asigim amaa...

flamingo1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
6
1
5 senelik bi ilişkim var. Onu çok seviyorum. Fakat bi problemimiz var. O manoton yaşamaktan hoslanirken ben hayatimiza farkliliklar katmak istiyorum. Bunun için cabaliyorum. Hatta çoğu zaman beni mutlu edebilmek için ne yapmasi gerektigini dahi söylüyorum. Ben sürekli birşeyler yapmaktan, yapacaklarimizi planlamaktan sürekli düşünmekten bıktım. O içki ve sigara kullanıyor. Ondan birakmasini istiyorum. Bana sen sigarayi birakmayi denemeye degil gerçekten birakmaya değerin demişti. Bi sure gerçekten icmedi. Ama bundan artik vaz geçemeyeceğini söylüyor. Benim istediğim o birazcik benim icin birşeyler Yapsin. Sürprizler yapsin beni merak etsin beni kaybetmekten korksun istiyorum. Nasil davranacagimi bilmiyorum.

5 senelik bi ilişkim var. Onu çok seviyorum. Fakat bi problemimiz var. O manoton yaşamaktan hoslanirken ben hayatimiza farkliliklar katmak istiyorum. Bunun için cabaliyorum. Hatta çoğu zaman beni mutlu edebilmek için ne yapmasi gerektigini dahi söylüyorum. Ben sürekli birşeyler yapmaktan, yapacaklarimizi planlamaktan sürekli düşünmekten bıktım. O içki ve sigara kullanıyor. Ondan birakmasini istiyorum. Bana sen sigarayi birakmayi denemeye degil gerçekten birakmaya değerin demişti. Bi sure gerçekten icmedi. Ama bundan artik vaz geçemeyeceğini söylüyor. Benim istediğim o birazcik benim icin birşeyler Yapsin. Sürprizler yapsin beni merak etsin beni kaybetmekten korksun istiyorum. Nasil davranacagimi bilmiyorum.
kendi ilgini çek üstüne de gitme aynı sıkıcılıkta devam edecek olursa bu adam değişmez ama senin ilginden bu hale gelmişse düzelir şekerim:KK14:

erkekle kadın arasındaki temel farklardan sadece birtanesi..ne yaparsan yap değişmez..sadece zorlamayla anlık değişir..sonra yine eski haline döner..

bi erkek, bi bayanin onu birakacagini seziyorsa emin olun erkek seviyorsa eger kendinde cok seyi degistirmeye baslar. kizlar bu dunyada korkudan daha guzel bir sey yok :)

alışmakla alakalı olduğunu sanmıyorum..
evet ilişkiler bir müddet sonra durağanlaşıyor lakin kaybetmekten korksun istiyorum demişsiniz..
sizi kaybetmekten korkmuyor oluşu size alıştığını değil cepte gördüğünü gösterir.

Ama diye bir cümleye başlanıyorsa,bir önceki cümlenin hükmü yoktur.Çok değiştirmeye çalışıyorsun.Senin bu kadar çabana o karşılık vermiyorsa sen değil o düşünsün biraz da.Rahata ver kendini yapma sürpriz,eğer kaybetme korkusu varsa zaten değişecektir(bir süreliğine bile olsa).Değişmiyorsa zorlamanın da gereği olmadığını anlarsın ,sende de biter heves.

kendı sevgilillik dönemınde yaptıgım hataları yapmaman acısından ne kdr faydası olur bılmıyorum ama ben şunları yapsaydım daha değerlı olurdum dıye dusunmuyor değilim;
- her buluşalım dediğinde buluşmasaydım bir planım dahi olmasa da planım var deseydım,
- Onu sevdiğimi söylemek yerine hiç söylemeyip duygularımı sormasını sağlasaydım..
-onunla yarına dair hayaller kurmayp yarınn ne getıreceği belli olmaz deseydm ve gerçekten da yarın olmayabıleceğimi ona hissettirseydm.
*her aradıgında mesaj attıgında hemen dönmeseydim.
-kızdıgım noktalarda kararlı olup karşısında hemen yumuşamasaydm ben boyleyım ne yapim sen bana ayak uydur deseydım.

