ha bi de arkadaşlar.5 sene sonrasında da kriz devam edecek mi acaba.sürekli krizden bahsediyolar da :)
ha bi de arkadaşlar.5 sene sonrasında da kriz devam edecek mi acaba.sürekli krizden bahsediyolar da :)
keşke geçen dönem Aslan'i oynayan Saygin Soysal ile birlikte olduğunu öğrenmeseydim çok soğudum şimdi tuba büyüküstünden.. hiç sevmiyorum aslanı çünkü. ben gerçek hayatta da demirle yakıştırıyorum onları. hatta demirin karısı çıldırmış bu yüzden. demirin karısı da çok güzel ama:)
Ben yillardir Tuba Büyüküstünü izlerim takip ederim, cok sevdigim ve begendigim bi oyuncu hatta bayan oyuncular arasinda en begendigim. Baska sitelerdede Tuba hayranlariyla konusmuslugum vardir hatta cogu Tuba Büyüküstünü setlerde vs ziyaret etmislerdir, Tuba Büyüküstün Bülent Inal'dan ayrildiktan sonra dogrudürüst bir iliskiye girmemistir benim bildigim kadariyla hatta halada Bülent Inal'i severken, Saygin Soysal haberine inanmiyorum ben acikasi. a.s
Demir'in esi Burcin Terzioglu gercekten cok güzel bi bayan ama Tuba'yi cok kiskaniyor ee Murat Yildirimda kiskanilmicak biride degil hani
beren saat neden kıskansın ki? o da mı murat yıldırımı seviyooo:)
beren saat ve bülent inal birlikte ve bülent inal tuba büyüküstünün hala yakınen görüştüğü eski sevgilisi.....basında çok çıkmıştı bu haberler cnm doğruluğunu bilemiyorum ama
aa çok sağoool:) bilmiyodum canım:) doğrudur bence kesin doğrudur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?