• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum'un hareketleri

15 yıldır çalışıyorum
hiç bir patronum arkadaşım değildi. arkadaş olmak isteyen de patronum olamadı
bu anlattıklarını acemiliğine ve daha neler neler göreceğine veriyorum
daha bir kaç gün olmuş anladığım ve şunu hiç unutma ama hiç
hiç bir patron işyeri az kişi olsa da mesai dışında arkadaşız demez
sen patronuna hiç bir zamanda güvenme
felaket tellalığı yapmıyorum tecrübeler ile sabittir.

işte bende buzdolabıyım aynı dediğiniz gibi adama bugün resmen ben el şaklarında dokunmalardan asla hoşlanmıyorum biri bana deymesin otobüste giderken bile hemen ineyim diye bakıyorum dokunmasın bana kimse sevmiyorum, mümkün olduğunca insanlarla tokalaşmıyorum bile ben dedim...

Adam açtı gözleriini bugün böle baktı bana:53: gülsemmi ağlasam mı bilemedim :) suratını görsen duvar gibi oldu cevap veremedi kal geldi derler ya aynen öyle oldu :52::52: bakalım kendime 1 ay verdim şu 1 ayda kovulmassam daha da kovulmam heralde :33:

aynen o da öyleydi, el şakasına bayılırdı ama bana hiç dokunamadı malesef:27::27:

şimdi ben kendim işverenim, sanada nasip olur inşallah
:13:

bilgisayar/internet işi yapıyoruz kardeşimle, 5 çalışanımız var, henüz hiçbirine sarkmadım:27::27::1::1:

Haklısınız birdaha zaten hiç bu konulara girmedi birde bugün el şakası,dokunmayla ilgili çok güzel bir örnek verdim sustu kaldı anlatı hatasını zaten stajyer birini alıcakmış yanımıza,arkadasların dediği gibi aslında bireysel biryerde hiç çalışmamıştım ilk oldugu için acemelik yaptım ilk etap ta..Her an iş ten bu yüsden kovula bilirim nasip artık hakkımda hayırlısı..rabbim iyi insanları karşılaştırsın her zaman.

sıkma canını bazen çok soğuk davranılsa bile adam cüretkar ise yine yapıyor yapacağını. benim sizli bizli iş ile ilgili bir şey sorup konuştuğum adam, bana siz diye hitab etme çok güzelleşmişsin falan filan demişti düşün, ama adamın tipinden belliydi ne mal olduğu. ama işte napalım selam da mı vermeyelim di'mi. seni işten atarlarsa, ki sanmıyorum o kadar da abartmaz, atarsa bile boşveer.. yine iş bulursan ilk kovulan sen olmazsın hayat bu :)

O haftasonu arkadaslarla gidiyoruz vs. dediği yerlere zaten gidemem annem beni yolar :) kibarca olmaz demeye getirdim ama anlamadı sanırım da. şu el şakaları yaptıkça nasıl mesafe koyucam bilmiyorum o öyle davrandıgında hemen uzaklaşıyorum bişe uyduruyorum vs. hay allahım ya başıma gelene bak.

Patlat bir tane o el şakası yapan eline al çantanı çık, bu nedir ya! Bu eziyet çekilir mi :19:

adam genelde dışarda duruyor mesela ben 9 da işe geldim açtım dükkanı. o 3 te geldi dışarı işlerini koşturuyor genelde yani..Tamda istediğim iş aslında acaba annemi birdaha mı getirtsem? bir iki, hafta daha deniyim zaten bir stajyer daha alacakmış bende alması için ısrar edersem güzel olur.ki müşteriler de gidip geliyor...ki benım biri ile tanışacagımı biliyor sevgilim olup olmadıgnı sordu bende şimdilik yok ama haftasonu briiyle tanışıcam demiştim
İşte kurumsal işyerlerinin artıları, kimse kimse ile ilgilenmez. İş yoğunluğundan şikayet etsemde ben şirketimden memnunmuşum az önce bunu anladım... Bir patron çalışanının sevgilisinin olup olmadığı ile ilgilenmez, ilgilenmemeli...

cnm bende pc mezunuym kurmsl şrkt blmk cok zor ben hep babmla gdrm iş görşmelerine bazen öle tipler çıktıki kaçtım nerneyse;) 1 gn calştığımı bilirim istediğn kadar mesafe koy takan takıyor hiç tekin değil bnce orası cık bence ordan

bazen bu yumusak yüzlülüğümüz başımıza bela olabiliyor.bu hikayenin sonunu biliyorum.senin samimiyetine dayanarak daha fazla el kol haraketleri daha samimi konuşmalar ve sonrasında cinsellik vs vs .sen bu işten çıkarsın arkadaş :31:

not : diğer sayflarımı okumadım.güncel gelişmleeri bilemiyorum:27:

Dün çok güzel bir örnek vermişim ki bugün hiç el şakası ve dokunma gibi bişey olmadı zaten bir kız arkadasım birde erkek kuzenım geldi yanıma kuzenımde babası yolladı bana bi bak kontrol et dedi bana dedi..patron dumur oldu eger böyle gider se çok rahatım inş. bakalım biraz daha denicem ya o benı atacak işten çok soğuk olduugum için yada ben rahatsız olup çıkacam.. hayırlısı

Back
X