• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

anlam veremedim sana..
hala burda takılıyorsun anlat işte konunun devamını
madem yardım istiyorsun
bilelim de yardımcı olmaya çalışalım

düşüünmüş düşünmüş parça parça yazıyor...Allah aşkına eve yabancı biri gelecek ve beni hep karnlıkta görecek...odadan sen hiç mi çıkmadın???? evden giderken bu adamı karanlıkta mı yolcu ettin??
konu fake ama tek doğru olan hasta olması bence ilaçlarını artırmalısın:KK54:

bu kadar ucuk seyler anlattin ama yinede seni samimi buluyorum
fakat biraz saygi duyuyorsan hikayeni paylastigin insanlara tümünü yazman gerek
yoksa olumsuz tepkilerle olumsuz etkileneceksin

yasadigin psikolojik durumlardan dolayi kendini cok yipratmissin cok zaman kaybetmissin
zeki bir insansin belli sorulara cevap verme ve hikayeni sonuna kadar yaz sonra toptan verirsin cevaplari

gerci bu forumde ne kadar samimi olursan ol yine olumsuz tepkiler alirsin moral bozucu saygisizca yorumlar alirsin
fakat samimiysen bosver mutlaka anlayan cikacaktir
bir kere hikayene baslamissin ve eskiye nazaren kendini iyi hissediyorsun madem
getir sonunu

enerjim çekiliyor diye diye kuruttun içimizi...
bir kız benimle karanlıkta yengesinin evinde görüşmek isteyecek Allah yarattı demem şeytanın bana verdiği tüm yetkilere dayanarak yerim onu gözümde de tam bir ..............dur kesinlikle...Kendi çabanla öğrendiğin Türkçenle doldur o boşluğu bebişim..Milleti salşak yerine koyduğunu sanmaya devam et..seni prostat olası erkek...

bir kız benimle karanlıkta yengesinin evinde görüşmek isteyecek Allah yarattı demem şeytanın bana verdiği tüm yetkilere dayanarak yerim onu gözümde de tam bir ..............dur kesinlikle...Kendi çabanla öğrendiğin Türkçenle doldur o boşluğu bebişim..Milleti salşak yerine koyduğunu sanmaya devam et..seni prostat olası erkek...

Ne kadar terbiyesizsin. Yazik..

Allahim ya hem.sen los oda diye tuttur sonra optur. Adam tabi atamazonca sşey için mi ugrasti bu kadar. Adam hakli senle kimse ugrasamaz. Sen bize yaptigini adamada yapmak istemissin ama olmamis.biraz eller biraz optur drvami yarin. Geçmiş konularinada vaktim sen fake misin ya. Yok depresyondayim yok şoyle yok boyle içimi baydin. Eski konularında baktim ha bire kizlik zariyla ilgili konu acmissin. Umarim fakesindir yoksa Ne Çektin be Yavrummmm:KK70::KK47::KK47::KK47:

bir kız benimle karanlıkta yengesinin evinde görüşmek isteyecek Allah yarattı demem şeytanın bana verdiği tüm yetkilere dayanarak yerim onu gözümde de tam bir ..............dur kesinlikle...Kendi çabanla öğrendiğin Türkçenle doldur o boşluğu bebişim..Milleti salşak yerine koyduğunu sanmaya devam et..seni prostat olası erkek.

Yuh be yuh sana bu ne saygısızlık şu profil resmine şu imzana bir de şu yazdıklarına bak, kkınıyorum seni bir bayana hiç yakışmayan bu basit tavrından dolayı

Back
X