Aşı

Cezosshaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
534
356
33
41
Herkese selamlar. 17 haftalık gebeyim. Daha önce 4 Covid aşısı yaptırdım. Şimdi yaptırmalımıyım diye tedirginim. Çok yakınımızda gencecik hamile bir kadın covidden vefat etti hiçbir hastalığı yoktu aşısız. Drlarınız ne diyor sayın gebeler

Bu arada son aşımın üzerinden 9 ay geçti. Pandeminin ilk döneminde covidi ağır grip olarak atlatmıştım şükür. Kalabalık bir iş ortamım var

Herkese selamlar. 17 haftalık gebeyim. Daha önce 4 Covid aşısı yaptırdım. Şimdi yaptırmalımıyım diye tedirginim. Çok yakınımızda gencecik hamile bir kadın covidden vefat etti hiçbir hastalığı yoktu aşısız. Drlarınız ne diyor sayın gebeler
Konuyu bende takip edeceğim, özel hastaneye gidiyorum doktorum gebelik sürecinde yaptırabilirsin bebeği etkilemez dedi ama çok korkuyorum daha doğrusu bilgi kirliliği yaşadım. Aklım karıştı 🥺

Benim de kafam karışık. Yaptırmamak ta riskli çocuklarımız okulda işyerlerimiz yoğun kışın kapalı ortamda aile görüşmeleri var offf

Benim de kafam karışık. Yaptırmamak ta riskli çocuklarımız okulda işyerlerimiz yoğun kışın kapalı ortamda aile görüşmeleri var offf
Valla ben teması mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum önümüzdeki aydan itibaren ofisten eve geçmeyi düşünüyorum ama ister istemez topluma giriyoruz.

Birde bünyem çok zayıf aşının yan etkisi fazla yoruyor şimdi zarar verirse diye korkuyorum. Önümüzdeki kontrolde farklı bir doktora gideceğim ondan da fikir almayı düşünüyorum.

Valla ben teması mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum önümüzdeki aydan itibaren ofisten eve geçmeyi düşünüyorum ama ister istemez topluma giriyoruz.

Birde bünyem çok zayıf aşının yan etkisi fazla yoruyor şimdi zarar verirse diye korkuyorum. Önümüzdeki kontrolde farklı bir doktora gideceğim ondan da fikir almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim onun fikrini de yazarsanız sevinirim Ben hep işyerimdeyim odam biraz küçük başka oda yok

Ben hamile değilim, ama hatırlatma Dozu konusunda kafası karışıklardanım. Etrafımda 5 doz aşılı sağlık çalışanının çok ağır atlattığına da şahit oldum. 5 dozda bile hala buysa ben niye hatırlatma olayım diyorum bi yandan.

Riskli gebeliğe gidiyordum, önce ilk 3 ay istemedi gelişim açısından, sonra 6 ayı bitirelim dedi ve doğuma kadar kendini koru dedi asi yapılmadı bana ki riskli gebeydim grip vs durumlar erken doğumu tetikliyordu bende ona rağmen.

Gebelik öncesi asininol demist8 doktorum. Asi karşıtı değil ancak gebelerde cvd asi verileri daha yok, çok yeni bir aşı, riski gebe alıyor burada

Back
X