yok ben sırf cemal hünal için bakıyorum bu diziye, sevemiyorum :)
ay oda vardi dimi kaydirigubbakcemile3
kerimle defenein beraberliğini çok pasif işliyolar dizide senaristler bazı şeyleri yazarken bazı yerlerde zayıf kalıyolar demirle asi sanki karıkoca değiller soğuk soğuk davranıyolar aile olarak sıcaklar ama karı koca sevgili ilişkileri pasif kalıyor dizide o yüzden bıktırıyor defneyle kerim yeni doğum yapan kızları goncayla kocasının ilişkileri bile soğuk en sıcak kanlı davranan cemal ağaydı sarmaşığa oda rahmetli oldu çok ustaca oynuyordu rolünü ne varsa eski oyuncularda var yani
evet babalarını bende sevmedim asiyi sevmiyo ilerde sevecek asi bişey yapar ona hayran olur falan demirin babası ama çok soğuklarya demirle asi of ikisini yapısıda aynı biri bir aım gidiyosa öbürü iki adım geriden gidiyor en iyi sarmaşık içlerinde nede olsa cemal ağayla evliydi hocası kim bayılıyorum tavırlarına aslana yaptıklarına hele kafasına cevizleri atması yokmu süperdi:roflol::roflol:evet canim katiliyorum sana ayrica kerimle defne birlesmez artik gibime geliyor sanirim zaferle aralarinda birsey olcak ayrica demirin babasini da hic sevmedim katil de o heralde
sakliyorlar bide aliyle melegin asilerde kalmalari cok sacma demir hicbir sey olmamis gibi ali yi evine kadar aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?