en azından işe yarardı dıye dusunuyorum.

kendı sevgilillik dönemınde yaptıgım hataları yapmaman acısından ne kdr faydası olur bılmıyorum ama ben şunları yapsaydım daha değerlı olurdum dıye dusunmuyor değilim;
- her buluşalım dediğinde buluşmasaydım bir planım dahi olmasa da planım var deseydım,
- Onu sevdiğimi söylemek yerine hiç söylemeyip duygularımı sormasını sağlasaydım..
-onunla yarına dair hayaller kurmayp yarınn ne getıreceği belli olmaz deseydm ve gerçekten da yarın olmayabıleceğimi ona hissettirseydm.
*her aradıgında mesaj attıgında hemen dönmeseydim.
-kızdıgım noktalarda kararlı olup karşısında hemen yumuşamasaydm ben boyleyım ne yapim sen bana ayak uydur deseydım.

en azından işe yarardı dıye dusunuyorum.
Biliyor musun bende su an tam bu söylediklerinin tersini yapiyorum yani senin yapsaydin daha mutlu olacagin ya da olacagimiz şeyleri yapamiyorum. Boşuna Afra tafra yapmiyim diyorum yarim saat geçmeden yumusuyorum.

Biliyor musun bende su an tam bu söylediklerinin tersini yapiyorum yani senin yapsaydin daha mutlu olacagin ya da olacagimiz şeyleri yapamiyorum. Boşuna Afra tafra yapmiyim diyorum yarim saat geçmeden yumusuyorum.

işte o boşunalar boşuna olmuyor..ama bunu ne yazıkki şimdi anlamıyorsun..bana annem cok derdi gitme hep dıye ama ben evde bıle hazır dururdum ararsa hemen cıkım die...vah ki ne vah!! şimdi kıymet bilınmıyor işte, bır de zamanı gelıyor sevginden sineye çekiyorsun yüzsüz denılıyorsun..
dediğimi dikkate almayacaksın biliyorum ama yine de söylim, hersey olacağına varıcak, o insan senin kaderinse zaten senin olacak değilse napsan olmayacak, o yüzden önce bencil ol biraz, kendini düşün, canın istemıyorsa sırf o istiyor diye yapma..ben böyle olanların daha kıymetlı oldugunu gördüm..tabiri caizse ağzına sıçan yaranıyor.

Tesekkur ederim tavsiyen için. Demekki is bende bitecek. Sabirsizligimi yitirmem gerek. Sabirli olup bende karsimdakinden bekleyeceğimiz .umarim baaarabilirim.

Keşke hayatınıza aldığınız insanları değiştirmek yerine ya oldukları gibi kabul etseniz ya da kabul edebileceğiniz standartta insanlar ile birlikte olsanız.

Sigara kullanıyordum, bıraktım. Ama bunu ne eşim ne bir başkası için değil kendi istediğim için yaptım. Başkası için bıraksaydım muhtemelen tekrar başlardım. Ara sıra alkol alıyorum, seviyorum. Eşim bir tarafını da yırtsa, seni terk edeceğim de dese istemedikten sonra alkolü hayatımdan çıkartmam. Hatta bu sebepten seni terkedeceğimdiyen bir insanın gözümde zerre değeri kalmaz. Sürpriz yapmaktan hoşlanmam. Ancak içimden gelirse bişeyler planlarım. O da onca yılda bir elin parmaklarını geçmez. Karakter meselesi. Bunu benden isteyen bir insana inat eder hiç yapmam.

Buyrun benden örnekler. Kendimi koydum erkek arkadaşınızın yerine. Kadın gözüyle.... Bu arada kaçan kovalanır taktiğinden daha saçma bir taktik görmedim şuzamana kadar. Kaçın bakalım nereye kadar kovalanacaksınız :KK66:

X