- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Bencede adamda da var gel diyor sonra arama diyor öpüşüomuş ama sevişmiomuş ben bişey anlamadım bu işten arkadaşımda kafayı yemek üzereBu “aşk” değil !!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede adamda da var gel diyor sonra arama diyor öpüşüomuş ama sevişmiomuş ben bişey anlamadım bu işten arkadaşımda kafayı yemek üzereBu “aşk” değil !!!
Bilmiyorum.Vazgeç artık diorum.Çocukdada var ama bizimkindede var .Evet evet Onu istemedi diye kesin erkekliğinde sorun var cunku arkadasınız dünya güzeli
Niye bu kadar kendini kücük düşürme cabasında niye kendini sürekli sunmaya calısıyor ki
Evet öyle ama neden öpüştü o zaman dio arkadaşım neden duruo duruo beni arıyor diyoErkeklerinde midesi kalbi vardır arzu etmemiş çekici gelmemiş erkeklikle ne alakası var
Diyorum anlamıyor.Yorumlarınızı okucam arkadaşıma lütfen bir tokatlayın.Sevginin böylebir şey olmadığını anlatınArkadaşınıza bi dur deyin.
Arkadaşınız bu dönem geçtiğinde pişman olacağı şeyler yapmış olmaz umarım. İnsan sorunlu dönemde yanlış yapmaya çok musait oluyo. Daha boşanır boşanmaz ona koşması aşktan değil ne yapacağını bilememekten. İleride kendine gelir ama geldiğinde çok geç olur mu bilemem. Beni begenmiyormu istemiyorum gruru insanı mahveder. Bi dursun kendini dinlesin önce. Bıraksın adamında peşini yoksa ilerisi karanlık. Çok pişman olur.Diyorum anlamıyor.Yorumlarınızı okucam arkadaşıma lütfen bir tokatlayın.Sevginin böylebir şey olmadığını anlatın
İnşallah adamda pislikArkadaşın "erkekliğinde sorun var" diye düşünmeye devam etsin ve adamın peşini bıraksın. Başka türlü birakacaga benzemiyor.
Adamda pislik seven böyle yapmaz diyorum anlamıyor kedinin fareyle oynadıgı gıbı oynuyo arkadasımlaArkadaşınız bu dönem geçtiğinde pişman olacağı şeyler yapmış olmaz umarım. İnsan sorunlu dönemde yanlış yapmaya çok musait oluyo. Daha boşanır boşanmaz ona koşması aşktan değil ne yapacağını bilememekten. İleride kendine gelir ama geldiğinde çok geç olur mu bilemem. Beni begenmiyormu istemiyorum gruru insanı mahveder. Bi dursun kendini dinlesin önce. Bıraksın adamında peşini yoksa ilerisi karanlık. Çok pişman olur.
Aslında ötle biri değil ama çocuk gel git gel git yaparak kızı dengesiz yaptı.Ben ikisinide suçlu buluyorum.arkadaşından tiksindim ne o öyle ya ille de benimle yatsınlar falan.arkadaşın erkek olsa birilerine tecavüz etme potansiyeli var gibi.zorla güzellik olur mu?
BencedeEvet arkadaşınıza yorum yapıyorum arkadaşınızda gurur edep ayaklar altındaa
Erkek milleti işte asla gelme demez. Yol açar çağırır sonrada söyleyince gelmeseydin zorlamı çağırdım olur adı. Yazık sonunda üzülen arkadaşınız olacak gibi geliyor. Yol yakınken dönsün bu iş olacak olsaydı onceden olurdu. Adam bekarken olmamış şimdi hiç olmaz. Zaten sağlıklı Bi iletişim yok arada. Nereye kadar yıpranacak arkadaşınız.Adamda pislik seven böyle yapmaz diyorum anlamıyor kedinin fareyle oynadıgı gıbı oynuyo arkadasımla
Bende öyle söylüorum.Adam bekar .Arkadaşım boşanmış.Erkek milleti işte asla gelme demez. Yol açar çağırır sonrada söyleyince gelmeseydin zorlamı çağırdım olur adı. Yazık sonunda üzülen arkadaşınız olacak gibi geliyor. Yol yakınken dönsün bu iş olacak olsaydı onceden olurdu. Adam bekarken olmamış şimdi hiç olmaz. Zaten sağlıklı Bi iletişim yok arada. Nereye kadar yıpranacak arkadaşınız.
Olabilir tabiki.Ama çocuktada var öpüşüyor sonra günah diyor.Tekrar öpüyor ama ileriye gitmiyor.Kendini bi şekilde tatmin edip ilişkiye girmiyor.Madem nefret ediyor neden çagırıyor???İkisindede varZavallılık bu ya, sevmediği halde birlikte olsaydı bu arkadaşınızı tatmin mi edecekti? Sonra da sevmiyosun madem neden birlikte oldun falan polemiği. Helal olsun çocuğa bunu herkes yapmaz evet yaptığı zaman da erkekliğine laf söylenmesi acaba erkekleri (bu çocuk hariç) bu hale getirmiş olabilir mi?