- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Neden annene torpil geciyosunda kv yi saymiyosun?
Annene torpilden sonra etraf halada asi diyorsa torpilsiz taraf ne dusunur bilmiyorm.
Kendi agzinla dedin anneme torpil diye.
Mutlu günlerde reklam arası gibi giriyorlar pat diye !!Ben 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim
Mutlu günlerde reklam arası gibi giriyorlar pat diye !!
Yorumum sorununda bağdaşmayan ama bir tavsiye olarak gör.
Sen sen ol mümkün mertebe kendi ailenin akrabalarının olumsuz davranış ya da söylemlerini eşine dahi anlatma. Çok çok önemli hayatı olmadığı sürece.
Önce susulur. Vakti gelince en iyi şekilde kullanılır. Tecrübeyle sabittir.
Mutluluklar...
Konuşmak için konuşuyorlar resmen.. ne gerek var düşünmüyorlar kız ne kadar mutlu zaten sitresli.. ne gerek var düşünsen de söyleme kalsın içinde !!Kafana göre takıl bence doğru yapıyosun cevap verme.
en güzel cevap mutluluğun olur bazen akrabalar kıskanıyor malesef
Ama senin yaptiginda ayip yani.
Ne o oyle kendi istediklerini yapiyorsun
Halana , teyzene, dayina, amcana, onlarin eslerine varsa yengelerinin ailelerine bile soracaksin.
Kim ne istiyor ortak yolda bulusup onu uygulayacaksin.
Bu senin dugunun asi gelin
Elbetteki kendi isteklerin olmayacak
Dimi ama?
Challenge işte, evlilik iyi olursa susuyorlar, kötü devam ederse haklı çıkmış olup daha bi beter taaruza geçiyorlar.
Çok doğru söylüyorsunuz.. ne kadar iyi olursa olsun asla anlatmam.. benim ailem sülalem heeep mikemmel havasındayım :))) Nişanlımı da aileme anlatmam.. öyle ortada takılıyorum :)) Teşekkürler..
E heralde..Çok terbiyesizim hakikaten.. Nikahta evet demeden önce mikrofonla bağırıcam " Halaaa ne diyeyimm ? " diye..
''Nişanlım diyor ki varsın herkes bir şey söylesin biz o evimize girelim herkes susacaktır.. kimse benim evimin içine karışamaz diyor.. ama şu süreç öldürdü beni !!!!''
Yazdığınız için nişanlinizin durumdan haberdar olduğunu düşündüm. Anlatmıyorsaniz inanın en doğrusunu yapıyorsunuz. Çünkü ilerde sizin sorunun sebebi olan kişiler hakkında yaptığınız yorumlar gibi bir yorum yapsa nişanlınzı, çok değil aynen sizin gibi düşündüğünü söylese haklı olduğunu bilmenize rağmen çok zorunuza gider. Tadınız kaçar. O yuzden hiç gerek yok
Teşekkür ederim.. kesinlikle öyle!Bana göre bu gibi durumlarda çekirdek ailenin fikri önemli. Sırf halanızı falan hoş tutmak için içinize sinmeyen bir şey yapmayın. Sizin gününüz bu. Her şey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?