Asi - Kanal D

ha bi de arkadaşlar.5 sene sonrasında da kriz devam edecek mi acaba.sürekli krizden bahsediyolar da :)

offfffff kriz bizim kaderimiz arkadaşlar geçmişten geleceğe bizim dedelerimizden bize miras olarak kriz kalmadımı en azından şimdi karneyle alınmıyor ekmek yada gazyağı yada tüp

'ASı' TUBA, SEVGıLıSıNı DıZE GETıRDı!

Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'ın, ilişkilerini korumak için diziden ayrılmak istemesine karşı çıkan Tuba Büyüküstün, "Sen bırakırsan ben de bırakarım" diye rest çekti. Böylece, sevgilisinin diziyi bırakmasını önledi. Asi dizisinin yildizi Tuba Büyüküstün, Antakya'da çekilen dizinin yeni görüntü yönetmeni Sami Saydan'la birlikte... Büyüküstün geçen sezon da dizide üvey kardesi Aslan'i oynayan Saygin Soysal ile birlikteydi.

KANAL D'nin ilgiyle izlenen dizisi Asi'nin başrol oyuncusu 26 yaşındaki Tuba Büyüküstün, internet sayesinde dünyanın dört bir yanında tanındı.

Bodrum'da çekilen görüntüleriyle Eda Taşpınar ve Ivana Sert'in tahtını sallayan oyuncunun adı, google'un arama motoruna yazıldığında çıkan yaklaşık 700 bin sonucun, 150 bine yakınının Türkçe olmadığı ve yurtdışı kaynaklardan yüklendiği anlaşıldı.

Bağımsız Eğitimciler Sendikası'nın 18-23 yaş arasındaki gençlere yönelik yaptığı ve sonuçları geçen ay açıklanan ankete göre, Türkiye'deki erkeklerin ‘Aşk idolü’ olduğu belirlenen Tuba Büyüküstün'ün güzelliği, dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta da yer edindi. Türk ve Arap hayranları, Facebook'ta, ‘Aşk idolü’ için 50'yi aşkın grup oluşturdu. ‘Tuba Büyüküstün dünyanın en doğal güzeli’, ‘I bet I can find 10.000 people who like Tuba’ (Tuba'dan hoşlanan 10 bin kişi bulabilirim) gibi Türkçe, Arapça ve ıngilizce başlıklar taşıyan gruplara, aralarında kadınların da bulunduğu 20 bini aşkın Türk ve Arap üye oldu. Genç oyuncunun çok sayıda resim ve videolarını içeren grup sayfalarına binlerce kişi de yorum yazdı. Yorumcuların tamamına yakını, güzel oyuncuya hayranlıklarını yazı ver şiirlerle dile getirdi. Basel Quttaineh adlı kullanıcının yönettiği ve Büyüküstün'ün 106 fotoğrafıyla oynadığı dizilerin 10'larca videosunun yer aldığı ‘Tuba as U Never Seen Before’ (Tuba'yı hiç böyle görmediniz) adlı grubun iki bine yakın üyesinin tamamının Arap ülkelerinden olması dikkat çekti.

DÜNYA YOUTUBE'DAN ıZLıYOR
Mahkeme kararları doğrultusunda Telekomünikasyon ıletişim Başkanlığı tarafından 5 Mayıs 2008'den bu yana Türkiye'den erişimi engellenen dünyanın en büyük ve en popüler görüntü paylaşım sitesi YouTube'da da ‘Asi Güzel’ fırtınasının estiği öğrenildi. Yurtdışında yaşayan Türkler'le yabancılar, son üç ay içinde Asi dizisinden görüntülerle Büyüküstün'ün fotoğrafları kullanılarak hazırlanmış 1000 civarında video yükledi. Daha öncekilerle birlikte sayısı iki bini bulan söz konusu videoları, aralarında Türkler'in yanı sıra başta ıngiliz, Hollandalı, Alman ve Amerikalılar olmak üzere yaklaşık iki milyon kişi izledi. Binlerce kullanıcı, videoların altına, Tuba Büyüküstün'ün güzelliğine övgüler yağdıran yorumlar yazdı. Bazı yorumcular, Buyüküstün'ün dünyanın en güzel kadını olduğunu öne sürdü.

Süheyla hanim ne güzel akil ettide Demir'in ceketindeki kan lekesiyle sac örnegini dna icin verdi aferim kadina :hooray:
Bakalim yeni bölümde neler olacak, bu saatten sonra Asi inkar edemez herhalde Asya'nin Demir'in cocugu oldugunu kapi gibi kanit var Demir'in elinde, tabi Ihsan beyler hastanedeki calisanlarida tembih etmedilerse eger sırnaşık şey

keşke geçen dönem Aslan'i oynayan Saygin Soysal ile birlikte olduğunu öğrenmeseydim çok soğudum şimdi tuba büyüküstünden.. hiç sevmiyorum aslanı çünkü. ben gerçek hayatta da demirle yakıştırıyorum onları. hatta demirin karısı çıldırmış bu yüzden. demirin karısı da çok güzel ama:)

Ben yillardir Tuba Büyüküstünü izlerim takip ederim, cok sevdigim ve begendigim bi oyuncu hatta bayan oyuncular arasinda en begendigim. Baska sitelerdede Tuba hayranlariyla konusmuslugum vardir hatta cogu Tuba Büyüküstünü setlerde vs ziyaret etmislerdir, Tuba Büyüküstün Bülent Inal'dan ayrildiktan sonra dogrudürüst bir iliskiye girmemistir benim bildigim kadariyla hatta halada Bülent Inal'i severken, Saygin Soysal haberine inanmiyorum ben acikasi. a.s
Demir'in esi Burcin Terzioglu gercekten cok güzel bi bayan ama Tuba'yi cok kiskaniyor ee Murat Yildirimda kiskanilmicak biride degil hani

aslanlamı beraber olmuş ıyyy hiç yakıştıramadım kadında zevkte yok güzel ama

burçin de kıskanıyormuymuş şaşırtıcı gerçekten...beren saatin kıskandığını çok duymuştuk basından ama burçin terzioğlunun kıskandığını hiç duymadım

demirle asi 5 yıl sonra ilk randevu :) nasıl da heyecanlılardı :asigim:

beren saat neden kıskansın ki? o da mı murat yıldırımı seviyooo:)

beren saat ve bülent inal birlikte ve bülent inal tuba büyüküstünün hala yakınen görüştüğü eski sevgilisi.....basında çok çıkmıştı bu haberler cnm doğruluğunu bilemiyorum ama

süheyla hanım da az değil hani bi rahat bırakmıyorlar ki karışmasalar olmaz :mymeka:

beren saat ve bülent inal birlikte ve bülent inal tuba büyüküstünün hala yakınen görüştüğü eski sevgilisi.....basında çok çıkmıştı bu haberler cnm doğruluğunu bilemiyorum ama

aa çok sağoool:) bilmiyodum canım:) doğrudur bence kesin doğrudur:)

asi asyayı kaçırdı haftaya da demir kızını asiden kaçırıyor ne enteresan bir dizi yarabbim :)

ya bu ne kısa ne kadar boş bi bölümdü? nerdeyse hiçbir şey olmadı.. ya da bana öyle geldi. ama bana çok sıkıcı geldi bu bölüm.. boşuna heyecanla beklemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…