aşık değilim ama neden ayrılamıyorum...

ben tek başıma bi evde kalıyorum yurtta yapamdığım için..çok korkuyorum yalnızlıktann..bi yandan da kıyamıyorum...ama bi yandan da vicdan azabı...

Tabi yalnızlık korkusu olur bu durumda benim o korkum yok belki bir gün seversin diyeceğim ama iki yıldır gelmemiş ki o gün ve zaman geçtikçe de daha içinden çıkılmaz olacak Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

2 yıldır birliktesin ve hala aşık olamadıysan bundan sonra da hiç olamazsın bence.. insan aşık olmadan ilişkiye başlayabilir bir şans verir ama, eğer olacaksa bir kaç ay sonra sevmeye başlar, zamanla aşık olur vs. ama 2 senedir hala ona karşı duygusal anlamda bir şeyler hissedemiyorsan bence zorlama.. benim fikrim tabii bu..

Irdelemek gerekirse asik olmadigin biriyle nasil 2 yildir beraber oldun cidden merak ettim. Eger birazcik olsun gelecegini dusunuyorsan bu adama deger ver ve onunla evlen. Cok mutlu edecek seni... Sayginin, huzurun, mutlulugun oldugu yerde her daim sevgi de olur.

benim anlamadığım insan aşık olmadığı, özlemediği biriyle nasıl 2 yıl bir ilişki yürütebilir? anladığım kadarıyla o kişi üni.de size her konuda yardımcı oldu, destek çıktı. yalnız kalmamak için ayrılmadınız çünkü öyle hayat daha kolaydı. keşke bu kadar sürdürmeseydiniz. o zamanlar ayrılıp pekala başkasıyla da çıkabilirdiniz hem de severek. benim ilişkim de aşkla başlamamıştı. hatta ayrılık acısını unutmak için ona bi şans verdim. bikaç ay içinde aşık oldum ve onsuz hayat düşünemedim. 1.5 yıl geçti şimdi evlenmek üzereyiz ve hala deli gibi aşığım. sevmeseydim evlenmezdim. ayrılırdım büyük ihtimalle. evet aşk bi süre sora monotonlaşır ama yerini sevgiye bırakır. sizi mutlu eder mi bilmiyorum ama bence siz aşk evliliği yapmak istiyorsunuz. soradan pişman olcağınız kararlar vermeyin iyi düşünün derim

bence evlenirsen çok mutlu olursun
ben aşık oldum da ne oldu hergün hır gür
aşk olduğunda kavgayı dövüşü sineye çekiyorsun
ne yazık ki kaybetme korkusu kendinden taviz vermene
neden oluyor bak ne güzel çocuk seni seviyor eminim seni
incitmemek için deli divane oluyordur harcama çocuğu ille aşk
gerekmez bence ben bunu anladım bugün ilişkimi bitirince...........

çevremdeki çoğu evliliğe bakıyorum da hep deli divane aşık olanlar boşanıyor ama genelde görücü usulü ailelerin referansı ile evlenenler gül gibi ?? neden çünkü aşık olunca objektif bakamıyorsun olaya.aşk çıksa aradan geriye ne kalır göremiyorsun görenlere de kulak asmıyorsun.aşık olduğun adam seni üzdüğü uğraştırdığı ve sürekli kendini düşündürdüğü için aşk zaten adı, kaçan kovalanır hesabı klasik ama çok doğru zor olan her zaman cazip oluyor.ama şimdi sen bu adama deli divane aşık olmadığın için objektif bakabilirsin ki anlattığın kadarıyla gayet uyumlu seni mutlu edebilmek için çaba sarf ediyor.eğer seni elde edebilmek için gösteriş uğruna bunları yapıyor olsaydı 2 seneye kadar çoktan uçup giderdi senden.demek ki karakteri bu adamın anlayışlı,hoşgörülü en önemlisi iyi bir dost vs. unutma ki kimi seçersen seç aklın seçmediğinde kalacak-mutsuz olduğun zamanlarda özellikle- çünkü onunla olup hayat nasıl geçerdinin cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğin için.seçimini bence aşktan yana değil aşk gittikten sonra elinde kalacaklardan yana kullan....

