• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Ya kusura bakmayın ancak söylemeden geçemicem konunuzu okuduğum 2 dakikada nazlarınızdan, arkası yarın gündüz kuşağı dizileri gibi anlatımınızdan ben bile sevemedim sizi, 2 sene konuşan adam nasıl sevsin. Tek amaç dikkat çekmek galiba.

Adam cok sabirliymis , Sen daha burda basladigin derdini sonlayamiyosun .
Devami yarin diyosun , dusunsene adama kac.kere yarinlar olmus ..

Ben olsam bende seni istemezdim , sirf bukadar bekletigin icin istemezdim. Kendine guvenmiyorsan gostermiyorsan madem ozaman adamla tum iliskini kesip hic konusmayacaksin gorusmeyeceksin...
Bekletmenin ne anlami var , ayrica adam oldugun ulkeye kadar geliyor ve sen gorusmuyosun.
Hak etmissin ama sen bu sonucu .

sadece alışkanlık senin ki. ya da saplantı.

bir de merak ettiğim şey, neden karşındakinin psikolojisinin ne durumda olduğunu tam olarak bilmeden dalga geçilip, eğleniliyor bu kadar ?

Sanki arkası yarın dizi .Bu kadar insan merak edecek madem uyuyacaksın hiç yazma uykunu güzel al ve yaz .

Hepsi ozguven eksikliginden. Psikoterapi alman lazim senin.

Burdan baslayayim cevap vermeye. Evet, son 4 yildir özgüven eksikligi yasiyorum depresyondan dolayi. Su an artik öyle bi özgüven eksikligim yok, en azindan öncekine nazaran hic yok diyebilirim. Psikoterapi kisa süre aldim, aslinda bi süre daha alsam daha iyi olur, bu konunun üzerinde durmaliyim.

Bende tam bunu yazdim sildim belki bi rahatsizligi vardir diye. Yani bencede kilo vermek zor ama insanin ozguvenini kaybetmeai daha zor ben bu dusune dusune verdim hamilelik kilolarimi. Bence konubsahibide verebilirr

Dogru aslinda kilo verebilirdim, ancak o dönem psikolojim bunu basaracak durumda degildi kesinlikle, diyorum ya, cok ama cok kötüydüm. Gücsüzdüm cok hemde, baslamadan pes ediyordum, konu ne olursa olsun.

Devamı yok amacı bizi Merak ettirmekti :KK14:

Ister inanin, ister inanmayin ama gercekten amacim merak ettirmek falan degildi. Sadece, su an cok sükür gayet iyi olsam da, bu konuyu derinlemesine düsününce tekrar psikolojik olarak inanilmaz derecede asagiya cekiliyorum, yasamayan bilemez bunu sanirim, o yüzden nasil tarif edebilecegimi bilmiyorum bu duyguyu. Bu konunun icine girince tekrar depresif oluyorum, ve en önemlisi bütün enerjimi aliyo benden, sanki maraton kosmusum gibi. Umarim anlatabilmisimdir.

Devamını anlat cevap verme sonra cevap verirsin sonra ne oldu

Back
X