Asi - Kanal D

ya o çiftlik hayatı yokmu izlemeye doyamıyorum çoğu dizilerde köyde başlıyo hemen istanbula bir bahaneyle dönüyolar yada göç ediyolar ama aside bu olmadı o yüzden daha çok beğeniyorum hatay da güzel şehirmiş tanımış olduk baya ayrıca kardeşimde orada askerlik yapıyor yayladağda çok özledim çok az kaldı tezkereye ah camım kardeşim seni çok seviyorum ailemide hepiniz çok özelsiniz kalbimde

bende pek klasik buluyorum gerçi ama orda ki ali yi demirden daha karizmatik buluyorum açıkcası hemde rolü aksiyon katıyor..

aliyi mi beğeniyosun çok gıcık biri ama bir huyunu seviyorum sevdiği için herşeyi yapıyor yanlış şeylerde olsa ama demir bir başka canım oda tuttuğunu koparan biri

arkadaşlar ben bu hafta hiçbir diziyi izleyemedim musait değildim aside neler oldu çok merak ediyorum defneye de çok kzıyorum eşiyle çok soğuk bir evlilikleri oldu hiç çaba göstermedi bence defne hamile olsada ayrılamasalar ne iyi olur birde asi dışında hepsini evlilikleri soğuk senaristler yine boş kalıyolar bu konuda kızların bir evlilik hayatları var monoton monoton bi renk gelmesi lazım evliliklerine neriman hanım bile kızlarından iyi o konuda maşallah yani

kerim in aklı başına gelir gibi oldu ama ayrıldılar ayrılık sahneleri bana çok acıklı geldi o kadar şey paylaşıyosun bir kelimeyle yabancılaşıyosun mahkeme işi zordu defneyi hamile olarak yazarlarda ayrılamazlar tekrar birleştirirler bakalım asinin küçük kardeşide bir doğuramadı artık onuda doğurtsunlar kız habire yemek yiyo obur obur yazıyolar onuda bakalım daha neler olacak

ya yemişim demiri ne karizması ya ..hastasıyım bu alinin

hatırla sevgili de mahir çayan ı oynamıştı:asigim:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aside olaylar değişiyor galiba arkadaşlar.

ama müziği çok güzel ya çok seviyorum.
severek dinliyorum.

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh asi nasil dogurdu bebegi ya helal olsun

"hayvan doktoru mu dogurtacak "dediginde koptummmmmm

bebegin gözleride fildir fildir bakiyor :)))

ama nasil titriyordu bebk ya canim benimmmmmmm kiyamam

mutlulukreçetem ona bend eçok güldüm ya
sanırsam o bebek bayagı bir büyük
maşallahh maşallahhh

dizi bu ara bayagi bi heyecanlandi
asi cocugu dogurttu herkesin gözünde kahraman oldu ön plana cikartmak icin

kesin bi 4, 5 ay vardir :)))

asi acaba bebisin göbisini neyle kesti :)))))

aynı şeyi bende düşündüm göbek bağını ne ara kesti diye
bebecik kucaklarında o kadar büyük kalıyordu ki çok komikti bence
yeni doğmuş bebek gözlerini açamaz hem bununki fıldır fıldır :roflol:

dizi çok güzel oldu melek ne kadar aptal ya önündeki gerçekleri göremiyor
aşk böyle bişey işte 2 gözünü de kör ediyor insanın ne yazıkkı

aşk gözünü kör etmiş meleğinde çok aptal duruyo cahilmi o kadar bilmem aklı başına gelecek ama melek çok şey kaybetti kerimle defneye çok üzülüyorum umarım defne hamile falandır bayılır işyerinde kerim kucağına alır doktora götürür hamile olduğunu öğrenirler kendi kendime senaryolar üretiyorum senaristlerin onlar için bişey yazdığı yok doğru dürüst

kerim defneye çok yanlış yaptı
şimdi defne aslında ne kadar iyi bir iş kadını olduğunu
bir çok erkeğin çevresinde pervane olduğunu
zayıf ezik bir kadın olmadığını kerime ispat edip aklını başından alacak
kerim kendini affettirebilecek mi orası meçhul

gözünün önündeki gerçekleri melek nasıl göremiyor çok tuhaf
ali komadayken bile asinin adını sayıkladı
ayrıca demirin alinin yalanlarını ispatlaması çok kolay
bunlar sözleşme imzalamadı mı
demirin olan herşeyin yarısı aliye ait
ali melekten ayrılacağını kabul etmeseydi demir o kadar aptal mı ki onla böyle bir anlaşma yapsın
melek gerçekten çok ama çok saf

melek kadar pasif biri yoktur heralde biliyo ama yinede gözünü aşk kör etmiş başka adammı kalmadı sanki aliye kadar demiri de çok merak ediyorum süriyeye giderken peşindede kanlısı vardı inşallah diziden çıkmaz demir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…