- 3 Nisan 2014
- 36.485
- 149.215
- 798
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Ayrıydık ayrıııı
Turkce Anlıyomusun
Noldu? Sesin çıkmıyorBen de çalışmayan kadın başkalarına muhtaç dedim diye linç edilmiştim.neymişmiş iş bölümü yapıyorlarmış, kocaları onlar olmadan bir hiçmiş.kocaları bakıcı tutsa, dışarıdan yemek söylese daha fazla para gidermiş. O aslında çalışıyormuş. Evlilikte esas olan sevgi, şefkatmiş. Takım işiymiş. Sırf evde çalışıyor diye isteklerini kısacak değilmiş, daha az kıymetli değilmiş.ne kocası ona ne babası annesine muhtaçmış gibi hissettirmemiş. Evliliğin temelinde sevgi minnet varmış...
Ne diyosun ya? Pazar bugun gene canin skliyor bence
Sen çalışıyor muydun? Ben de ev hanımısın sanıyordumNe diyosun ya? Pazar bugun gene canin skliyor benceneden bana soylesin ben oyle bir savunma yapmadim yapmamda. Ben calisan bir kadinim zaten…ev hanimligindada sorun yok bana gore.. senin taktigin 2 konu var zaten .. 1 den fazla cocuklular, senin 1 tane savunman ordan.. 2 ev hanimlari..sanane milletten
Bazilari gibi Heryerde bangir bangir bagirmadigim icindirSen çalışıyor muydun? Ben de ev hanımısın sanıyordum
Sen çalışıyor muydun? Ben de ev hanımısın sanıyordum
Ayol vajinoplasti , meme dikleştirme,...vs ameliyatlarında bile burda bangır bangır konu açan kadın , binlerce yorumun içinde tek bir yorumunda bile çalışıyorum demez mi? Bir kez bile işinden bahsetmez mi? Aksine çalışan kadınlara saldırdığın bir sürü yorumun var , hayret.... Ben de çok şaşırdım valla, ne iş yapıyorsunuz hanimefendicigim, lutfeder misiniz?Bazilari gibi Heryerde bangir bangir bagirmadigim icindir
Konu sahibiiii sen evliydin hatta adama şarkılar atıyordun burdan senin nikini çok net hatırlıyorum o zaman bize yine kızmıştin konunu başından beri takip ediyorum yazmayım dedim ama duramadım . Evli oldugun zaman sevgili olduğun adamın evlenmesi seni depresyona sokmuştu çocuklara ne olacak diye sormuştukne aldatması ? Ben ayrıldıktan sonra birileriyle oldum defalarca aldatan o adamdı. Kimseden cekincek utancak bisey yapmadım ben. Ayrıldıktan sonra hayatıma birilerinin girmesi de normal!
Bilip bilmeden konusmayın ya eski konulara girmek istemiyorum dedikce deşiyosunuz deşmeyin
Ev hanimi oldugun icin miTamam ben "ev hanimiyim" bana vurun.
Sen çalışan kadınlara her fırsatta saldırıp, anneliklerini kucumseyip, sonra da çalışıyorum diye yalan söylemiyorsun ki?Tamam ben "ev hanimiyim" bana vurun.
Ayol vajinoplasti , meme dikleştirme,...vs ameliyatlarına bile bangır bangır konu açan kadın , binlerce yorumun içinde tek bir yorumunda bile çalışıyorum demez mi? Aksine çalışan kadınlara saldırdığın bir sürü yorumun var , hayret.... Ben de çok şaşırdım valla, ne iş yapıyorsunuz hanimefendicigim, lutfeder misiniz?
Sen acaip sapla samani karistiriyosun.. senle konusmak istemedikce hala polemige girmeye calisiyorsun. Ne var meme diklestirmede yaptiririm daraltmada canim ne isterse, sanane ayolAyol vajinoplasti , meme dikleştirme,...vs ameliyatlarına bile bangır bangır konu açan kadın , binlerce yorumun içinde tek bir yorumunda bile çalışıyorum demez mi? Aksine çalışan kadınlara saldırdığın bir sürü yorumun var , hayret.... Ben de çok şaşırdım valla, ne iş yapıyorsunuz hanimefendicigim, lutfeder misiniz?
Bende bende çiçeği burnunda üç aydır ev hanımıyımTamam ben "ev hanimiyim" bana vurun.
Kimsenin kimseye yüklendiği yok, sapla samanı karıştıran sizsiniz...lafı karıştırmak için çarpitiyorsunuz ama hala soruya cevap vermediniz. Mesleğiniz nedir? Hangi sektörde çalışıyorsunuz?Sen acaip sapla samani karistiriyosun.. senle konusmak istemedikce hala polemige girmeye calisiyorsun. Ne var meme diklestirmede yaptiririm daraltmada canim ne isterse, sanane ayolbu konuyla ilgisi nedir mesela
Calisan kadinlarin ev hanimlarina yuklendigi icindir o.. yani haksizlik karsisinda durmam icin ev hanimi mi
Olmam gerekiyordutamam en kariyerlisi sensin buranin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?