Asi - Kanal D

fragmanda kızı büyümüş asinin 5 yaşlarında falan
demirde bi balıkçı teknesiyle sahile yanaştı kızı gördü asi kucağına aldı çocuğu
heralde asi başkasıyla evlendi diye düşünmüştür çocuğu görünce
süheyla hanımla savcı kaza yapmış sanırım onlarda hataydaydı hastanede süheyla hanım
tabi goncaların kızda büyümüş iki kız koşuşturup duruyodu tarlada :)))
bu arada asinin makyajlı hali şaşırttı beni gözlerine kalem çekmiş falan :))))

çok merak ettim haftaya olan bölümü şimdi bakalım neler olacak defneye noldu acaba ayrıca sarmaşıkla aslan dan bir haber yok onlarıda merak ediyorum doğrusu

bende merak ettim valla diziye hareket geldi herkes gitti hataydan yaw aslandan hala haber yok onlarda dönerler yakında yada aslan tek dönebilirde çünkü sarmaşık fazla dayanamaz böyle bir yaşantıya zaten aslanı da çok sevdiğini düşünmüyorum defneyi bende merak ediyorum nolcak demirle birlikte kerimde dönmüştü çünkü...belki de defne zaferle evlenmiştir kimbilir...

ben izliyemıyorum ıssız adamdakı..adam var sanırım o dizideee......

evet cnm ıssız adam var =)
çok heyecanlı bir hal aldı tavsiye ederim

bende tavsiye ediyorum ıssız adam burda çok ilgisiz defneye karşı insan bir mucadele eder dimi yani

dizi son bölümle inanılmaz heyecanlı bir hal aldı
haftaya cuma gününün gelmesini iple çekiyorum kızlar
en çok merak ettiklerim ise demir bir başkası ile evlendimiki ?
defne kerimle barıştımı acaba ?
ve asi ile demir bir araya tekrar geliceklermi
ayy çok sürükleyici oldu bu dizi :))

bende sıkılmıştım son haftalarda hatta biraz daha böyle devam etseydi izlememeyi düşünüyordum
ama bu haftaki bölüm diziyi başlı başına kökten değiştirdi çok başka bir heyecan kattı ve bence süper oldu
sanki yeni bir diziye başlamış gibi hissediyorum herşey belirsiz belki de aslanın da çocuğu olmuştur sarmaşıktan :)) önümüzdeki haftayı bende çok merak ediyorum delikafadulden

evet dizinin seyri tamamen degisti insallah güzel olucak yada dizinin sonuna yaklastik
biraz yesilcam filmlerinin konularindan esinlenmisler gibi eminim demirle asi sonunda birlesecekler

artık birleşsinler yani ha birleştiler ha birleşecekler derken barışıp tekrara ayrılmalar derken yeniden ayrıldılar caba demir evlendimi başkasıyla asi evlenmez bence ama demirden şüpheliyim evlenmesede kız arkadaşı vardır

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

yeter uleyyn bunların derdinden hasta olcemm,tam barışmışlardı gene ayrıldılar bi de hemen bebeleri oldu,büyüdü vs.
ya bunların bu gururları,birbirlerini anlamadan dinlemeden bırakıp gitmelerinden bıktım yaa,şimdi diceksiniz ki izleme o zaman..yok yaa o kadar da değil canım kaydirigubbakcemile3

bencede yeter artık beraber olsunlar başladığından beri dizi zorla bir araya gelmeler hemen küsmeler ikiside çok gururlu bu kadarda olmaz yani

Ya hayret bir şey ya.. Bir anda çocukları oldu. Ziyan ettiler dizinin en güzel bölümlerini. Bi anda kocadı demirle asi. Halbuki tadını çıkaraaa çıkaraaa izlicektik biz asi'nin doğumunu, bebeklerinin büyümesini.. Acaba neden bu kadar hızlı gelişti her şey? Bitircekler mi acaba diziyi

Kimsenin ölmesine sevinilmez ama bu nasıl olsa dizi olduğu için açık açık söyleyebiliyorum melek'in diziden ayrılması çok iyi oldu bıkmıştım o salak kızdan. Her şeyi berbat etti de öyle öldü asiyle demire çok yazık oldu. Bir kere konuşsalar birbirlerini dinleseler kafamı kesicem..

bende meleğe çok kızıyordum hep saçma sapan hareketleri vardı kör gözlüydü orda konuşmaların işine gelen kısımlarını duymak kafi geldi intihar etmeye cesareti var sonuna kadar dinleyip aliye hesap sormadıda gitti intihar etti ama zayıf karakterliydi diziden ayrılmasıda iyi oldu ben defneyle kerimin beraber olmalarını istiyorum birde aşlarını daha güzel bir biçimde yazarlarsa sevinirim asinin yazarları çok duygusuz yazıyolar aşkları aile hayatında başarılılar ama aşk a gelince pasifler

aynen katılıyorum insan bi sorar ayırdı onları öldü.flagmanı görünce şok oldum kız kocaman olmuş niye bu kadar hızlı geliştiki bitircekler sanırım bu sezon ama olmamış saçma olmuş

ASı'DE SÜRPRıZ GELıŞMELER

Dizinin bu haftaki bölümünde 5 yıl sonrası ekrana gelecek.

Kardeşinin ölümünden sonra Asi’yi terk edip giden Demir, teyzesinin kaza haberiyle beş yıl sonra yeniden Antakya’ya döner.

Demir, Antakya’ya girerken karşılaştığı sevimli kızın kendi kızı olduğunu bilmemektedir.

Demir’in dönüşü Asi ve ailesinde büyük bir tedirginlik yaratır. Demir’in, Asya’nın kendi kızı olduğunu öğrenmesiyle birlikte her şeyin yeniden başlayacağından korkarlar. Asi, Demir’le karşılaşmak bile istememektedir. Demir ise uzaktan bile olsa son bir kez Asi’yi görmek için çabalarken, Asi’nin bir kızı olduğunu öğrenir
milliyet haberden alıntıdır

vaaay yarınki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olcak. Aynı Türk filmi gibi hakikaten ya:) Ama gene de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…