bu sorun senin aşka verdiğin anlamla ilgili yani aşk acı çekmekle eşdeğer değil bence.. ben şuna inanıyorum aşk daha çok hormonlarla ilgili dikkat ederseniz en şiddetli aşklar genelde lise çağlarında olur ki bu da ergenlikle ilgili bir durum..

demek istediğim bu saatten sonra öyle yanayakıla aşık olman zor..

belli bir yaşa gelince insan mantıklı düşünüyor güven, sevgi, huzur; kalp çarpıntısından daha önemli

İnsan bir dediğini 2 etmeyen insana aşık olamaz zaten,doğamızda yok.
Aşk kaybetme korkusu,acı çektiren kişiye duyulan bağ.

Sizin ona duydugunuz bağ sevgi ve alışkanlık..
Bunlarda fazla fazla yetiyor inan bana..

Onu bırakırsan çok pişman olacağını seziyorum
Bu zamanda doru düzgün evlenilecek erkeği geçtim evlenmeye mailli erkek bulmakta zor.
Tabi evlenmeyi istiyosan eğer..

Her zaman söylerim sevdiğinle değil seni sevenle birlikte ol.Ama henüz yapamadım bunu,kimse beni sevmiyor.

daha yaşınız küçük , zamanınız bol, adamda bütün enerjisini sana veriyor, yarın bi işe girin hayat mücadelesine atılın , o yorgunum vs demeye başlasın buraya gelir konu açarsınız(eskiden günde 10 kere arardı, şimdi çagrılarıma cvp bile vermiyo :))

bence siz çok şanslı bir insansınız kimine 40 yaşına kadar nasip olmayan size olmuş, tek derdiniz bu olsun.

bu arada sizi başkası için terk etse aşık olursunuz merak etmeyin :)))

Işte kadınların en aptal yönü bu.siz sizi seven değer biriyle evlenmek yerine,sizin aşık olabiceğiniz,size acı çektirecek biriyle olmayı istiyorsunuz ne yazık!!!

Ne güzel işte erkek arkadaşınızın ilki sizsiniz.mutlu olabilirsiniz.ama pordon siz ona aşık değilsiniz...aşk herşey demek değil.en önemli şey sevmek ve saygı duymaktır,duyulmaktır.anlayana...

cinsel hayatınız nasıl yani cinsel açıdan bişeyler yaşadınız mı?
yaşamadıysanız onunla kendinizi bunu yaşarken düşünebiliyo musunuz?
çünkü kadınlar aşık olduğundan başka biriyle cinsellik düşünemezler ve yapamazlar.
eğer aşık değilseniz, cinsel bişeyler düşünemiyosunuz demektir. ve cinsellik olmazsa evlilikte karşınızdakini mutlu edemezsiniz.
bence ayrılın. o da alışır. biz kimleri unutmadık ki. unutulmaz diye bişey yok. çok geç olmadan bitsin hayalleri daha fazla yıkılmasın.

Bence çocuğa yazık olacak canım.

Sevmiyorsun sonuçta,onu mutsuz etmeye hakkın yok.

bu çocuk sizden ayrılmaya kalksa 'ohh ne güzel zaten aşık değildim, ben yapamadım o yaptı' demeyeceksiniz (bence)...üzüleceksizin ve belki de bırakmak istemeyeceksiniz... dolayısıyla çocuk sizinle fazla ılgılı dıye böyle düşünüyorsunuz bence... biraz kendını geri cekse cocuk ayy aşıkmışım dıyeceksınız:) kaçan kovalanıyor... kovalananlar hep cazip geliyor ! bu bende de böyle oldu geçmişte ama şimdiki aklım ile durum böyle olmamalı dıyorum başarırmıyım bilemıyorum :)

2 aydır ayrıyız özlemedim diyorsunnn...insan sevdiğini yanındayken özler yaa seninki farklı bir durum olmuş keşke 2yıldır devam ettirmeseydin bu durumu bi şekilde bitirseydin...
ama şu da varki insan çok sevdiğiyle değil kendini çok sevenle daha mutlu olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…