- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
daha yaşınız küçük , zamanınız bol, adamda bütün enerjisini sana veriyor, yarın bi işe girin hayat mücadelesine atılın , o yorgunum vs demeye başlasın buraya gelir konu açarsınız(eskiden günde 10 kere arardı, şimdi çagrılarıma cvp bile vermiyo :))
bence siz çok şanslı bir insansınız kimine 40 yaşına kadar nasip olmayan size olmuş, tek derdiniz bu olsun.
bu arada sizi başkası için terk etse aşık olursunuz merak etmeyin :)))
cinsel hayatınız nasıl yani cinsel açıdan bişeyler yaşadınız mı?
yaşamadıysanız onunla kendinizi bunu yaşarken düşünebiliyo musunuz?
çünkü kadınlar aşık olduğundan başka biriyle cinsellik düşünemezler ve yapamazlar.
eğer aşık değilseniz, cinsel bişeyler düşünemiyosunuz demektir. ve cinsellik olmazsa evlilikte karşınızdakini mutlu edemezsiniz.
bence ayrılın. o da alışır. biz kimleri unutmadık ki. unutulmaz diye bişey yok. çok geç olmadan bitsin hayalleri daha fazla yıkılmasın.
ayrılmalısın diyenlerdenim. çünkü;
hiçbir heyecan duymadığın biriyle sırf acı çekmemk için ama mutlu da olamayacağın bir evliliğe adım atmamanı öneririm. aşkın içinde tabi acı da olacak,tutku da, mutluluk da. ama sen bu 3üne de sahip olamayacaksın eğer ki bu çocukla evlenirsen.
bence evlenilecek insan tam içine sinlmeli insanın. bu kişiyle bir ömür yaşlanabilirim demeli. onunla her türlü tutkuyu, heyecanı paylaşabilmeli
bence bir süre görüşmeyi kesin yani sen ondan ayrıl bi süre yapamıyorum de. aradan haftalar geçsin. eğerki yokluğunu hissediyorsan özlediysen barış ama hiçbiri yoksa kesinlikle birleşme derim
ayrılmıyo bendenn..neler dedimm hatta bi keresinde sinirlenp ağza alınmayacak bi küfür ettim ama yokk onda da saplantı oldu artık bu durumm
selam kızlar..ben yaklaşık 2 yıldır biriylee birlikteyim.üniversite de aynı sınıftayızz..bana o kadar çok yardımı oldu ki her konuda benim de ona tabi..artık sevgili gibi değilizz sanki ailem gibi..ağladığımda yanımdaydı güldüğümde yanımda...çok iyi kalpli biri..ve benimle evlenmek istiyor.bendne önce hiç sevgilisi olmamış belki de bu yüzdenn bana bu kadar düşkün olması..ama sorun şu ki ben ona aşık değilim bilmiyorum ona bunu en başta söyledim ben sana aşık değilim bu yüzden seninle evlenemem diye ama hala ısrar ediyo beni bırakmamakta..ne yapacağımı şaşırdım..bi yandan da iyice bağlandım ona aşktan öte çok garip bi bağ bu..ayrılamıyorum ben istesem o istemio..ne yapacağımı şaşırdım.1 yıl sonra okulumuz bitiyo..o şimdidien hayaller kurmaya planlar yapmaya başladıı..ondan önce biriyle birlikteydimm ona aşıktım ama bana yapmadığı eziyet kalmadıı ama yine dee.....ağzımdan her çıkanı emir sayıyo sanki her istediğimi yapıyoo....offf..benim sorum şuu ...İNSAN AŞIK OLMADIĞI BİRİYLE EVLENİP MUTLU OLABİLİR Mİ...ya da bu şekilde evlenip mutlu olabilen var mı aranızda...aklımla kalbimin arasında sıkıştım kaldımm.....yardım ederseniz çok sevinirimmm.insan böyle durumlarda tavsiyeye ihtiyac duyuyo şimdiden teşekkür ederim hepinizee..
2yıl ne diye çıktın aşık değildin madem.
Bakıyorum herkes aynı sorun ben dahil, zamanında aşık olduğun adam çok acı çektirmiş, şuan mükemmel biriyle sana kıymet veren bşrşyle bşrlşktesşn ama aşık değilsinçNe ayrılsan mutlu olacaksın ne de devam etsen...Bazıları bu konudada demiş ya neden aşık değilsen birliktesin diye öyle kolayb olamıyor demekki.herkesin karakteri farklı belkş yalnızlıktan korkma, birisinin seni seviyor olma duygusundan vazgeçmeme ne derseniz deyin ama seçim yapmak öyle kolay olamıyor maalesef.Keşke aşık deilsem silip atarım diyebilecek karakterde ve güçte olabilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?