• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşermeyle cinsiyet ilişkisine inanıyor musunuz?

alim34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
123
16
48
35
Kızlar 6+1 haftalık gebeyim önceden bu üçüncü çocugum olacak diğer gebeliklerimde hep canm et isterdi ıkısıde erkek sımdı hep domates kırmızı biber istiyor canım rüyalarım bıle giriyor paıkolojik mi bilemıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Benim de cnm domates salatalik cekerdi hatta sabah kahvaltisinda yicem diye gece heyecandan uyuyamazdim :) ama oglum oldu

Et yedim oğlum oldu, et yedim kızım oldu, hiç inanmıyorum hurafelere 🤷🏻‍♀️

kırmızı et ve yavuk yiyemedim hiç gebeliğimde. midemi bulandırıyordu. sadece balık yiyordum. oğlum oldu 😂

Kızlar 6+1 haftalık gebeyim önceden bu üçüncü çocugum olacak diğer gebeliklerimde hep canm et isterdi ıkısıde erkek sımdı hep domates kırmızı biber istiyor canım rüyalarım bıle giriyor paıkolojik mi bilemıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Hamileliğim boyunca etten iğrendim hala da yemiyorum 25. Haftadayım oğlum olacak

Valla ben çok ekşi yedim limonu dilip dilip yedim resmen. Tatlıdan aşırı soğudum. Kızım olacak inşallah. Ye ekşiyi doğur ayşeyi doğruymuş😂

Bende tuttu şahsen 😅 İnanılmaz ekşi aşeriyordum, normalde tatlı düşkünü olan ben tatlı görünce midem bulanıyordu. Doktorum 12. haftada %70 erkek dedi herkes şok o kadar ekşi yiyorsun nasıl erkek falan diye 😂 2 hafta sonrasında öğrendik ki bebişimiz kızmış 🙈

Kizimda hamileligim nasilsa bunda da ayni ve bebegim erkek oyuzden hic inanmiyorum

Hamileligim boyunca tuzlu ve eksi seyler tukettim, agzima tatli surmedim canim istemedi, surekli tursu yerdim ama oglum oldu.

Back
X