- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
sana cektirene asiktin, seni el üstünde tutana asik degilsin.... ne diyecegimi bilemedim....
bayanlar nedense (bende dahil) kendisine acı çektirene aşık oluyorlar.sen sen ol seni sevenle evlen.tabikide seninde sevmen aşık olman çok önemli ama emin ol aşık olup evlensende seni seven erkeklede evlensen hayat aynı.
Aşık olmak gelip geçici şeyler. Sana değer vermesi, her anında, iyi ve kötü günlerinde yanında olacak biri olduğuna inanıyorsan devam et. Aşk yerini sevgiye bırakır, aşık değilsen bile sevebilirsin bence onun değerini anla.. ne yazıkki insanlar bazen kendilerini üzen kişilere bağlanıyor, gerçek seveni göremiyor....
Gerçekten öyle insan hep kendini üzen acı çektiren kişiye aşık olur..arızalı tipler daha mı çekici geliyo anlamıyorum:)
Canm siz sanki çok iyi sevgili değilde çok iyi dost olmuşsunuz herşeyden önce, yani en azından senin için öyle çünkü aşık değilsin ama ondan ayrılmak istemiyosun insan olarak seviyosun demek ki alışmışsın ona değer veriyosun.
evlenirseniz mutlu olursunuz belki çünkü seni gerçekten seviyo ve mutlu olman için elinden geleni yapacak gibi görünüyo.sevgi ,saygı,huzur bunlar çok çok önemli.
belkide mutlu olamazsınız çünkü aşık değilsin evlenip sonradan pişman olmakta var.
sonuç olarak bence insan aşık olmadığı biriylede mutlu olabilir tabi kalbinde başkası yoksa..
cancağazım hayatını kolaylaştırıyorsa ondan bırakamıyorsundur bence...
elin kolun gibi olduysa her işine koşturuyorsa seni hiç kırmıyorsa ağzının içine bakıyorsa
aslında aşık olmak için iyi bir erkek ama işte gönüül söz dinlemiyor...
Aynı ben işte. Ne kadar sevse de değer de verse, bana çektiren adamı istiyorum, özlüyorum. Heyecansız olmuyor ama canım ya arkadaşlarıma bakıyorum gözlerinin içi parlıyor sevgililerinden bahsederken özeniyorum valla.
aynı durumdayım hem de tıpatıp.... tek fark bi gün aşık olurum belki ümidiyle geçirdiğimiz 6 yıl.. olmuyorsa olmuyordur, o heyecanı yaşayamıyorsun yanamıyorsun cayır cayır.. iliklerine kadar hissetmek derler ya, işte onu hissedemiyorsun.. Zamanla olur deme, olmuyor. ben çok denedim, 6 yılım geçti gitti.. hala da söküp atamadım çünkü o giderse bi kolum kesilmiş gibi hissedeceğim resmen!!
kısacası bomb.k bi durum işte...
Ya cidden bu aralar kafaya taktım ben bunu sevgilisi olan her arkadaşım mutlu, heyecanlı geçen birini sevgilisinin yanında gördüm o kızı hiç öyle mutlu görmemiştim. Bende gram heyecan yok, özlemek yok, niye devam ediyor anlamıyorum. Bir kişiyi öyle sevdim o da sağolsun beni terketti acımadan sonra da aşka inancımı kaybettim, geçti artık benden diyorum, bari iyi biri olsun diyorum devam ediyorum ama hiç mutlu değilim ki. Ne şanslı insanlar var ya heyecanla aşklarını yaşıyorlar:2:
bizim sorunumuz alışkanlıklarımızdan kurtulamamız ve yalnızlıktan korkmamız...ve boşa gece günler...
Evet ve geçen bu günler karşı tarafa umut oluyor, onu düşünüyorum kıyamıyorum üzülecek diye bitiremiyorum başıma bela almışım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?