aşermek. hamile değilken üstelik.

Ben hep ilk zamanlar cok yogun yasiyorum hamileliklerimde.simdiki bebise daha hamile oldugumu bile bilmeden burnuma tursu kokusu gelmisti.aman allahim nasil bi koku. Sanki biri yanimda tursu bidonu acti.balkondayim sagimda solumda biri olsa bakcam kim yiyo diye ama o da yok.ne oluyoruz demistim ki hamileymisim.o koku varya iste insani olduruyo.bulup yemedigin zaman delirme noktasina getiriyo.nasil disin agrir beynin zonklar kafani biyerlere vurmak istersin onun gibi bisey o iste .
ayyy allh yardımcınız olsun. güzel heyecanlar:) hayırlısıyla tatmayı nasip etsin allah huzurlu sevdiğim sevildiğim bi yuvada:)

benim ilk kullanıcı adım "bibucukiskender"di düşün :KK70:hamileler var diye değiştirdim:KK70:

Boy kilonuzu çok merak ettim? Tıkınma denilen şey sanırım..frustration diyodu eski sevgilim..terapistimde bu tarz olayların yani gece kalkıp tıkınmaların psikolojik olduğunu söylemişti.psikoloğa gidip anltabilirsiniz,tıkınmanıza sebep olan o duyguyu açığa çıkardığınıza o istek gider..Bende de bir dönem olmuştu terapiyle gitti

Aşerme olayı için değil gece uykudan kalkıp tok bile olsa bişeyler yeme isteği için yazdım.Yoksa herkesin canı her saat bişeyler isteyebilir tabiki

bende varimmm:(
ozellikle geceue sdogru sabaha kadar yemek istiyorim ne bulduysam allahtan diyetteyim aklim basima geldide yemiyorum

Back
X