Asi - Kanal D

Daha fazla uzamamalı bence,uzadıkça konu daha başka yerlere gidiyor.
Güzel gidiyor,iyi bir sonla bitirsinler nitekimde bitecek zaten.

evet bende de acaip bağımlılık yaptı dizi...sanki beni alıp götürüyor başka bir masala....ne güzel bir yermiş antakya meğer...kesinlikle gitmek görmek havasını solumak lazımmış...
arkadaşıma dordum hani geçenlerde bir bölümde defne sabunu yapıp altın atmışlardı içine öyle bir adetleri varmış ama eskidenmiş şimdi yapılmıyormuş ne kötü...
ama bu sezon bitsin dediğiniz gibi uzadıkça da konular aptallaşıyor tadı tuzunda bitsin...

ya bence gerçek hayat nasıl bitmiyorsa hep yeni şeyler çıkabiliyorsa diziler de uzatılabilir.. ama bu senaristlerin zeka seviyesine bağlı. salak salak senaristler yazarsa tabii ki sıkıcı olur ama asinin senaristleri iyi yazıyor bence bu şekilde rahat bi 2-3 yıl daha gidebilir ve gitsin bence... BURCUMS 71. bölümde bittiğini nerden okudun? kesin bir bilgi mi?

bu bölümde filmin sonuna doğru asinin demirin olduğu yere gittiğini demiri uzaktan izlediğini öğrenince çok duygulandım ağladım erkeklerde kadınlar kadar yürek olsa kimse birbirini üzmezdi

bu bölümde filmin sonuna doğru asinin demirin olduğu yere gittiğini demiri uzaktan izlediğini öğrenince çok duygulandım ağladım erkeklerde kadınlar kadar yürek olsa kimse birbirini üzmezdi

evet canim yaa bende agladim o bölümde
sanirim dizininde sonuna dogru yaklasiyoruz
asi ile demir barismak üzere hastaligida tedavi olucak
sanirim ilik naklinide asya dan yapacaklar gibi görünüyor

Tüyolara göre, Demir'i kurtaran Asya olacakmış. :)

bence de öyle olacak bu bölümde dönor falan dediler asya olur kesin.mutlu sonla bitirecekler sanırım demirle asi barısıyor.aslan da doktora aşık oluyor sanırım.defne de kerimle barısır.savcı üzgndü fragmanda .teyzeyle asinin babasının yakınlığından sanırım....

bende ağladım...ne güzel bir sahneydi...çok mu duygusal oldum diyordum neyse ki yalnız değilmişimsenağlamasenağlama
kızlar bu bölüm beni çok etkiledi...
evt ya mutlu sonla bitsin artık...çok çektirdiler bizehihoyyyt

valla tuba ya ilk başlarda ben de gıcık oluyordum ama sırf demir için bile izlenir bu dizi arkadaş. boncuk84 arkadaşım elini vicdanına koy bu demire yürek mi dayanır yani ya???

tuba büyüküstün ü ben beğeniyorum bir bulut olsamdaki narinden bin kat güzel tam rolüne yakışıyor

zaten o narin rolündeki melissa sözenle tuba büyüküstün karşılaştırılamaz bile, çünkü melisa sözen bildiğin çirkin. tuba büyüküstün hem çok güzel hem de rolünü çok iyi oynuyor. ağlaması falan çok inandırıcı. role de tam oturmuş bence.

ben katılmıyorum size tuba tam rolüne oturmuş güzelliktede aşık olunacak bir kadın tek kıyafetlerini beğenmedim başından beri dedim demirle tanışınca güzel giyinmeye başlar değişmedi birtürlü kıyafetleri yerine göre giyiniyor desem partilere bile saçma sapan kıyafetlerle katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…