• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık mı etmeli çekip mi gitmeli. inanmalı oturup beklemeli mi ne yapmalı ?

longing08

Herhal ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
46
15
28
36
merhabalar
rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin ama benim de ufak bir sıkıntım var. yatılı bir okulda görev yapıyorum 2.5yıl bitti. buraya geldikten yedi sekiz ay sonra okulumuzdaki fen bilgisi öğretmeni ile sevgili oldum hemen hemen 2 yıl oldu. ilk altı yedi ay her şey mükemmeldi. tamam işte budur dedirten cinsinden. sonra yaz tatili girdi araya ben memleketime gittim. benden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. yaz sonunda yanıma geldiğinde kızın biri buna mesaj atmış kızarım diye de söylememiş ben bunu öğrendim hurra bitti falan dedim. o yaz öyle zehir bitti. güvenim gitti. üç dört ay toparlanmakta zorlandık. sonra senden soğumuştum niye bilmiyorum dedi. düzeldik gerçi ben pe düzelemedim sanırım sinir hastası falan oldum illa her dk yanımda olsun arasın benimle konuşsun her kavgada avazım çıktığı kadar bağırmalar falan. ufakta olsa bir hata yapıyor sonra bir daha aynısı. neyse geldik bu yaza benim yine bağırmalar devam tabi bu da bitirdi artık iki ay salya sümük sadece ağladım durdum. askere gitti aramaya başladı tabi bu arada konuştuğu kızlarda olmamış değil. en kötüsü benden önceki kız arkadaşını görmüş ve bildiğin onu düşündüm. askere gittikten sonra aradı. bir kaç kez özürler falan yaptığı her şeyden haberim vardı o yok sansa da kalıp ona hiç söylemeden gittim yemin törenine. her şeyi konuştuk hiç birinde bir mantık yok .yemin etti bir daha üzmeyeceğine dair tabi gel de inan. o günden beridir de her gün arıyor seni çok özledim bur da hep seni düşünüyorum seni bir daha asla üzmiycem asker dönüşünde bir şeyler resmiyete dökülecek falan. onsuz yapamıyorum evet am içim o eski kız arkadaş mevzusunu da kaldırmıyor. bir tarafım diyor hiç bir şey olmamış gibi bir yöntem bul kendine daha da aşık et bir tarafım diyor aileler az çok birbirini tanımışken herkes bizi bilirken devam ettir. işte bir tarafımda vazgeç bu saatten sonra nasıl güveneceksin diyor yazarken bile onsuzluğu düşünemiyorum. peki gerçekten askerde olan birisini insan kendine nasıl aşık eder. ben giderim diye korksun istiyorum kıskansın istiyorum o günleri özgürlüğüne kavuşmak için değil bana kavuşmak için saysın istiyorum... bu kadar çaresiz ne zaman oldum ben bilmiyorum :/ fikirlerinize ihtiyacım var. güzelleşmeliyim nasıl? yaptıklarını unutmalıyım nasıl? her aradığında değişik değişik konuşacak şeyler bulmalı bol bol muhabbet etmeliyim nasıl vs yardım lütfen :(

aşık mı etmeli derken ? nasıl olcak o iş

kimi kılını kıpırdatmaz erkek deli divane olur

kiminde kadın ağzıyla kuş tutsa yaranamaz

konuya gelcek olursak eski sevgili yaş iş yarım kalan bişeler varmış demekki yoksa kimsenin arkasına dönüp bakmaya meraklı olduğunu sanmıyorum

Daha evlenmeden kendini belli eden erkeklerden son sürat kaçmalısınız.Kendinize aşık etme vs çabanız neden? Kendinizden fazla değer veriyorsunuz,üzülen siz olursunuz söyliyim

İliskinin suyu cikmis. Bundan sonra anca hastalikli bi'hal alir. Asik olacak adam olur zaten senin bi'sey yapmana gerek yok. Duzgun karakterli biri de hayatinda ama oyle ama boyle biri oldu mu ona gore davranir.

sonra senden soğumuştum niye bilmiyorum dedi. düzeldik gerçi ben pe düzelemedim sanırım sinir hastası falan oldum illa her dk yanımda olsun arasın benimle konuşsun her kavgada avazım çıktığı kadar bağırmalar falan. ufakta olsa bir hata yapıyor sonra bir daha aynısı. n

Onu affedemiyorsunuz ve yaptıklarının hırsını çıkarmadan hayatına devam etmesini sindiremiyorsunuz.

İstediğiniz size aşık olması değil yaptıklarından pişman olması.

Bu daha erken dönemlerde hatta ergen dönemlerde yapılabilir bir şey.

Daha ileriki yaşlar için zaman, enerji, moral kaybı...

Eninde sonunda tartışmalarınız ayrılıkla sonuçlanacak.

Öyle de olmalı çünkü ortada sadakatsiz bir adam güvensiz bir kadın var.

