Asi - Kanal D

dizi baya ilginç olmaya başladı sanırım demirin babasıyla bu mafya olanın babası (adını unuttum) arasında bişey var o adamın babasını demirin babası vurmuş ama vurduran kişide asinin dedesi ay yanlış mı anladım bilmiyorum ama işler baya kızışacak ve bütün bu olaylar asi & demir evliliğini pek te olumlu etkilemiycek gibi görünüyor

Bir Tuba Büyüküstün hayrani olarak Asi'yi ilk bölümden beri izliyordum ta ki üc dört hafta öncesine kadar, nedense sogudum artik diziden eski tadi alamiyorum, hep ayni konular isleniyor hep ayni diyaloglar, simdi biraz heycanli olmus diye duydum etrafimdan belki yine izlemeye baslarim ama gercekten sirf Tuba icin, yoksa konusu iyice monotonlasti bana göre. :a015:

kerimle defenein beraberliğini çok pasif işliyolar dizide senaristler bazı şeyleri yazarken bazı yerlerde zayıf kalıyolar demirle asi sanki karıkoca değiller soğuk soğuk davranıyolar aile olarak sıcaklar ama karı koca sevgili ilişkileri pasif kalıyor dizide o yüzden bıktırıyor defneyle kerim yeni doğum yapan kızları goncayla kocasının ilişkileri bile soğuk en sıcak kanlı davranan cemal ağaydı sarmaşığa oda rahmetli oldu çok ustaca oynuyordu rolünü ne varsa eski oyuncularda var yani

evet canim katiliyorum sana ayrica kerimle defne birlesmez artik gibime geliyor sanirim zaferle aralarinda birsey olcak ayrica demirin babasini da hic sevmedim katil de o heralde
sakliyorlar bide aliyle melegin asilerde kalmalari cok sacma demir hicbir sey olmamis gibi ali yi evine kadar aldi

evet babalarını bende sevmedim asiyi sevmiyo ilerde sevecek asi bişey yapar ona hayran olur falan demirin babası ama çok soğuklarya demirle asi of ikisini yapısıda aynı biri bir aım gidiyosa öbürü iki adım geriden gidiyor en iyi sarmaşık içlerinde nede olsa cemal ağayla evliydi hocası kim bayılıyorum tavırlarına aslana yaptıklarına hele kafasına cevizleri atması yokmu süperdi:roflol::roflol:

cuma gecelerini işgal ediyor ya!
bitse de yerine yeni bir dizi gelse..
bir hikaye bu kadar mı lastik gibi uzatılır..
dizi ilk başladığında izliyordum 4-5 bölüm gayet hoş,dolu doluydu..
şimdi tekrardan ibaret,daralttı beni..

bu hafta beğenerek izledim ama bir bölüm güzeldi melek ölüyomu sinir oldum meleğede ne kendini atıyosun ali için değermi asi evlenmesin derken dinlemiyodu artık demirle asinin arası yine bozulur ayrılırlar asi bebeğini olacağını söylemez demire of artık yine sinir olacağız

Son düzenleme:
ya bu meleğe o kadar sinir oldum ki aliyle ilişkisi başladığından beri.önceden seviyodum.şimdi gcıık oldum.
al işte büyük sözü dinlemedi.adam gibi düşünmeden sırf inat için evlendi.aşk için felan değil.işi inada bindirdi.nooldu.kendi hayatını da mahvetti.abisininkini de mahvedecek.amaaannn.kendime yasaklıycam bu diziyi yaaa.çok üzülüyorum çünkü

melege bende sinir oldum gider ayak asi ile demirinde arasini acacak
üstelik ölümünün nedenini asi ile ali ye bagladi basindan beri biliyordu alinin asiye asik oldugunu

Ne kadar sinir bir dizi. Tamamen zaman kaybıbenneyaptımki. Moda herhalde bu dönemlerde eşler arasındaki güvensizlik, bağırış, çağırış. Bak işte bir de bebesi olacak onuda söylemez şimdi eşine. 2 aydır izlemiyordum geçen hafta bir bakayım dedim. Hiçbirşey katbetmemişim, yine izlememe kararı aldım. Bu ne ya böyle

56. Bölüm Özeti

Asi, hamile olduğunu kardeşini kaybeden Demir’e açıklayabilecek mi? Her şey Asi’nin elindeki test sonuçlarına bağlıdır. Demir, kardeşinin ölümünden Asi ve Ali’yi sorumlu tatar. Ali yaptıklarının cezasını çekecektir. Asi’nin cezası ise çok daha ağır olacaktır. Hayatının en zor, en acı anlarını yaşayan Demir, ayrılmaya karar verir. Haksız yere suçlandığını düşünen Asi, Demir’e baba olacağını açıklamakta kararsızdır. Demir yola çıkarken ardında bebeğini bıraktığından habersizdir. Giderken yüreğinde sadece acı ve Asi’ye olan öfkesi vardır. Asi önüne çıkıp “dur” diyebilir mi? Asi’nin hamile olduğunu bilen Ziya, bu evliliği kurtarmak için son bir girişimde bulunur.

Melek’in acı ölümü, hem Kozcuoğlu hem de Doğan ailesi için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.
alıntıdır.

Son düzenleme:
melek ölüyor demirle asi ayrılıyor bu ne güvensizlik ya bu ne saçmalık

ya vanmünüt yaa bu melenkin ölümünü ne kadar soğuk ne kadar duygusuzca geçiştirdi hepsi farkında mısınız?hadi demir kızgınlıktan ağlamıyo ama teyze falan da böle sanki çok ufak bişey olmuş gibi töbe töbee...heç inandırıcı olmadı bu sahneler du bakalım izlemeye devam şu an için daha bölüm bitmedi yorumlarıma bölüm bitince devam edeceğim,beni özleyin anacım...:1closedeyes:

ne bölümdü öyle yaa :1shok:
bi ara tamam bitiyo dizi heralde dedim herkes gitti
sonuçta asiyle demirin kızı oldu
yaklaşık 5 yaşında falan ve bu süre boyunca ayrı kaldılar ne acı senağlama

kızmı oldu sonunu izleyemedim ben asini kardeşinin aylarca çocuğu zor doğurttular asi bi reklam arasında doğuruyordu oraya kadar izledim maşallah senaristlerin eline kaldık kafalarına göre oynatıyolar bizde izliyoruz işte gelecek bölüm fragmanını izleyen varmı neler oluyor gelecek bölümde asiyle demiz zaten dizi boyunca birbarışık beş küs durdular çocukta şans eseri oldu bu arada yanyana gelememeyen karı koca hangi ara olduysa çocuk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…