Asik eden ozellik

Bu kişiye göre değişir genelleme yapmak çok doğru olmaz sanırım.
Ama erkekler görünüşe çok önem verir. Çoğu için en önemli kriter bu olsa gerek.:mymeka:
Kimileri zeki kadınlardan etkilenir, kimileri anlayışlı, kimileri esprili....
Yani bu liste uzar gider bence.kaydirigubbakcemile

erkeğin ruhuna kişiliğine göre değişir. kimi evinin hanımı olsun becerikli iş yapsın anaç olsun der.
kimisi maceracı olsun istediğimiz zaman istediğim yere ayak uydursun der.
kimisi hayvansever olsun çacuksu olsun der(benim eşim gibi)
kimisi sadece kültürlü olsun çalışsın farklı bir tarzı olsun ister.

benim için öncelik fiziksel özellik bütünlüğü,içerik daha sonra :kedi:

Asalet... zemuszemus Allahına kadar var bizde de kurban olsunlar ayhhhhhhhhh =))

benim ruhuma hitap etmeli en çok
ama benim odunun pek ruhumla işi yok

tatlı, şirin olmak öyle soğuk buz gibi değil.
tabi durmadan ağzı kulaklara varıyo gibi gezerseniz peşinizi bırakmıyolar.
(çok gülüyorum talibim çok, buna bağlıyorum, çok sıcak kanlıymışım)
kaydirigubbakcemile3

önce dış görünüş bu bir gerçek adam görür görmez röntgenini çekemicene göre .......zamanla tanıdıkça kişisel özellikler tabi sadece dış görünüş yetmez........kişiden kişiye değişen faktörler bunlar kadınlar içinde böyle......

çeneleri kuvvetliyse ve ilgi sunuyorsa tamamdır..kızlar buna her an kanabilir bence.

Önce zeka, bakışlardaki pırıltı ve bu zekayı sohbete dökebilme yeteneği, antenlerin açık olması, etrafta olan bitenin farkında olması. Çünkü tanımak için zaman verebilmemin ön şartı birlikte sohbet malzemesi bulabilmek. (Sohbet malzemesi dediğim şey dedikodu değil. )

Tanımaya başladıktan sonra da mertlik, yiğitlik, dürüstlük, Allah korkusu.

fizik .. endam.. cilve.. yeter galiba tabi erkekten erkeğe değişir biri hanım hanımcık ister diğeri başka ister ...

güzel sözcükler, güzel cümleler...
dili güzel kullanması...
beni bu kadar etkileyen başka bir şey yok erkekte.

bence olduğu gibi görünmesi bazı insanlar olduğundan farklı görünmeye çalışır ozaman sinir olurum

yeri geldiğinde esprili, olabildiğince samimi.
şartlar değiştiğindeyse kurallarından ödün vermeyen,
kendinden emin ve ciddi.kendi değerinin farkında
ama bir o kadarda mütevazi bir duruş.
yakışıklı bir yüzün ardında sağlam bir karakter.
(sanırım hiç aşık olamıycam-tatlicadiarzu-)

vereliniortak kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok güzel anlatmışsın... tabi bir de göze hoş gelmesi var. kız olsun erkek olsun gözüne hoş gelmiyorsa olmaz bu iş. kimse kimsenin öncelikle içine aşık olmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…