- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Eşimi aldattım, beni affedemiyor yazdınız. Onu unutmak için onunla bununla yattım yazdınız. Evli bir herifle bile oldunuz, adam sizi boşanacağım diye kandırmış(!) boşanmamış. Profili kapatsanız da mesajlarınız gözüküyor ve silemiyorsunuz haberiniz olsun. Bari yalan söylemeyin :)ne aldatması ? Ben ayrıldıktan sonra birileriyle oldum defalarca aldatan o adamdı. Kimseden cekincek utancak bisey yapmadım ben. Ayrıldıktan sonra hayatıma birilerinin girmesi de normal!
Bilip bilmeden konusmayın ya eski konulara girmek istemiyorum dedikce deşiyosunuz deşmeyin
Oldu egonu tatmin ettiysen git artıkzaten gondermem.
ayrica 3 haftalik iliskim var beni whatsapptan engelliyo kaldiriyo dedikten 15 gun sonra da esim beni aldatmis beni sucluyo diye konu acmissiniz. madem bosandiktan sonra iliskiniz oldu, ne demeye esim beni aldatti bilmemne yaziyorsunuz? sizin ozel hayatiniz beni zerre kadar ilgilendirmez ne halt ederseniz edin ama cocuklarinizi one surmeyin hicbir sekilde. etrafinizda bu cocuklara yardim edecek kimseyi birakmamissiniz eski esinizle el ele verip.
Ayrıydık ayrııııEşimi aldattım, beni affedemiyor yazdınız. Onu unutmak için onunla bununla yattım yazdınız. Evli bir herifle bile oldunuz, adam sizi boşanacağım diye kandırmış(!) boşanmamış. Profili kapatsanız da mesajlarınız gözüküyor ve silemiyorsunuz haberiniz olsun. Bari yalan söylemeyin :)
ben de cocuklarin yoksullugu hak ettigini savunmuyorum oyle bir sey olabilir mi? ama sayfalarca annen neden boyle yapiyor, cocuklarin babaannesi dedesi neden bakmiyor yazildi. cevap belliymis. belki kocasi da kendi pisligine bakmadan para mara gondermem cocuklara degil sevgilisine yedirir diye dusunuyordur. halbuki ikisi ayni seyin farkli cinsiyeti. bu konudaki herkes suclu cocuklar haric, ama konu sahibi buraya cocuklarim ac yazdi diye bir zahmet onu digerlerinden daha ust noktaya tasimayalim. mahkeme cocugun velayetini belki yasindan dolayi belki baska sebeple anneye vermis, o da bakmaya calisiyor. yapmasi gereken de bu.Tam da bu sebepten geçmiş konu, şahıs, karakter vs devreden çıkmalı aslında.
İnsanların ‘olay’ yerine kişi irdelemesine geçmesiyle mevcut durumdan kayılıp, yapmasaydın etmeseydine evriliyor.
E yapmış, bitmiş, geçmiş vs, geçmişte düşünmemiş şuan düşünüyor, geçmişte yapmamış şuan bir amacı var, çocuklarına bakabilmek.
Ben evlilik algısı almadım, yarıdan sonra kaçırdım konu sahibinin mesajlarını ama ne olursa olsun, ister katil ister ahlaksız ister seks işçisi ister bencil ve dünyanın en kötü insanı, açlıkla imtihan olan çocuklar gerçeği değişmiyor.
Kaldı ki bu devirde böyle çok evlenen insan var, tek başına geçinemediği için. Çocuklu bir kadının evlenmek istemesi, onları düşünmediği anlamına mı geliyor?
Velayeti neden almış o zaman?
İşte fazla bilgi ‘hak’ mevzusunu ortaya çıkardığından kusura bakmayın ama konu sahibi ne olursa olsun o çocuklar bu yoksulluğu haketmiyor.
Hah, ana tema çocuk ve onların şartları için öneriler.Yahu tamam deşmeyelim, artık olmuş bir şey demeyelim de böyle devam ediyor sürekli olaylar. Yani bu konuda böyle diyoruz yarınlarda hep böyle konular açılıyor. Bu çaresizlik zincirinin bir yerde kırılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle böyle söyleye söyleye insanlar maddi manevi güçlü olmadan bu kadar çocuk yapmayacak. Hayatta sürüklenmeyecek. Erişkin olmanın en önemli özelliği karar vermek ve hatalarının arkasında durmak. Erişkinler erişkin gibi davransın istiyoruz. Çünkü olan çocuklara oluyor.
