Hiç korkmayın. Birbirinizi dini konularda saygılı ve hoşgörülü olduğunuz sürece devam eder.. Mutlu evlilik örnekleri çok. Alevi olması dışında doğru insan mi ,onunla mutlu musunuz? Eğer öyleyse dimdik durup sevginize sahip çıkın. Gerçekten seviyorsanız benim yengem gibi sevginize sahip çıkarsınız.Üstelik yengemin tarafından onun bayan kuzeni de bir aleviyle evli. Geçenler de tanışma fırsatım oldu. Ama onun babası annesi problem yapmamislar. Kızı seviyor diye kabul etmişler. Onlar da çok mutlu.Allah bozmasın. İki de cocuklari var.Ben hep mutlu çiftlere denk geldim açıkçası. Bizim ailemizde kesinlikle ayrımcılık yoktur. Nefret ediyorum bu söylemlerden ama anlamanız için ailemizdeki gelin ve damatlar.. arap alevisi ,şafiisi. Hanefisi ,ateisti ,sünnisi var. Kimse kimseye senin kaşının üstünde gözün var demedi. Namazını niyazini özgürce yapar. İnanana da saygımız sonsuz inanmayana da. Sonuçta bu kişisel bir seçim. Her koyun kendi bacağından asilir. Kimse kimsenin mezarına girip onun günahını onun yerine ödemeyecek.. Dediğim gibi önce erkek arkadaşınızla aileniz vakit gecirsin.. tanisinlar ,alissinlar.. Sonradan söyleyin. Ben üniversitede soyleyememistim bir arkadaşıma.çünkü çok onyargiliydi. Beni tanıdı.Bayagi dost olduk halen de görüşürüz. Neyse beni tanıdıktan arkadaşlığımız ilerledikten sonra konusu açıldı ve ben söyledim. Çok şaşırdı önce. Dedim benden bir zarar gördün mu hiç. Ben yine ayni bildiğin arkadaşınim. Sonra fikirleri değişti. Özür dilerim uzun oldu ama bu aralar çok sık duymaya başladım böyle durumları.üzülüyorum severek ayrilanlar oluyor.. Rabbim tez zamanda hayirliysa kavuştursun sizi. Engeliniz bile olmasın. Zaten olacağı varsa bile oluyor.