Asi - Kanal D

bitsin bence uzatacak ne kaldı ki..izliyorum ama alışkanlık işte...
gerçi kızımdan fırsat buldukça...
illa antakya ya gideceğim ama çok özendim oraları görmeye...
oraları bilenler oralı olanlar var mı?dizi nerelerde çekiliyor?

çiftlikler reyhanlıdaymış benim bir arkadaşım hatayda yaşıyor ordan biliyorum
bencede bitsin çünkü iyice arabeskleşti sıkmaya başladı:1no2:

illa birinin hastamı olması lazım çok saçma bütün dizilerde hastalık çok baydı artık demir grip olaydı daha iyiydi bari kuş gribi falan yapsalardı ne öyle ya kanser yada beyninde tümör oluyor tıp artık knserede tümörede çare buluyor

beyninde tümor yokki, lösemi. ama bence de hastalık mastalık çok bayıyor ya isteseler başka bir şey bulabilirlerdi. off... asya hasta olsaydı iyicene klişe olurdu artık demiri kanser yapmışlar bi değişiklik yapmaya çalışmışlar akıllarınca

kızlarrr Antakya güzel ama bu kadar güzel kızlar görmediimm :)

asi ve kardeşleri bi başka yaniii :) hemen gidin orada künefe yiyiin süper süper

asi de ne gibi değişmeler ve gelişmeler var

demir kanser mi?
asi affettimi?
birleştiler mi?

konuları okumasamdakaydirigubbakcemile3 kısa yoldan verdiğiniz cevapla öğrensem olurmu

evt demir kanser
asiyle demirin arasındaki buzlar erimeye başladı
daha birleşmediler ama bu sezon final yaplıcakmış yani sezon finali değil umarız demiri öldürmezlerde mutlu sonla biter dizi

Demir hastalandı yaaa:çok üzgünüm: (o nasıl isim öyle ya, Demir, yok paslanmaz çelik.zuhahahha:roflol:) eminim bu diziden sonra demir isminde artış olicektir.

Ne hikmetse dizideki bütün kızlar Demire hasta:dilcikar:

evet oralar harıkadır.tavsıye ederım.ozellık ıskenderun hastasıyımdır.artık konu kalmadı zaten bıtsın bır zahmettttt.

bencede bitmez inşallah bazen diziyi bitirdilermi sevdiğim aynı kadro başka dizi çeksinler istiyorum istanbul masalı kadrosunu çok beğeniyordum maalesef dizi bittimi oyuncularda başka başka dizilere dağılıyorlar aynı kadro biraz zor asideki oyuncularıda çok beğenerek izliyorum

ayrıca kardeşim hatayda askerliğini yaptı çok güzel diyor hatay için insanlarıda iyiyimiş hatayda çok güzelmiş bende görmek isterdim doğrusu dizide yemeklerini de tanıtıyorlar hatayın bazı adetlerinide güzel işliyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…