etsin

Gercekten samimi fikrimi soyluyorum. Adamin dediklerinde hicbir anormallik yok. Bunun uzerine siz suphe etmez miydiniz diyorsunuz ya asıl suphe ediyorsam bile bunun uzerine suphelerimin yersiz oldugunu anlardim.
Adam gayet dogrulari soyluyor, en bastan anlasmayla evlenmissiniz evliliginiz ikinizin de aseksuelligine paravan olmuş. Dogrulari soyluyor bunda yalan bi sey yok ki. Daha ne desin?

Yanı cınsel cekım olmadan ımza attıgınız seyın adı evlılık degıl ev arkadaslıgı. Nefesımden tenımden tıksınen dokunmaktan nefret eden bırıne (kadın erkek) nasıl eşim diyebiliyorsunuz aklım almıyor. Dıger konuya gelecek olursak bence esınız kendı escınsellıgını kapatmak ıcın evlılıgı paravan olarak kullanmıs. Ikınızde tedavı olmalısınız bence ama bosandıktan sonra.. Allah korusun baska seylerde cıkar sonra ev arkadasınıza dıyecek kelıme bulamıyorum

niki ne düşünerek seçtiniz peki.bur da hepimizin niklerinin kendimizce anlamları var.sizinki niyeeee lezgini ben inanmadım size inananlar yorumlamaya devam etsin
Lezgin kürtçe isim.ayni isimle üye oldugu icin i sesini de ben ekledim.yapmayin arkadasim.ben sandiginiz sey degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…