• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

beni kör kuyulara atın karanlık odalardan kurtarın:KK17: bu nasıl bir gidiştir dikkat et zipzipcim konu açık denizlere yol alıyor:KK20:

Yemin ederim hepsi gercek. Dedim ya, gün isiginda karsisina cikmaya cesaretim yoktu. 3. ve son görüsmemiz gün isiginda oldu ama.
Sinemaya gitseydin o zaman. Karanlik bir ev o izlenimi vermis olabilir. Bayanlar icin cok kotu bir bulusma yeri secmissin. Karsi koysan da suclanirsin , karsi koymasan da suclanirsin. Suan onun gozunde degersiz biri olarak gorunuyorsun cunku seni aklinca denemeye tabi tutmus. Gerci kendisi de cok degerli bir insan degil benim gozumde.

Sinemaya gitseydin o zaman. Karanlik bir ev o izlenimi vermis olabilir. Bayanlar icin cok kotu bir bulusma yeri secmissin. Karsi koysan da suclanirsin , karsi koymasan da suclanirsin. Suan onun gozunde degersiz biri olarak gorunuyorsun cunku seni denemeye tabi tutmus. Gerci kendisi de cok degerli bir insan degil benim gozumde.

Yengem de evdeydi, ama baska bi odadaydi.

Peki ben ne yapabilirim? Benim kisiligimi aslinda cok iyi biliyor. O tarz seyler yapmayan biri oldugumu cok net bi sekilde anlatmistim. Ama ona asiktim, ve 2 sene boyunca uzak durmama ragmen kopamamizi ilahi bi isaret gibi görmeye baslamistim, ciddi ciddi herhalde Allah bu adamla evlenmemi istiyor diye düsünmeye baslamistim. Sanirim bu sebeplerden dolayi tamamen karsi koyamadim ona. Bi de ben onun asla yanlis olan birseyi kendisinin zaten yapmayacagina emindim, yani kötü olsa kendisi yapmaz zaten diye düsünüyordum.

Su an onu kazanmak icin ne yapabilirim sence? Eger hakkimda kötü düsünüyorsa, ne yapabilirim su an?

kaç sene oldu bunlar olalı? Benim bir tandığım vardı adam normalde amele gibiyken fotolarda bildiğin kıvaç tatlıtuğ gibiydi nasıl oluyo anlamadım hala anlamaç gerçi. demek istediğim sen de bilmediğin etmediğin yakından bir kez bile görmediğin birini öpmüş oldun iyi cesaret orada o karanlıkta tecavüzr uğrayabilirdin
adamın oyle bir niyeti olsaydı tam fırsatıydı ne diyim eğer doğruysa çok sağlıklı bir sevgi değil bu

kusura bakma ama karanlık odada buluşmalar,karanlıkta eteğini sıyırıp bacağına dokunmalar,öpmeler falan bana masum bir buluşmadan çok cinsel fantazi gibi geldi.
bana da kurguluyorsun gibi geliyor özellikle de şöyle yarım bırakıp bi sürü yorum alınca taksit taksit devam etmenle.ama ciddiysen hiç komik değil onu söyleyeyim.

Yengem de evdeydi, ama baska bi odadaydi.

Peki ben ne yapabilirim? Benim kisiligimi aslinda cok iyi biliyor. O tarz seyler yapmayan biri oldugumu cok net bi sekilde anlatmistim. Ama ona asiktim, ve 2 sene boyunca uzak durmama ragmen kopamamizi ilahi bi isaret gibi görmeye baslamistim, ciddi ciddi herhalde Allah bu adamla evlenmemi istiyor diye düsünmeye baslamistim. Sanirim bu sebeplerden dolayi tamamen karsi koyamadim ona. Bi de ben onun asla yanlis olan birseyi kendisinin zaten yapmayacagina emindim, yani kötü olsa kendisi yapmaz zaten diye düsünüyordum.

Su an onu kazanmak icin ne yapabilirim sence? Eger hakkimda kötü düsünüyorsa, ne yapabilirim su an?

Bir erkek gormeden nasil evlenmeyi ister, isterse bu normal midir . Nasil is bu. Arkadasim gercekten cok sacma bu. Yengenin olmasi da bir tuhaf, olmamasi da guvenlik acisindan bir tuhaf. Neler okuyoruz , neler duyuyoruz.

Ayrica ilahi isaret dedigin senin ve onun takintisi ruh hali . O sana karsi olan takintisini yenip yol almis. Sen hala pesindesin.

Kusura bakma ama cok normal gozukmuyorsun.Hani empati yapayim dedim ama gercekten yapamadim. Daha once yazmistim sen once bir su depresif , ozguvensiz ruh halinden kurtul, sonra bir iliskiye basla.
Normal insanlar gibi parkta sinemada bulusun. Su an ne yapsan kazanamazsin , kazanmakta isteme cunku o da normal degil. Onu kazanmayi birakta o olmayan ozguvenini daha da eksilere cekmemeye bak.

