• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum'un hareketleri

Fazla toleransli ve rahat davranmissin.
Patronun acikca araniyor.
Bu ne rahatlik, cesaret.
Basatan sanki bak guzelim buranin calisma sartlari budur demeye getiriyor.
Bu isten sana hayir gelmez.
Direk is aramaya basla.
Mesai saatlerinin disinda hic bir sekilde gorusmeyecegini, burodada laubali davranis ve dokunmalara izin vermeyecegini belirtirsen zaten muhtemelen seni cikaricaktir.
Hic hos degil inanki.

Ufaktan ufaktan yenı bı ıs arastırmasına gır ıstersen ,
Sınır bozucu bır durum

Annem babam dahil el hareketlerinden hoşlanmam konuşurken diye açık bi şekilde söyle ve bunu söylerken asla gülme yoksa kaale almaz...

Adam patronlukta acemi sen de işçilikte acemisin.

Yakın ve gereksiz muhabbetler geçmiş arada, bunu iş hayatınızda asla yapmayın. Özel hayatınızla ilgili şeyleri asla konuşmayın.

Ve diğer arkadaşların dediği gibi, yeni bir iş bakmaya başlayın, çünkü bir kez mesafeler aşılmış bundan sonra toparlamak zor.

yanlış anlamayın ama siz de biraz kaşınmışsınız.. yani ne alaka sevgiliniz olup olmadığı sorusuna cevap verip, bir de üstüne haftasonu biriyle tanışacağınızı anlatıyorsunuz. çok gereksiz muhabbetler geçmiş.
zaten en başında diğer aracı kişinin size yaklaşımını da patronunuza anlatmanız hoş değildi, o zemin sağlamış çoğu şeye..
annenizi de getirmeyin bence, gayet soğuk ve mesafeli durun, annenizin gelmesi neyi değiştirir, hem 2 kişilik bir yer de olsa iş yeri orası..

ben de niye kimse işin bu tarafını görmemiş diye şaşırmıştım.

sevgili konu sahibi,

sizde de hata var,siz ne diye adama özel hayatınızdan bahsediyorsunuz ki,yanında of çekip arkadaşı olan adamın sizden hoşlandığını falan anlatıyorsunuz.

siz böyle yaparsanız o da özelinizi kurcalamaya devam eder.

bence siz olması gibi davranırsanız o da laubali olmayacaktır.

böyle bir iki dokunmalar başlar sonrada baktın tepki vermiyorsun gerisi gelir aman dikkat et
tavrını kesinlikle koy sonra üzülen sen olursun..

hata %100 sızde konu sahıbınde.ben bayan olan mudurumle 10 senedır tanısmama ragmen asla samımı olmam.neymıs o mesaı saatlerı dısında arkadas olmak.ıs hayatı profesyonellık ıster.

Son düzenleme:
bence konu sahibi de nabız yoklamış diğer kişi aradığında oflayarak. onun da hoşuna gitmiş belli ki ama kendine bile itiraf edemiyor yoksa sevgilin var mı sorusuna evet var ve çok mutluyuz gibi bi cevap verip adamı savuşturabilirdi..

Emin olun hoşuma gitse bende hoşlanmış bi şekilde cevap verirdim ki rahatsızlığımı dile getirmezdım..Bugün dile getirdim rahatsızlıgımı örnek vererek direk onun için demedim ama gayet açık ve net bir örnekle anlattım oda bi an tökezledi sanki...dediğiniz gibi her an işten kovulabilirim...

Not: Bugün hiç el şakası vs. yapmadı.

Soguk dururum diyosun ama tanimadigin hoslanmadigin adamla kahve icmeye gitmek, patronuna ozel hayatindan bahstmek falan.. Bunlar direk karsidakine cesaret verici davranislar. Bi de guzel degilim yazmissin ama guzeller guzeli diye de nick almissin. Dikkatimi cekti.

