aşermek

elif327

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
163
57
13
28
kizlar normalde asla tuz sevmem ama hamileliğimde deli gibi ekşi ve tuz istyorum. peynir yiyorum portakal yiyorum dondurmada yiyorum :)) yeşillik tarzi şeyler istiyorum. ama sirf tuz yemek için salatalik domates kesip bol tuzlu yiyorum:) normal mi acaba? 3 aylik hamileyim

Bende oyleyim tuz yemek isdiyorum cok.portakalda yiyorum peynirde.acaba cinsiyyeti ne olacak cok merak ediyorum sen oyrendinmi cinsiyyeti

aynen bende en son dün akşam peynir yiyordum,turşu falan daha çok istiyorum.

bukdr küçükken sıkıntı diil ama ilerleyen aylarda fazla ödem tutturur tuz tansiyonunuda yükseltebilir çok alıştırma kendini ilk aylar bulantıdan ya da bulantı olmasa bile midenin o değişik halinden genelde tuzlu şeylere yönelio insan bende peynir ekmek ve turşuya sarmıştm ama sonra geçti :)

cinsiyet neydi peki? :)

valla mide bulantilarim da var ama azaldi baya koku gelince bulanti oluyo sabahlari

rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin, benim hissim hep kiz diyo bakalim 1 ay sonra ogrenicez :)
bizde hep kız istemiştik ama erkek diince de öyle bi benimsedik ki yavrumuz sonuçta ilk çocuk ztn :) 12. haftada öğrendim erkek olduğunu

bizde hep kız istemiştik ama erkek diince de öyle bi benimsedik ki yavrumuz sonuçta ilk çocuk ztn :) 12. haftada öğrendim erkek olduğunu
hayirlisi olsun inşallah. hayirli evlat ve sağlıklı olmasi tek dileğimiz:) neler yaşadın hamilelikte biraz açar misin?

ve sen şuan hamile mi yoksa dogum mu yaptin:))
yok hala hamileyim 38. haftanın içindeyim daha doğum olmadı bulantım ağrım sızım hiç bişeyim olmadı çok şükür çalışıyorum özel sektörde çalışabileceğim max süre olan 37. hafta sonuna kdr çalıştm yeni doğum iznine ayrıldım hiç zorlanmadm çok şükür 11 kg aldm bebeğin gelişimi normal aralıkta aşermem de olmadı ille de şunu isterim die ama 30. haftada birden rahim ağzı kısalması çıktı biraz dinlenmeye çekildim ilaç kullandım kendimi çok yormamaya çalıştm bebişte hala doğmadı erken doğum riski çıkmasına rağmen :) şimdide ne saman doğcak diye bekliyoruz işte heyecanla

hayirlisi olsun canim sağsaglim nasib olur insallah kucağına almak:)

Kız konunu görünce şöyle çıtır çıtır acur istedi canım bi de hani kelek turşusu var ya oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…