Asi - Kanal D

ya kızlar ben bu diziyi hiç izlemedim.sadece reklamlarını gördüm ve biraz çözdüm ama bişiyi anlamadım.şimdi bunlar evleniyor ve ayrılıyorlar.neden ayrılıyorlar.birde çocuğu neden babasına göstermiyor...

asi asyayı kaçırdı haftaya da demir kızını asiden kaçırıyor ne enteresan bir dizi yarabbim :)

şimdide benim kızım senin kızın polemiği süürer o oraya kaçırır o oraya böylece diziye biraz daha ömür katarlar -tatlicadiarzu-

ayrılıyorlar çünkü demirin kardeşi intihar ediyor.. ali demirin kardeşiyle asi ye yakın olmak için evlendiği için kardeşi bunu öğrenince, intihar ederken asi ve aliyi suçlayan mektup bırakıyor.. ve demir kardeşinin ölümünden asi yi sorumlu tutuyor...
demir herkesi herşeyi terkedip gidiyor ve asi hamile olduğunu ondan saklıyor demir yıllar sonra dönünce öğreniyor bir kızı olduğunu demirden gizli dünyaya getirdiği için göstermiyor
son bölümlerde demir öğrendi işte..

canım diziyi takip etmediğin için sana biraz karışık gelebilir bende karışık yazdım sanırım:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım karışık değil anladım.teşekkürler

ben bu dizide bazı şeyleri düzeltmelerini isterdim örneğin asi nin sesi çıkmıyor hiç,dilsiz mi kız yaww???
ayrıca bunların aralarındaki aşka ne oldu yani,bu kadar basit miydi herşeyi devirip yıkmak?
birazcık diyalog görmek istiyoruz aralarında,ne bu sürünceme diymi yaa!!!

ay evet biraz fevrileşti dizi dan barıştılar bi bakıoz dan ayrıldılar biraz uzun soluklu olsun barışmalar diyaloglar

yaa!! olamaz gerçek mi buu ya hiç izlenmez o zaman dizi yaa inan bana hiç istemem o zaman izlemek. çokk kötü ya içim katılır off

yaa inşallah yanlış haberdir yaa kanser olmasın lütfeeen nerden duydun canım ya? bu arada başladı dizimiz:)

Son düzenleme:
demir kanser oluyo sanirim fragmanda gördügüm kadariyla simdi dizi tamammen baska bir boyuta gecti ayrica zaferin aile icine bu denli dalmasi hic hos degil onú sevmiyorum ayrica defneyle ikisi hic uyusmuyor zafer cok kaba, bide yilardir babasini bekleyen cocuk birden döndü ben istemiyorum diye
bazen olaylara cok hizli ve anlamsiz giriyor senaristler sanirim final yaklasiyor ondan olsa gerek bakalim neler olacak

Kızlar doğru haber Demir kanser oluyor, klasik bir Türk dizisinde olması gereken her şeyi kullandılar yani... Saçmaladılar iyice.

ayyyyyy kızlarr çok çok abarttılar ama her dizide biri vurulur iyileşir...
kaza geçirir kurtulur,, sonunda kanser veya kör olur, o da olmasıı beyninde ur olur.....

yaa gerçekten hasta insanlarımız var onların moralii bozmazlar insallah...
Asi ile barışınn evlenin iştee 2. yi yapın :)

( yeri gelmişken tüm hastalara Allah tan şiffaa dilerim )

kızlar dizinin fragmanını kanald nin sayfasında bulamadım siz nerden baktınızz

heralde asiyle demiri yakınlaştırmak için bu yola başvurdular yine asi demirin kanser olduğunu duyunca üzülücek ona dönücektir

aaa demir kansermi oluomuş bu dizininde sonu geliyo demekki..tuba büyüküstünü çok begeniorum ama bu dizideki rolü ona gitmemiş sanki ya ıhlamurlar altında ki rolü çok güzeldi .. asi sıktı artık yeni bi dizi yapsınlar yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…