Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıydık ayrıııı
Turkce Anlıyomusun

ama kendiniz yazmıştınız neden boşanmıyorsun madem başkasını seviyorsun dediğimizde boşanmak istemiyorum diye.
siz şimdi resmen boşandıysanız hakim nafaka bağlamadı mı çocuklara? bu soruyada adam çalışmıyor diye yalap şap cevap vermeyin çünkü çalışıp çalışmaması önemli değil nafaka için.

Noldu? Sesin çıkmıyor tontriko sana diyor bak, koruyordun ya demin?

Noldu? Sesin çıkmıyor tontriko sana diyor bak, koruyordun ya demin?
Ne diyosun ya? Pazar bugun gene canin skliyor bence neden bana soylesin ben oyle bir savunma yapmadim yapmamda. Ben calisan bir kadinim zaten…ev hanimligindada sorun yok bana gore.. senin taktigin 2 konu var zaten .. 1 den fazla cocuklular, senin 1 tane savunman ordan.. 2 ev hanimlari..sanane milletten

Sen çalışıyor muydun? Ben de ev hanımısın sanıyordum

Konudan bağımsız demek istediğim tek şey şu ki bir kadın bakabilecegi kadar çocuk yapmalı . Bu adam giderse bırakırsa çocuğumla kendi hayatımı surdurebilir miyim diye bakmali . Keşke erkekler eş olmadıkları zaman baba olmaya devam edebilirler ama hiç boşanıp da hala baba kalabilen erkek görmedim çevremde eminim ki istisnaları vardır.

Bazilari gibi Heryerde bangir bangir bagirmadigim icindir
Ayol vajinoplasti , meme dikleştirme,...vs ameliyatlarında bile burda bangır bangır konu açan kadın , binlerce yorumun içinde tek bir yorumunda bile çalışıyorum demez mi? Bir kez bile işinden bahsetmez mi? Aksine çalışan kadınlara saldırdığın bir sürü yorumun var , hayret.... Ben de çok şaşırdım valla, ne iş yapıyorsunuz hanimefendicigim, lutfeder misiniz?

Konu sahibiiii sen evliydin hatta adama şarkılar atıyordun burdan senin nikini çok net hatırlıyorum o zaman bize yine kızmıştin konunu başından beri takip ediyorum yazmayım dedim ama duramadım . Evli oldugun zaman sevgili olduğun adamın evlenmesi seni depresyona sokmuştu çocuklara ne olacak diye sormuştuk

Senle uğraşamaz şimdi Pazar Pazar

Sen acaip sapla samani karistiriyosun.. senle konusmak istemedikce hala polemige girmeye calisiyorsun. Ne var meme diklestirmede yaptiririm daraltmada canim ne isterse, sanane ayol bu konuyla ilgisi nedir mesela

Calisan kadinlarin ev hanimlarina yuklendigi icindir o.. yani haksizlik karsisinda durmam icin ev hanimi mi
Olmam gerekiyordu tamam en kariyerlisi sensin buranin

Kimsenin kimseye yüklendiği yok, sapla samanı karıştıran sizsiniz...lafı karıştırmak için çarpitiyorsunuz ama hala soruya cevap vermediniz. Mesleğiniz nedir? Hangi sektörde çalışıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bi baba ya da anne evliyken, boşanırken, ikinci evliliğini yaparken önce çocukların iyiliğini gözetmeli. Öyle hem istediğim gibi yaşayayım hem de çocuklarımı çok seviyorum olmaz. Anne babaysan hata yapma lüksün yok. Çünkü sonuçlarına çocuklarda hiç Bi suçu olmadığı halde katlanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…