ben katılmıyorum size tuba tam rolüne oturmuş güzelliktede aşık olunacak bir kadın tek kıyafetlerini beğenmedim başından beri dedim demirle tanışınca güzel giyinmeye başlar değişmedi birtürlü kıyafetleri yerine göre giyiniyor desem partilere bile saçma sapan kıyafetlerle katılıyor
bende tubaya maletmiyorum sadece giyim tarzını değiştirmedile rona kızıyyorum evet o kemerde bir eskimedi gitti kızına bile bu havalarda çizmeler falan giydiriyolarbiliyosunuz ki dizilerde giydikleri kıyafetleri kendileri seçmiyorlar onun karakterine o kıyafet uygun görülmüş demekki bende beyenmiyorum hele o kemerine hasta oluyorum ama bunu tubaya mal etmemek lazım
HAYATININ ROLÜNÜ KAPTI
Tuba Büyüküstün 'hayatımın rolü' dediği karekteri canlandırmaya hazırlanıyor.
Tomris Giritlioğlu'na ait sinema filminin senaryosu, Klasik İngiliz Edebiyatı'nın önemli kadın yazarlarından Jane Austen'in 'Kül ve Ateş' isimli romanından uyarlandı. Daha önce de sinemaya uyarlanan romanın, İngiliz-Amerikan ortak yapımı filminde başrolde İngiltere'nin en iyi kadın oyuncusu olarak gösterilen Keira Knightley oynamıştı. Büyüküstün , "Keira Knightley'i beyazperdede izlediğimde o kadar çok beğenmiş ve etkilenmiştim ki aynı rol bana teklif edildiği için çok mutluyum" dedi. Kül ve Ateş olarak belirlenen filmin çekimleri Antakya'da yapılacak. Roman iki kız kardeşin aşk ve evlenme serüvenlerini konu alıyor. Filmde Büyüküstün'le birlikte Özge Bora Şakrak da rol alacak
hadi inşallah bakalım:) gerçi çok söylenti var o film hakkında ama inşallah tuba oynar:) ben tubanın dizideki kıyafetlerini beğeniyorum ya öyle abuk subuk kıyafetmiş giyinmek kuşanmakmış uğraşmıyo. kıza nerdeyse çuval giydiriyolar makyaj bile yapmıyorlar doğru düzgün gene güzel gene güzel:)) ben onun bu asi halini seviyorum, giyimine kuşamına dikkat bile etmediği halde hepimiz ona hastayız. onu böyle kötü giydirmelerinin nedeni de bu zaten. ikide birde alışverişe çıkan kokoş bişey olsa karakterine uymazdı zaten. cool kız vesselam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?