özel hayatından bahsedettiğin için samimileştiğini düşünmüş, senden karşılık alabileceğine inanmış bu yüzden. sevgilim yok ama biriyle görüşücem falan filan demene hiç gerek yoktu bence. ona ne ki.. sen kötü niyetli değilsin tabi ki, ama bu tip insanlarla sohbet etmeye gelmez...

adam senle sevgili olarak mı başka türlü mü takılayım diye düşünüyor, yani ikisinden birini mutlaka kafaya koymuş yapacak.
aksi takdirde orda da çalıştırmaz seni gururuna yediremeyip.
hem de iki kişi çalıştığın biryer adam akşam çıkışta da gelse senle 2 dk yalnız kalır yapacağını yapar.benim başıma gelmiş olsa iyi niyeti bi kenara bırakır,o işten hemen çıkardım.
adamın niyeti bozuk.

Soguk dururum diyosun ama tanimadigin hoslanmadigin adamla kahve icmeye gitmek, patronuna ozel hayatindan bahstmek falan.. Bunlar direk karsidakine cesaret verici davranislar. Bi de guzel degilim yazmissin ama guzeller guzeli diye de nick almissin. Dikkatimi cekti.

nick im le bunu nasıl bağdaştırıyorsun? Dikkati neden bu çekiyor? Evet ahım şagım bir güzelliğim yok mütavazi biriyim kendini çok güzel hissediyorsan bağdaştırmak için sana devredeyim nick i mi?

özel hayatından bahsedettiğin için samimileştiğini düşünmüş, senden karşılık alabileceğine inanmış bu yüzden. sevgilim yok ama biriyle görüşücem falan filan demene hiç gerek yoktu bence. ona ne ki.. sen kötü niyetli değilsin tabi ki, ama bu tip insanlarla sohbet etmeye gelmez...

Haklısınız birdaha zaten hiç bu konulara girmedi birde bugün el şakası,dokunmayla ilgili çok güzel bir örnek verdim sustu kaldı anlatı hatasını zaten stajyer birini alıcakmış yanımıza,arkadasların dediği gibi aslında bireysel biryerde hiç çalışmamıştım ilk oldugu için acemelik yaptım ilk etap ta..Her an iş ten bu yüsden kovula bilirim nasip artık hakkımda hayırlısı..rabbim iyi insanları karşılaştırsın her zaman.

Emin olun hoşuma gitse bende hoşlanmış bi şekilde cevap verirdim ki rahatsızlığımı dile getirmezdım..Bugün dile getirdim rahatsızlıgımı örnek vererek direk onun için demedim ama gayet açık ve net bir örnekle anlattım oda bi an tökezledi sanki...dediğiniz gibi her an işten kovulabilirim...

Not: Bugün hiç el şakası vs. yapmadı.

ben kovuldum bi kere böyle ilk gençlik yıllarımda, ordan biliyorum:27::27:

nasıl kovuldunuz? sebep leri neydi peki? şu durumdayken zateen asla kovulduguma üzülmem basıma bişey gelmeden kovuldugum için sevinirim elhamdülillah.

valla canım bildiğin asılıyodu işte, akşam yemeğe çıkalım falan demeler, yazlığa gidelim falan demeler, bende çok gençtim tabii bas git işte demi, baktı ben buzdolabı koydu kapıya:1::1:

yaşadığımız herşey bi tecrube işte, gençken tecrubenin gücüne inanmazdım, çok akıllı sanırdım kendimi ama yaşlandıkça görüyorumki gençken çok aptalmışım:27::27:

valla canım bildiğin asılıyodu işte, akşam yemeğe çıkalım falan demeler, yazlığa gidelim falan demeler, bende çok gençtim tabii bas git işte demi, baktı ben buzdolabı koydu kapıya:1::1:

işte bende buzdolabıyım aynı dediğiniz gibi adama bugün resmen ben el şaklarında dokunmalardan asla hoşlanmıyorum biri bana deymesin otobüste giderken bile hemen ineyim diye bakıyorum dokunmasın bana kimse sevmiyorum, mümkün olduğunca insanlarla tokalaşmıyorum bile ben dedim...

Adam açtı gözleriini bugün böle baktı bana:53: gülsemmi ağlasam mı bilemedim :) suratını görsen duvar gibi oldu cevap veremedi kal geldi derler ya aynen öyle oldu :52::52: bakalım kendime 1 ay verdim şu 1 ayda kovulmassam daha da kovulmam heralde :33:

Back
X