Aşı kartımızı kaybettik

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.535
2.573
178
Bir çok defa yer değiştirdik, her yeni gittiğimiz yerde yeni sağlık ocağına kaydolduk farklı aşı kartları verdiler ve ben taşınırken hepsini kaybettim... Acaba kayıtlara geçiyor mu nerede hangi aşıları yaptırdığımız, telafisi yok mu bunun. Özel aşılarını bile yaptırdım eksiği yok, ama aşı kartı gerekli elimde olsun istiyorum... Ne yapabilirim bile var mı?

Bir çok defa yer değiştirdik, her yeni gittiğimiz yerde yeni sağlık ocağına kaydolduk farklı aşı kartları verdiler ve ben taşınırken hepsini kaybettim... Acaba kayıtlara geçiyor mu nerede hangi aşıları yaptırdığımız, telafisi yok mu bunun. Özel aşılarını bile yaptırdım eksiği yok, ama aşı kartı gerekli elimde olsun istiyorum... Ne yapabilirim bile var mı?
Muhtemelen kayıtlarında vardır canım. Saglık ocağı benim bekar anne oldugumu bile görebiliyorsa her haltı görür :)

hepsı kayıt altında merak etme..

onlar benım hamıle olduğumu kocamdan önce öğrenip benı arayıp tebrık etmiş ınsanlar..

başka hastaneye gıttıgın kayıtlar bıle onların bılgısı dahılınde..

Sağlık ocağı tekrar veriyor bilgisayar da kayıtlı

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtemelen kayıtlarında vardır canım. Saglık ocağı benim bekar anne oldugumu bile görebiliyorsa her haltı görür :)

hepsı kayıt altında merak etme..

onlar benım hamıle olduğumu kocamdan önce öğrenip benı arayıp tebrık etmiş ınsanlar..

başka hastaneye gıttıgın kayıtlar bıle onların bılgısı dahılınde..

Sağlık ocağı tekrar veriyor bilgisayar da kayıtlı

ayyy saolun içime su serpildi, ee ben son kaydolduğumuz sağlık ocağına gitsem kayıtları çıkarırlar heralde dimi... tahminim 5 ayrı yerde kaydımız oldu.

Verir bence abimin oğlunun kide kaybolmuştu düşün beş yaşında ana okul kayıt için istemişler annem gidip almış sorun olmamış

Back
X