Asi - Kanal D

ASYA VE DEMıR’ıN HAYALı ASı SAYESıNDE GERÇEKLEŞıYOR...
Asi yeniden ıstanbul yollarında, Demir’in kendisinden ve Asya’dan uzak durma çabasına bu sefer “Asi’ce inadıyla” izin vermeyecek...ınci ile yüzleşip her şeyi bildiğini itiraf edecek..
ıstanbul'a giderken,Asi'nin bu kez yanında küçük biri var.
Ceylan kaçmak üzere havaalanındayken birisine yakalanıyor.
Demir’in bir hayali daha gerçekleşiyor: Artık Asya’nın ona baba diyeceği an geldi...
Annesi sayesinde, Asya’nın babasına kavuşması “hayallerine” uygun bir şekilde oluyor...Asya,bu haberi sevinçle karşılıyor.
Demir’in tedavisi için yeni bir adım atılıyor...Asya'dan ilik alınıyor ve sonucu merakla bekleniyor.

arkadasim daha yayimlanmadi heralde fragman bulamadim ben sen nerden baktin
bulamadim benyerimseniben

fragman yayımlanmamıştı daha dün baktım. fragman yayınlanmadığı için herkes şok olmuş durumda ilk kez böyle bir şey yapmışlar. heralde artık final yaklaştığı için böyle yapıyorlar. ooof ya bitmesin dizi. hem asiyi hem demiri çok yakıştırıyorum bitmesin lütfenn yaaa((

evet yaa bende baktim az önce yayimlanmamis daha merak ediyorum gelecek bölümü
keske bitmeseydi gercekten güzel dizi
ama bundan sonrada uzatmazlar heralde

uuu manolya süpersinn:) ya ciddi ciddi bir cuma gününü iple çekme durumu yaratmıştı bende, neden bitiyor ki ben de eski bölümlerini izlerim artık en başından itibaren

ziya asiden küçük değilmi ya ziya damatları değilmi küçük kardeşlerinin kocasını diyorum

hım anladım eşine bazen kaba davranıyo vede bağırıyo tersliyo ama asiyle pek bi ilgili olunca acabamı dedim bakışlarıda tuhaftı

bugun olayar cok cabuk gelisti sanirim bundan ´sonraki bölümde bitirecekler dizyi
ayrica asyanin kan örnegi de tutmadi sanirim
bide demir ölecek sanki sonunda cok hayal kurmaya basladilar

Cok cok güzel bir bölümdü,
Asiyle Demir'in hastanedeki replikleri harikaydi,
ben bile agladim ki film veya dizi izlerken zor aglarim.
Cok duygu yüklüydü o sahneler mafoldumben

Asya'ya Demir'in babasi oldugunu söyleyis tarzi cok güzeldi,
videoyu harika hazirlamislar opuyorumnanaktan

Kizlar tüyolar var bende final bölümü hakkinda,
isteyenlere yazabilirim,
ama dünki son sahneyi sasirtmak icin öyle yaptilar,
durum aslinda bambaska opuyorumnanaktan

evet canim gercekten cok duygu yüklüydü ben de agladimsenağlama
keske dizi bitmeseydi cok güzel bir diziydi
cuma günlerini iple cekiyordum
tüyolari da merak ettim fragman henüz yayimlanmadi
yazarsan sevinirim canima.s.

Yazayim canim yazmasinada sonra kimse kizmasin ama finalin heycanini kacirmak istemem :1no2:

bak beyaz renkle yaziyorum tüyolari, isteyen yazdiklarimin hepsini isaretler copy yapar gibi öyle okunur tamammi? opuyorumnanaktan

Evet kizlar,
Asi son sahnede sonucu okurken üzgün görünüyordu ya,
Asya'nin iligi tutmamistir dedirttiler izleyiciye ama olay bambaska :lepi:
ikinci bebis geliyor bebisss :sm_cool:
Hani Asya Elif'le kardes - ilk göz agri muhabbetine girmislerdi ya, Asya'da kardesim olursa ilk göz agrisi ben olucam diye, ordan tüyolar vermislerdi zaten. yerimseniben

Onun disinda Demir en sonunda Asya'nin ilik vermesini kabul ediyor, ameliyat olmadan Asi Demir'e Benimle evlenirmisin diyor ve ameliyat gerceklesiyor cevap alamiyor tabi, ama sonuc: finalde 3 dügün olacakmis,
kesin olan Asi ve Demir'in dügünleri,
onun disinda Kerim ve Defne yapabilirler ve Aslan'la Inci, orasini tam bilmiyorum ama bildigim sey Aslan ve Inci iliskisi basliyor.
Ceylan tam bir toprak kizi oluyor,
iste herkes ceyiz derdine falan düsüyor,.

En sonunda yani finalde Asya sihirli degnegiyle tüm ekibe birseyler yapiyor,
ve dizimiz böylece bitiyor mafoldumben

Yani uzun lafin kisasi mutlu son olacak Demir ölmeyecek :sm_cool:

Ha bu yazdiklarim sadece bir arkadasimdan aldigim tüyolardir, ama simdiye kadar verdigi her tüyo dizide oldu yani bu olaylara kendinizi hazirlayin derim :asigim:

şaşırdımolurmuki acaba yani 2.bebk sayesindemi kurtulcak demir e çocuğun olması 1 yılı bulur demir 1 yıl yaşayabilecekmiki

yok yok Asya'nin iligini vercekler bebisle alakasi yok,
Asi son sahnede saskin-üzgün bi ifade verdi ya,
iste kan tahlilinde hamile oldugu ortaya cikiyor onun icin,
Asya'nin sonuclari pozitif yani uyuyor ve Asya'dan aliyorlar iligi.

Zaten son bölümde flashbackler ve bir iki sene atlamalar olcak,
ha unuttugum Defnede hamileymis a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…