Tamam senin sorunların var ve sen bunu kabul ediyorsun ama o da normal değil yani.

kaç sene oldu bunlar olalı? Benim bir tandığım vardı adam normalde amele gibiyken fotolarda bildiğin kıvaç tatlıtuğ gibiydi nasıl oluyo anlamadım hala anlamaç gerçi. demek istediğim sen de bilmediğin etmediğin yakından bir kez bile görmediğin birini öpmüş oldun iyi cesaret orada o karanlıkta tecavüzr uğrayabilirdin
adamın oyle bir niyeti olsaydı tam fırsatıydı ne diyim eğer doğruysa çok sağlıklı bir sevgi değil bu

Kac sene derken? Tam olarak hangisi? Telefonla görüsmemiz mi yoksa gercekte bulusmamiz mi?

Bir erkek gormeden nasil evlenmeyi ister, isterse bu normal midir . Nasil is bu. Arkadasim gercekten cok sacma bu. Yengenin olmasi da bir tuhaf, olmamasi da guvenlik acisindan bir tuhaf. Neler okuyoruz , neler duyuyoruz.

Ayrica ilahi isaret dedigin senin ve onun takintisi ruh hali . O sana karsi olan takintisini yenip yol almis. Sen hala pesindesin.

Kusura bakma ama cok normal gozukmuyorsun.Hani empati yapayim dedim ama gercekten yapamadim. Daha once yazmistim sen once bir su depresif , ozguvensiz ruh halinden kurtul, sonra bir iliskiye basla.
Normal insanlar gibi parkta sinemada bulusun. Su an ne yapsan kazanamazsin , kazanmakta isteme cunku o da normal degil. Onu kazanmayi birakta o olmayan ozguvenini daha da eksilere cekmemeye bak.

Bir yolu olmali ama. :( Gercekten ondan baskasini hayatimda düsünemiyorum. Özgüven sorunumu, daha dogrusu psikolojik sorunlarimin cogunu yendim sayilir. Yani depresyon ve anksiyete sorunum vardi, onlari 95% yendim. Su an artik 4 senedir biraktigim hayatima tekrar konsantre olup, kendime ceki düzen vermem lazim. Spora basladim, rejime basladim. Yakinda is basvurularina da baslamayi düsünüyorum. Ama onsuz olmayi düsünemiyorum. :( Onu kazanmamin bir yolu olmali...:(

Biz ikinci görüsmemizi de karanlikta yaptik, ayni yerde, ayni sartlarda. Sanirim bu durumdan SIKILDI. Bu arada tüm o benim suclamalarima ragmen ikinci görüsmemizde yine beni öpmeye calisti, bu kez hemen ittim onu. "Noldu", dedi. Bisey demedim. Daha temkinli davrandim. Ilginc olan, bu ikinci "karanlik" görüsmemiz boyunca, sürekli tuvalete gitti. Yani 15 dakikada bir neredeyse. Ve daha bi saat kadar görüsmek icin vaktimiz kalmisken, birden bire arkadasim bekliyo gitmem lazim hemen dedi. Ben tabi bozuldum. Biraz daha kalabilirsin, vaktimiz var dedim (dayim eve gelecekti bi saat sonra). O kalkti gercekten gitmeliyim dedi. Biz kapinin önünde konusurken de, yani o gitmek üzereyken, sürekli telefonu caliyodu, hatta bir aramaya cevap verdi. Tamam cikiyorum simdi falan dedi. Arayan numara gösterdi, erkek ismiydi. Ama ben cok süphelendim. Belki de erkek ismiyle kayitli bi kadindi, belki de hayatinda biri vardi ve beni hep kandirmisti.. :((

kusura bakma ama karanlık odada buluşmalar,karanlıkta eteğini sıyırıp bacağına dokunmalar,öpmeler falan bana masum bir buluşmadan çok cinsel fantazi gibi geldi.
bana da kurguluyorsun gibi geliyor özellikle de şöyle yarım bırakıp bi sürü yorum alınca taksit taksit devam etmenle.ama ciddiysen hiç komik değil onu söyleyeyim.

Gercekten hepsi gercek.:(

Gercekten hepsi gercek.:KK43:

Kızım,yavrum,evladım...
yapma bunu.
Hiç ama hiiiiç sağlıklı değil bilmem farkında mısın?
ben senin yerinde olsam olur olmaz tiplere aşık olacağıma önce kendimi iyileştirirdim kendimi..
evet büyük problemlerin var ama imkansız amansız dermansız bir rahatsızlık değil.çaresi var,sabır ve düzenli tedavi gerektiren şeyler.
kendini iyileştirdiğin zaman herşeyi sağlıklı bir şekilde göreceğin için bu ve vb.sıkıntıların kendiliğinden kafandan atılacak zaten.bence tedaviye yoğunlaş.

Back
X