Yoksa konu sahibine de zaten çok güzel öneriler geldi. Evden ek iş, daha iyi iş bulma, yardımlara başvurma, eş ailesine başvurma, nafaka konusunda diretme gibi. Konu sahibine önerinin yanında bir kişiyi bile bu duruma düşmekten kurtarsak iyidir. Herkes kendi hayatını mahvetmekte özgür ama çocuklarının değil. Yani bu konunun maduru çocuklar.
İnsanlara hatalarını söylemez sadece yardım ederseniz o hatalar pekişebilir. Çok çocuklu mültecileri düşünün. Doğurup doğurup duruyorlar. Çocuklara çok yazık evet ama bu ailelere yardım ettikçe üremeye devam ediyorlar. Yardımı kessen çocuklara yazık. Yani hatalar, bu hatalar nedeniyle çocuklar perişan oluyorsa vurgulanmalı ki herkes yapmamaya çalışsın.
off anlayabildigin bu kadar iste. ne kendimi yorucam senin icin. allah o cocuklara yardim etsin bi cikis kapisi gostersin insallah bu carpik hayattan.Oldu egonu tatmin ettiysen git artık
Ben yazılanı söyledim eğer durum buysa o zaman çekinmeden isteyin ailesinden yardım ne diyimne aldatması ? Ben ayrıldıktan sonra birileriyle oldum defalarca aldatan o adamdı. Kimseden cekincek utancak bisey yapmadım ben. Ayrıldıktan sonra hayatıma birilerinin girmesi de normal!
Bilip bilmeden konusmayın ya eski konulara girmek istemiyorum dedikce deşiyosunuz deşmeyin
Gecmiste bikac kez istedim ailesinden ses etmediler oyuzden artık sormamBen yazılanı söyledim eğer durum buysa o zaman çekinmeden isteyin ailesinden yardım ne diyim
Turkce Anlıyomusun
Biz anlıyoruz da siz çabuk unutuyorsunuz sanırım.İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Ayrıydık ayrıııı
Turkce Anlıyomusun
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Bari inkâr etmeyin de, alıntılamak zorunda kalmayalım. Bunları ben yazmadım. Kocanızı aldattığınızı, onun sizi affedemediğini ve henüz boşanmadığınızı yazmışsınız; bir umut da dönmesini beklemişsiniz, unutmak için yine başka adamlarla da olmuşsunuz, dava açmaması bile umut vermiş. Evli adamla olan kısmına girmeyeyim.İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Bari inkâr etmeyin de, alıntılamak zorunda kalmayalım. Bunları ben yazmadım. Kocanızı aldattığınızı, onun sizi affedemediğini ve henüz boşanmadığınızı yazmışsınız; bir umut da dönmesini beklemişsiniz, unutmak için yine başka adamlarla da olmuşsunuz, dava açmaması bile umut vermiş. Evli adamla olan kısmına girmeyeyim.
Ayh evet herkes size takmış .s.s.s Konunuzu su istismal ediyorlar .s.s.s İftira bile atıyorlar. Kidin kidinin dişmini .s
O zaman yapacak birşey yok malesef ya eş ailesine verilecek çocuklar bir süre yada devlet yurduna.gittiği yere kadar böyle gidersiniz ama en son o olur çünkü anneniz bence gerekeni yapmış.çok üzücü bir durum hakkınızda hayırlısı.Gecmiste bikac kez istedim ailesinden ses etmediler oyuzden artık sormam
Ayh evet herkes size takmış .s.s.s Konunuzu su istismal ediyorlar .s.s.s İftira bile atıyorlar. Kidin kidinin dişmini .s
Kınamak değil de, yazdıklarına rağmen elâlemin konusunda cinsel ilişki şeklinden dolayı bile ahlâk bekçiliği yaptığı da oldu. Zaten biz olan olmuş dedik edebimizle yorum yaptık, bari eylemlerini inkâr etmesin. Yalancı çıkarmasın burada insanları.Kınadığını yaşamadan ölme e mi kalpsiz
Ne oldu, renginiz mi soldu? Paralı evli bir erkek kotarabilirseniz başarılar, yapmadığınız şey değil. Hoççagalın gidiyom ben :)Sen ve sen gibiler yazmasa da olur yuzlerce konu var onlara git
Babalarından maddi destek yok muMerhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?
Zavallısın biliyosun demiNe oldu, renginiz mi soldu? Paralı evli bir erkek kotarabilirseniz başarılar, yapmadığınız şey değil. Hoççagalın gidiyom ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?