Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EEE ozaman Kalk.Toparlan Ondan Fazla var eksiğin yok... At artık Üstündeki SaçnalıklarıBen üniversiteden sonra is hayatina atilamadim psikolojik durumdan ötürü. Asla kendimi övmek icin söylemiyorum, zaten övecek durumumda yok su an, türkceyle birlikte 4 dili en ileri derecede biliyorum. Bana hep "hayatimda fransizcayi sonradan ögrenipte bu kadar mükemmel konusanini görmedim" derdi. Ve bunun gercek oldugunu biliyorum, cünkü yabanci dillerim konusunda gercekten en ileri derecedeyim. Ama ne fayda, 4 sene oldu, hala hayata atilamadim, hala is basvurusu bile yapmadim bu güne kadar gercek anlamda. Cünkü calismayi birakin, kolumu kaldirmaya mecalim yoktu son 4 senede.
O dedeme gittiginde, "benimle konusmadigi icin calisamiyorum su an, iki üniversite mezunu olmama ragmen" demis.
Dedem onunla konusmami rica etti bana ve acikcasi gidip dedemi bulmasiyla beni daha da fazla etkiledi. Ancak ona sunu sordum tekrar konusmaya basladigimizda, "sence calismayan birini dedem damat adayi olarak ne kadar ciddiye alabilir", dedim ona. Bu sanirim ona dokunmus olmali biraz, bu sözümden sonra daha da bi sosyal medyada acilmaya basladi ve bu sözümden 3 ay sonra önemli bi sirketin dis ticaretinin yöneticisi oldu ve su an hala o isi yapmakta. Isinden dolayi neredeyse her hafta baska bir ülkede.
Benimse 4 yildir hic bir sosyal hayatim falan yoktu. Kimseyle görüsmüyodum, evden disari cikmiyodum pek. Sosyal medyada hesabim falan da yok, ne facebook ne instagram kullanmiyorum, tabii ki özgüvensizligimden. O ise facebook, twitter, instagram hepsini deli gibi kullaniyor.
Valla bende şoklardayımmmmmmmmmm
Turkiyeye geldikten sonra ne oldu orayi anlat, fransada yarin olmadigi icin mi anlatmiyosun![]()
Okurken cok guldum ya
Alem kizsin yemin edyorum, isigi acsaydin ya keske.
Karanlıkta buluşmayı teklif edersen adamın aklına başka bir şey gelmesi beklenemezdi zaten.
Karanlıkta buluşmayı teklif edersen adamın aklına başka bir şey gelmesi beklenemezdi zaten.
Sosyal medyanin is bulmasiyla ne alakasi var. Sosyal medya isi olanlarin degil, aksine bos zamani olanlarin takildigi bir yer.
Ikincisi karanlik yerde gorusmenin mantigi nedir. Gorusuyorsun sonra opusuyor karsi koymuyorsun. Karsi koydugun icin de karsi koymadigin icinde suclanirsin. Bir erkek bu tur kaprislere dayanamaz. Zaten geregini yapmis.
Bir hikaye tarzinda kurguluyorsun gibime geldi.
Inan ben de su an aynen senin gibi düsünüyorum ve gülüyorum kendime.
Bırakın yyaaa konu fake cvp yazmaya bile değmez
Seni opuyor dokunuyor vs ve ertesi gun gelemem diyor, ne yapmaya calisiyor sence?