Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimi aldattım, beni affedemiyor yazdınız. Onu unutmak için onunla bununla yattım yazdınız. Evli bir herifle bile oldunuz, adam sizi boşanacağım diye kandırmış(!) boşanmamış. Profili kapatsanız da mesajlarınız gözüküyor ve silemiyorsunuz haberiniz olsun. Bari yalan söylemeyin :)

Oldu egonu tatmin ettiysen git artık

Ayrıydık ayrıııı
Turkce Anlıyomusun

ben de cocuklarin yoksullugu hak ettigini savunmuyorum oyle bir sey olabilir mi? ama sayfalarca annen neden boyle yapiyor, cocuklarin babaannesi dedesi neden bakmiyor yazildi. cevap belliymis. belki kocasi da kendi pisligine bakmadan para mara gondermem cocuklara degil sevgilisine yedirir diye dusunuyordur. halbuki ikisi ayni seyin farkli cinsiyeti. bu konudaki herkes suclu cocuklar haric, ama konu sahibi buraya cocuklarim ac yazdi diye bir zahmet onu digerlerinden daha ust noktaya tasimayalim. mahkeme cocugun velayetini belki yasindan dolayi belki baska sebeple anneye vermis, o da bakmaya calisiyor. yapmasi gereken de bu.

Hah, ana tema çocuk ve onların şartları için öneriler.
Burada konu sahibini dar ağacında sallandırsanız da kimse dikkate almayacak, çocuk yapmaktan vazgeçmeyecek, sevişmeyi kesmeyecek ya da bundan baba olur mu diye sorgulamayacak lakin aklının bir köşesinde çözüm önerileri ‘ya o kadın şöyle durumunu değiştirdi’ diye feyz çıkarabilir.
Zaten sonunu düşünecek yetiye sahip olan ne bakamayacağı çocuğu yapıyor ne de bu durumlarla uğraşıyor.
Bakın, siz böyle olmayın önermesi o açıdan yanlış lakin olduysanız da yine hala kurtarır yolu var, hayatınızla oynamayın önermeleri çok daha çarpıcı ve olumlu.

Ben yazılanı söyledim eğer durum buysa o zaman çekinmeden isteyin ailesinden yardım ne diyim

Ayrıydık ayrıııı
Turkce Anlıyomusun
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım

İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Bari inkâr etmeyin de, alıntılamak zorunda kalmayalım. Bunları ben yazmadım. Kocanızı aldattığınızı, onun sizi affedemediğini ve henüz boşanmadığınızı yazmışsınız; bir umut da dönmesini beklemişsiniz, unutmak için yine başka adamlarla da olmuşsunuz, dava açmaması bile umut vermiş. Evli adamla olan kısmına girmeyeyim.

Ben boşanma olduğuna da inanmıyorum artık.

Gecmiste bikac kez istedim ailesinden ses etmediler oyuzden artık sormam
O zaman yapacak birşey yok malesef ya eş ailesine verilecek çocuklar bir süre yada devlet yurduna.gittiği yere kadar böyle gidersiniz ama en son o olur çünkü anneniz bence gerekeni yapmış.çok üzücü bir durum hakkınızda hayırlısı.

Kınadığını yaşamadan ölme e mi kalpsiz
Kınamak değil de, yazdıklarına rağmen elâlemin konusunda cinsel ilişki şeklinden dolayı bile ahlâk bekçiliği yaptığı da oldu. Zaten biz olan olmuş dedik edebimizle yorum yaptık, bari eylemlerini inkâr etmesin. Yalancı çıkarmasın burada insanları.

Babalarından maddi destek yok mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…