Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğim boyunca etten iğrendim hala da yemiyorum 25. Haftadayım oğlum olacakKızlar 6+1 haftalık gebeyim önceden bu üçüncü çocugum olacak diğer gebeliklerimde hep canm et isterdi ıkısıde erkek sımdı hep domates kırmızı biber istiyor canım rüyalarım bıle giriyor paıkolojik mi bilemıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bende domates için aynıyım canımBenim de cnm domates salatalik cekerdi hatta sabah kahvaltisinda yicem diye gece heyecandan uyuyamazdim :) ama oglum oldu
Bencede canım heralde ınsann ıştahına göre degısıyor yada psıkolojikEt yedim oğlum oldu, et yedim kızım oldu, hiç inanmıyorum hurafelere![]()
Canm haftamız cok yakınnn1 hafta tatlı 1 hafta ekşi aşeriyorum
Valla ben çok ekşi yedim limonu dilip dilip yedim resmen. Tatlıdan aşırı soğudum. Kızım olacak inşallah. Ye ekşiyi doğur ayşeyi doğruymuşKızlar 6+1 haftalık gebeyim önceden bu üçüncü çocugum olacak diğer gebeliklerimde hep canm et isterdi ıkısıde erkek sımdı hep domates kırmızı biber istiyor canım rüyalarım bıle giriyor paıkolojik mi bilemıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bende tuttu şahsenKızlar 6+1 haftalık gebeyim önceden bu üçüncü çocugum olacak diğer gebeliklerimde hep canm et isterdi ıkısıde erkek sımdı hep domates kırmızı biber istiyor canım rüyalarım bıle giriyor paıkolojik mi bilemıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bende domates için aynıyım canım![]()