• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık arkadaş

Arkadaşınız cinselliğini tatmin etmek istemiş, adam da kendini kullandırmamış zatende bişey anlayamadım önce ara sonra arama, önce konuş sonra konuşma, önce öpüş sonra kendini geri çek nasıl tavırlar bunlar ben bu olayı algılayamadım:işsiz:
Bende anlamadım.öpüş ama günah de.İlişkiyegirme ama öp kokla .İlişkiye girmemiş ama adam kendini tatmin etmiş.

Bende anlamadım.öpüş ama günah de.İlişkiyegirme ama öp kokla .İlişkiye girmemiş ama adam kendini tatmin etmiş.
He bacım ama biz yanlış biliyoz o tatminden sayılmıyor demekki, iş o raddeye varmamışya hani günah olur diye öpüşmekte bırakmış, herkesin günahı, sevabı kendine ama durumu kavrayamadım ben

Bende öyle söylüorum.Adam bekar .Arkadaşım boşanmış.
Olabilir boşanmış olması yaşayacağı birliktelikleri böyle basit kılabilir mi? Adam seni sevmiyorum demiş takılması gereken yer burası olması gerekirken birlikte olmamasında arkadaş hala. Kusura bakmasın da o da sevmemiş niyeti bozmuş sadece.

Olabilir boşanmış olması yaşayacağı birliktelikleri böyle basit kılabilir mi? Adam seni sevmiyorum demiş takılması gereken yer burası olması gerekirken birlikte olmamasında arkadaş hala. Kusura bakmasın da o da sevmemiş niyeti bozmuş sadece.
İnşallah ıslah eder rabbım

He bacım ama biz yanlış biliyoz o tatminden sayılmıyor demekki, iş o raddeye varmamışya hani günah olur diye öpüşmekte bırakmış, herkesin günahı, sevabı kendine ama durumu kavrayamadım ben
Bende kavrayamadım

Bazi erkekler sevmedigi bir kadina dokunamaz. Ornek, esim. Bende ilk duydugumda cok ssasirmistim, igrenirim demisti. Sevmedigi bi kadinla ayni ayni ya uyumaya bile tahammulum olmaz demisti.

Kesin erkekliğinde bir sorun var diyor.
Bu ne çirkin bir düşünce yapısı yahu.
Adam zinadan kaçıyor.
yada inanç ile alakası olmasa dahi sevmeden böyle şeyler yaşamayı tercih etmeyecek asaleti gösteriyor.
Ama arkadaşın olacak tipe göre erkekliğinde sorun var :/
Ben sana söyleyeyim asıl ne olduğunu sende arkadaşına ilet, arkadaşın reddedildi, ve bunu hazmedemediği için adamın erkekliğine laf edecek kadar düştü. Asıl olan bu işte.
Reddeden o adamıda ayrıca tebrik ediyorum.

Arkadaşınız ayrıldıktan sonra büyük bir boşluğa düşmüş başka uğraşlar bulmalı zor durumlar yaşamış belli ama bu şekilde daha kötü olur herşey ilk yapması gereken de o çocuktan uzak durmak olmalı

Aynen bütün normal erkekler herkesle sevişiyor, ne demek sevmediğim biriyle sevişemem. Erkek olmasına imkan yok arkadaşınız bir kadına aşık olmuş geçmiş olsun.

:işsiz:

İyi akşamlar arkadaşlar arkadaşım adına yazıyorum.Arkadaşım sizlerin yorumunu almamı istedi.Bir arkadaşım var eşinden ayrıldı.Arkadaşım 18 yaşındayken bir flörtü oluyor.Çocukla 8 ay sevgili oluyolar çocuk biz seninle öpüşüyoruz hünaha giriyoruz deyip arkadaşımdan ayrılıyor.Sonra arkadaşım ağlıyo bi çok acı çekiyo çocuğu sürekli arıyo ama ulaşamıyo.Çocuk istediği her an arkadaşıma ulaşıyo.Sonra arkadaşım yıllarca çocuğu bekliyo ama çocuk dönmüyo.Arada bir yazıyo birazcık konuşuolar çocuk sonra yinebizden olmaz diyo.Sürekli olarak aynı şeyler oluyor.Benim arkadaşımdaher defasında kabul ediyo_O benim ilk aşkım deyip vazgeçmiyo.Gel zaman git zaman arkadaşım artık hayatına birini alıyo sonra çocuk bunu ögreniyo ve arkadaşıma yazıyo.Arkadaşım sen benım hıc yanımda olmadın deyıp bırdaha aramamasını soyluyo ve nısanlanıyo.Sonrada evlenıyor.Fakat arkadaşım 3 yıl evlı kaldıktan sonra şiddet aldatma gordukten sonra boşanıyor.Tekrar bu çocuga yazıyor ben ayrıldım diye.Çocuk arkadaşımı davet ediyo birazda durumu ıyı bi çocuk konusuolar.Sonra bir daha davet edio öpmeye fln çalışıyo sonra diyokı hayır yapamıcam dıyo çocuk vegerı cekılıyor.Arkadaşımabır daha benı arama diyor.Arkadaşım yine arıyo aramalarına cevap vermıyor.Sonra çocuk tekrar arıyor.Bulusalım diyo.Neyse buluşuyolar çocukla arkadaşım yakınlasıo arkadaşım diyokı onunlacinsel ılıskıye gırmeyı çok ıstedım ama benden kendını gerı çektı dıyor.Ben istenmıcek bir bayanmıyım diyor.Normal bir erkek nasıl işişki istemez diyor.Sadece öpüşme fln geçmiş aralarında.Çocuğu arıyor çocuk cevap vermıyor.Arama benı rahatsız etme diyo.Arkadaşım neden benimle birlikte olmak istemedın diyo çocuk diyokı sevdıgım zaman senınle bırlıkte olabılırdım ama şuan sevmıyorum senınle birlıkte olamadım diyor.Arkadaşımda normal erkekler sevmesede bırlıkte olur acaba çocukta sorunmu car ben onu çok sevıyorum ve beni istemiyor diyor.Dedimki arkadaşım seni istemiyor neden zor ediyosun diyorum anlamıyor.Seni sevde zaten yıllar önce severdi diorum anlamıyor.Normal erkek sevmesede ilişkiye girer çok mu çirkinim ben dior çokda güzel bir kızsın diorum.Kesin erkekliğinde bir sorun var diyor.Bir tek onu istedim ben diyor.Arkadaşlar yorum yaparmısınız arkadaşıma beni anlamıyor.

son açtığınız konuya bakılırsa bu sizsiniz arkadaşınız değil.

Adam istemiyor işte. Neyin ısrarı bu anlamadım. Zorla mı yapacak arkadaşınız, tecavüz mü edecek? Tövbe tövbe ya.

Çünkü sevgili değiller, neden sevişsinler ki?
Sevişmek sevmekten gelir. Paylaşmak, birlikte gülmek, muhabbet etmek, dokunmak istemek. Bunlar olmadan istekte olmaz. Diğer türlüsü ihtiyaç gidermek, kullanmaktır.
Allah biz insanlara duygularına, nefsine sahip ol diye akıl vermiş. Yoksa tek eşlilik diye bir şey olmazdı.

Back
X