• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık erkek sevgilisine kıyamaz mı?

Herşeyi geçtim de siz çevrenizdeki adamların cinsel hayatıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bilmediğiniz yok adamlar hakkında..
Çok doğru demişsin Seph
Bu ne allah aşkına konu sahibesi erkeklerle anket mi yapıyorsun nedir sana ne erkeklerin düşüncesinden sen sevgili bul onun düşüncesine bak
Yok o kıymadı bu kıydı yok bu grup bu bilmem ne :D

Sevişmeyi kıymak olarak görmek de ayrı bir kafa. Kadını aşağılayıcı bi şey. Ve bunu yazan da vi kadın. İlginç
Onların ağzından yazdım ben

Herşeyi geçtim de siz çevrenizdeki adamların cinsel hayatıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bilmediğiniz yok adamlar hakkında..
Çünkü beni tanıştırıyorlar evlilik için ama her biri başka bi alem çıkıyor, geneli de böyle

Çok doğru demişsin Seph
Bu ne allah aşkına konu sahibesi erkeklerle anket mi yapıyorsun nedir sana ne erkeklerin düşüncesinden sen sevgili bul onun düşüncesine bak
Yok o kıymadı bu kıydı yok bu grup bu bilmem ne :KK70:
Başka konularda sıkıntım yok çünkü, erkeklerin bu yaklaşım ları kafami karıştırıyor ciddi dusunuyorum ama her defasında başka biseyle karşılaşınca sizin de fikrinizi almak istiyorum, bir daha acmam böyle bir konu madem

Yine kendilerini yuceltiyorlar..
Onların istekleri yönetiyor herseyi sanki..
Neymiş..
Sevdim ondan Kıymadım..
Oldu..
Karşı tarafın aklı fikri yok zaten..
Sadece Senin duygularina göre kiyim yapılıyor..
Kiyamadin çünkü kiydirmadi kadın..
Kiydin çünkü o da sana kıydı..
İnsan olsalar karşısındaki kadını insan olarak gorseler zaten konusu olmaz kiyimin..
Kiydim, kiydilar, kiydi, kiyistik :D

Sevgili olmadığımız, normal erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum bu söz hakkında siz ne dusunuyorsunuz. Bana en aşık olduğunu sandığım kişi bile bir zaman sonra böyle yaklaşmaya çalışıyor. Başka bir erkeğe bunu söylediğimde aldığım cevap "aşık adam sevdigine kıyamaz" diyorlar.
Ve genelde bu kişilerin yıllar once çok aşık olup, bi şekilde severek ayrıldıkları, evlenmiş, cocuklanmis bi eski sevgilileri olmus oluyor.

Benim eski sevgilim de başta bana "sana asla o şekilde yaklasmam çünkü belki kaza geciririm evlenemeyiz falan sen zor durumda kalirsin" demişti ama ailesi ile benim aramda kalıp da evlenemeyecegimize inaninca bana gayet de o şekilde yaklaşmaya çalışmıştı...

Siz ne dusunuyorsunuz.
O sana kiymiyorsa sende yazik ona kiyma
Yok kiymasini istiyorsan o bunu anlar kiyar zaten

Başka konularda sıkıntım yok çünkü, erkeklerin bu yaklaşım ları kafami karıştırıyor ciddi dusunuyorum ama her defasında başka biseyle karşılaşınca sizin de fikrinizi almak istiyorum, bir daha acmam böyle bir konu madem
Yok canım konu açıp açmamanıza ben nasıl karışayım şimdi ama yani baştan normal arkadaşlarım demişsiniz sonra evlilik için görüştüğüm kişiler bilgi karmaşası var anlatabiliyor muyum
Normal arkadaşım dersen erkek muhabbeti yapar gibi oluyor bu bildiğin o kızla takılırım da gönlümde aslında şu kız var ona kıyamam bilmem ne...

Her iliski kendine özeldir
Akil alip yol göstermeyle bir yere kadar
Etki tepki isidir her dakika yaninda olsak okeyde....

Cinselliği yaşamak niye kıymak olarak algılanıyor. Bence o erkek arkadaşların biraz alt kesim bakış açısına sahipmiş.

Ben şiddet bazında sordun sandım.. Diğer konuyu bilemiyorum 'kıyılmak'ta çok küçük düşürücü geliyor. Seven adam şiddet göstermesin kafi. Sevişmek çokta problem değil iki kişi istedikçe..

• Beğen
Reactions: KV_
Sevişirken bekareti kaybetme ihtimalini "kıyamamak" diye düşünen erkek tipleri sanırım.
Bi üye vardı sevgilimle sevişiyoruz ama çok dikkat ediyor bozulmasın diye çünkü bana kıyamıyor diyordu o geldi aklıma :KK53::KK53::KK53:

Eski sevgilim bana " kimsenin seni uzmesine izin vermem" demisti.
Hakliymis.
Kimsenin uzmesine izin vermedi dogru.
" seni uzme serefi bana ayittir" dye dusundu zaar.
Yalan soylememis hic, esasli herif.

Konuya gelirsek " yaklasim" derken hangi yaklasimdan bahsediyosunuz anlamadim.

Çatır çatır kıyar buna da kıymak gözüyle bakmaz. Erkek ya size hakim ya "bana ait" kafasına girer. Bişey olurda ayrılırsanız da ona ait olduğunuz halde! ayrıldığınız için hafif kadın olursunuz.
Öyle bi kıyamama durumuna inanmıorum diyende numaradan diyordur en fazla gecikmeli olur yani. Benim eşim mesela beni ilk öptüğünde nişanımıza 2 ay vardı. Konuşmuştuk sonra bu kıyamama durumundan bahsetti ama şöyle söyledi güvenini sarsmak istemedim dedi birde ben yaklaşsaydım daha ileride giderdi bunuda sordum e yani senin için mühim olmadığını görecek bişey olsaydı neden olmasın dedi. Yani kıyamamak değil bu

Eski sevgilim bana " kimsenin seni uzmesine izin vermem" demisti.
Hakliymis.
Kimsenin uzmesine izin vermedi dogru.
" seni uzme serefi bana ayittir" dye dusundu zaar.
Yalan soylememis hic, esasli herif.
Kız senin anladığın manada kıyamamaktan bahsedilmiyor.
Kıymamak derken sey yapamamak diyor.
Üzmek anlamış canım benim yaaa :D

Yok canım konu açıp açmamanıza ben nasıl karışayım şimdi ama yani baştan normal arkadaşlarım demişsiniz sonra evlilik için görüştüğüm kişiler bilgi karmaşası var anlatabiliyor muyum
Normal arkadaşım dersen erkek muhabbeti yapar gibi oluyor bu bildiğin o kızla takılırım da gönlümde aslında şu kız var ona kıyamam bilmem ne...
Karşıma çıkarılan kişilerin yaklaşımı kafami karıştırdığı için normal erkek arkadaşlarıma sorduğumda bana bu cevabı veriyorlar

Back
X