Asi - Kanal D

Magazin Turu

DEDıKODUSU S.ARABıSTAN'I KARIŞTIRDI

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Suudi hayranları iki gün boyunca Büyüküstün'ün kaldığı sanılan otelin önünden ayrılmadı.

Oynadığı dizilerin Orta Doğu ülkelerinde gösterilmesinden sonra bu ülkelerde tanınan oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Suudi Arabistan’a geldiği söylentisi, hayranlarının oyuncunun kaldığı sanılan otelin önünde toplanmalarına neden oldu. Tuba Büyüküstün hayranı Suudi gençlerin, iki gün boyunca otelin önünden ayrılmamaları üzerine polis müdahale etmek zorunda kaldı. Okaz gazetesindeki habere göre, Büyüküstün hayranı kadın ve erkekler, oyuncunun film çekimi için geldiğini duyunca, kaldığı söylenen otele gitmek için Asir şehrine akın etti. Büyüküstün’ün, Asir kentinde "ıkimiz Arasında" isimli bir film çekimi için bulunduğunu sanan hayranları, oyuncunun orada olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradı. Otelin önünde bekleyen gençler, polisin Büyüküstün’ün orada bulunmadığını ve haberin gerçek olmadığını söylemesine rağmen dağılmak istemedi. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiği ve kalabalığı dağıttığı öğrenildi. Bu sırada ortaya atılan, oyuncunun halk pazarına gittiği haberi üzerine, o tarafa yönelen gençlerin daha sonra kendiliğinden dağıldığı belirtildi

Diziyi Demirle Asi'nin düğününden beri izliyorum...
Asi ile Defnenin Kezban entarilerine tilt oldum iyice..Bide çizmeleri çekiyorlar amaaan..naniknanik.
Nerden bulurlar o pazen-basma kostümleri bilmem..Sponsor diye bişey var ama
Bunlara Sümerbank(basma kumaşlarıyla bilinir ya) sponsor herhal....:1rolleyes:.
Asi süper,Defne mıymıy bişey..
Neriman hanım ise 10 numero bence...alkisalkisalkis

ama demirin asi yi inciyle kiskandirma sahnesini cok sacma yapmislar
birgün önce asiyle beraber oluyor cok güzel vakit geciriyor bes senedi bu ani bekledim diyor
ondan sonrada inciyle elele ucaga biniyor o sahneler eskide kaldi
yani yesilcam filmlerinde

kesinlikle katılıyorum o kısmı bana da çok saçma geldi madem böyle bir oyuna karar verdin neden beraber oldun asiyle...
ya da şu ilik sonuçlarının uymadığını öğrenince böyle bir karara vardı ama yine de saçma işte...birde havaalanında asi onları gördüğünde elelelermiydi...bana mı öyle geldi...eğer öyleydiseler iyice saçma asinin onları göreceğini demir nasıl düşündü de bunu yaptılar ki?
asya çok şeker gerçekten...iyi ki de kızım olmuşşş:lepi:
birinin de aklına gelmiyor asya demir in kızı onun da iliği vardır diye:sm_cool:
ne olursa olsun...ben bu diziyi seviyorum yaaaa.s.

evet bayağı bir salaklar.. hiç kimsenin aklına gelmiyor... asyadan neden almadılar ki.. ayrıca o inciyle elele olma işini ben de düşündüm asinin geleceğinden haberi yoktu neden elele tutuştu ki...salakça yaa.. kanser olduğunu söylese bin kat iyi olurdu. ben neriman hanıma sinir oluyorum koca kızlara çocuk muamelesi çekio hala... acayip anlayışsız bi kadın.. defnenin kıyafetleri çok güzel bence.. asiyi biraz hırpani giydiriyorlar onun da nedeni hakkındaki görüşümü açıklamıştım üstte....

defne güzel giyiniyor gerçekten evet biraz mıymıy ama galiba gerçekte de o biraz öyle...yapısı öyle yaniii..
asi bu bölümde sonradan giydiği kıyafet felaketti gerçekten...ama asi işte o giyinira.s

71. bölümde bitiyor hala inanamiyorum mafoldumben
ekranlara birdaha bu kadar cok yakışan bir cift gelirmi orasida muamma :asigim:

Tuba Büyüküstün ün yolu iyice bir açıldı.Bu diziden sonra,yine kaliteli bir dizide görürüz inşallah..
Çemberimde gül oya dizisinde..bayağı bir beğenmiştim kızı..ıstikbal görmüştüm onda...
Demek ki ben de iyi göz varmış...

bu bölüm asiye babası söylüyo gibi geldi bana demir in hastalığını fragmanda üzgün görünüyordu öğrendi sanırım birde kerim kaçırıldıya orada mayın patlıyor çok merak ediyorum bakalım ne olacak

bu bölüm cok güzeldi zafer icin de cok üzüldüm
aslinda defneyi cok seviyordu ama defne kerimi secti
ayrica demir gercekten sacmaladi asiden hastaligini saklamsi cok cok sacma
babasi insaf ettide söyledi asinin demiri affetmemesi lazim bu yüzden ama neyse
sonucta dizi bi sekilde ilerlemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…