Asi - Kanal D

çok güzel bir bölümdü hiç bitmesin istedim ama bitti tek kızdığım demir inde çocuğunun olduğunu bilmeye hakkı var saklamaları çok yanlış

en sonunda ne oldu uyuyakalmışım. asi kızna kolyeyi taktı. asya sabah kalktı yataktan kuzuyu gösterecektim diye çıktı sonra reklam arası oldu. en sonu kaçırdım.
demirin kızını görmeye hakkı var ama asiye inanmadığı için kızıyorum. elinde hamile olduğuna dair kağıdı vardı onu göstercekti. demir hemen suçladı asiyi ve terk edip gitti. bir de iyiki çocuğumuz olmamış dedi. bu lafın üstüne asi ne yapsın. yine de çocuğuna babasının denizde olduğunu söylemiş. kolyeyi hala saklıyor ve kızına taktı çok önemli dedi.

asya yataktan fırladı koyunların olduğu mandıraya koştu o koşarken havaalanına giden demir asyayı gördü ve asyanın peşinden gitti. asay koyunların yaylaya çıkarıldığı öğrenince ordan ayrıldı koştururken ayağı takıldu düştü kolyeyi çalıların arasına düşürdü onu almaya çalışırken demir geldi ve burda ne işin var tehliklei falan dedi asyayı aldı asyada kolyesini düşürdüğünü onu babasının annesine taktığını ve kolyeyi kaybetmemesi gerektiğini söyledi o sırada asi geldi işte o muhteşem sahne:) asiyle demir bakıştılar asya annesine koştu ve ordan ayrıldılar demir arkalarından bakakaldı.. o kadar üzüldümki kıyamam ya.. bu arada gelecek haftanın fargmanınıda izledim demir asinin babsıyla falan konuşuyo altını bulmuş yine sabunun içine atıldığı yerde asiye gösteriyo asyanın kimliğine falan bakıyo işte öyle.. asi kıpırdamaya heyecanlanmaya başladı ve dahada duygusal olmaya kaçırmamalıyızzz

Çok güzel bir bölüm daha izlemiş oldum dün akşam...
Hala etkisinde kaldım gerçekten....
Bir sonraki haftayı iple çekmeye başladım bile....

üff babaaanneme gittik doğru düzgün izletmedi yaa
çok sinir oldum mirmirmirmir
buarada ben asinin kızının adı melek olur diye bekliyordum ama çok yanıldım:1closedeyes:
iyikide koymamış ama...

çok güzel bir bölümdü hiç bitmesin istedim ama bitti tek kızdığım demir inde çocuğunun olduğunu bilmeye hakkı var saklamaları çok yanlış

o türk film ve dizilerinin olmazsa olması........ orda kanun bu çocuklar babalar ya da anneleri hayattayken öksüz ve yetim büyütülecekk... başka yolu yok.....

Son düzenleme:
üff babaaanneme gittik doğru düzgün izletmedi yaa
çok sinir oldum mirmirmirmir
buarada ben asinin kızının adı melek olur diye bekliyordum ama çok yanıldım:1closedeyes:
iyikide koymamış ama...

bide melek olsaydı tatlım. daha neler .. melek yalancısı ölürken bile huzur vermedi iftira att, dağıttı yuvalarını bide ismini koyup onurlandırsınmı

bu arada asi yeni bölümlerde çok gözelkaydirigubbakcemile3 sürmeler falan çok yakışmış..

galiba ananem gibi giyinmeyide bırakmış biraz.. goncanın kızıda hiç gitmemiş diziye daha şeker şirin bi kız koyabilirlerdi..biraz iri kaçmıi ve saçlar annesine benzemiyo

asi yi hicbir sucu olmadigi halde dinlemeden konusmadan terkeden demir
cocugunun oldugunu söylememesi de normal koskoca 5 sene gecti ayri
üstelik dogru olmayan biseyden dolayi üstelik asi ali yi isteseydi basinda onunla evlenirdi
demekki demirin asinin sevgisine güveni yok

ya bu dizide mantık hatası yapmışlar
şimcik asi ablamız hamile iken demir enişte hatunu bırakıp gidiyor
daha sonra bi kasım sabahı diyorlar ve asya yeğenimiz geliyor
ama geçen bölümde,asyanın doğumgününü martta kutladılar

bide çevrede ki insanlara ne demişler acaba
asi ve demirin kızı diye biliyorlar mı
dedikodu olmadı mı hiç ayol

Son düzenleme:

bencede kıyafetleri hiç hoş değildi belki düzeltirler yavaş yavaş çok değişik bir tarzı vardı yöresel değil modern değil ben çıkaramadım bu tarzı çiftlik tarzı böylemi oluyor acep

birinci sezondaki ceylan değil bu sezon ceylan diye gördüğümüz diğer kız başkasıydı değiştirmişler oyuncuyu bu başka ceylan

izlerseniz o kızda küçük değildi zaten daha farklıydı daha erkeksiydi bu kıza daha farklı tarz yapmışlar büyümekle alakalı değil neyse önemli değil zaten asi değişmesinde ceylan meylan farketmez

ceylan ne alaka şimdi.. niye koydular sizce... demire memire aşık olmasın da belki melek çıktı diye koydular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…