Bu iş bitmiş. :ssz:

Sen güzelleşsen adam bu davranışlarını devam ettirmeyecek mi sanki.
Çok güzel kadınlar da aldatılıyor sonuçta. :KK14:

Bir defa yapan yine yapar güvenilecek biri değil belli.
Bu arada başlık çok alakasız.

Bir ilişki de böyle olayların bir kere olması demek , ilişkinin devam etme süresi boyunca bir şüphenin ve güvensizliğin hiç bir zaman gitmeyeceği anlamına gelir..

Yapmaz diye düşünür, sadece kendimizi kandırırız..
Bir kere yapınca hayatı , keseceksin cezasını ..

merhabalar
rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin ama benim de ufak bir sıkıntım var. yatılı bir okulda görev yapıyorum 2.5yıl bitti. buraya geldikten yedi sekiz ay sonra okulumuzdaki fen bilgisi öğretmeni ile sevgili oldum hemen hemen 2 yıl oldu. ilk altı yedi ay her şey mükemmeldi. tamam işte budur dedirten cinsinden. sonra yaz tatili girdi araya ben memleketime gittim. benden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. yaz sonunda yanıma geldiğinde kızın biri buna mesaj atmış kızarım diye de söylememiş ben bunu öğrendim hurra bitti falan dedim. o yaz öyle zehir bitti. güvenim gitti. üç dört ay toparlanmakta zorlandık. sonra senden soğumuştum niye bilmiyorum dedi. düzeldik gerçi ben pe düzelemedim sanırım sinir hastası falan oldum illa her dk yanımda olsun arasın benimle konuşsun her kavgada avazım çıktığı kadar bağırmalar falan. ufakta olsa bir hata yapıyor sonra bir daha aynısı. neyse geldik bu yaza benim yine bağırmalar devam tabi bu da bitirdi artık iki ay salya sümük sadece ağladım durdum. askere gitti aramaya başladı tabi bu arada konuştuğu kızlarda olmamış değil. en kötüsü benden önceki kız arkadaşını görmüş ve bildiğin onu düşündüm. askere gittikten sonra aradı. bir kaç kez özürler falan yaptığı her şeyden haberim vardı o yok sansa da kalıp ona hiç söylemeden gittim yemin törenine. her şeyi konuştuk hiç birinde bir mantık yok .yemin etti bir daha üzmeyeceğine dair tabi gel de inan. o günden beridir de her gün arıyor seni çok özledim bur da hep seni düşünüyorum seni bir daha asla üzmiycem asker dönüşünde bir şeyler resmiyete dökülecek falan. onsuz yapamıyorum evet am içim o eski kız arkadaş mevzusunu da kaldırmıyor. bir tarafım diyor hiç bir şey olmamış gibi bir yöntem bul kendine daha da aşık et bir tarafım diyor aileler az çok birbirini tanımışken herkes bizi bilirken devam ettir. işte bir tarafımda vazgeç bu saatten sonra nasıl güveneceksin diyor yazarken bile onsuzluğu düşünemiyorum. peki gerçekten askerde olan birisini insan kendine nasıl aşık eder. ben giderim diye korksun istiyorum kıskansın istiyorum o günleri özgürlüğüne kavuşmak için değil bana kavuşmak için saysın istiyorum... bu kadar çaresiz ne zaman oldum ben bilmiyorum :/ fikirlerinize ihtiyacım var. güzelleşmeliyim nasıl? yaptıklarını unutmalıyım nasıl? her aradığında değişik değişik konuşacak şeyler bulmalı bol bol muhabbet etmeliyim nasıl vs yardım lütfen :KK43:

s.ttr et ondan bi nane olmaz...

insana aldatilmak vazgecilmek vb seyler agir gelir kaybetmek istemez sen boyle bi psikolojiye girmissin. ve kacan kovalanir sozunun de ozu bu aslinda. rahat birak siradan arkadasin gibi dusun zamana birak birden vazgecmeye calismak zor olur. kendini zorlama hic biseye bi kendini dinle gidecekse senin degilse zaten oyle de boyle de gidecek sorun senin seklinde semalinde degil.

ama aşık etmek ve aşık olmak kişilerin elin de değil ki. Öyle olsaydı her isteyen birilerini kendine aşık eder, her isteyen de istediği kişiye aşık olurdu, onu bir kalemde geçelim, bu öyle kişi isteği ile olabilecek bişey değil. Ha bağlayabilirsin, vefa duygusu oluşturabilirsin, sevdirebilirsin.. o olur.

Benzer durumdayım; benim iliskim 3.5 yildir suruyor; inkar etse de 2 yil once fena aldatildim. Ozguvenim yerlebir. Su anda senin gibi vazgecemedigim icin beraberim. Ama sonu yok bunu da biliyorum. Birak demek lafta kolay uygulamada zor. Sanirim once kendi degerimizin farkina varip kendimizi sevmeyi ogrenmemiz gerekiyor. Ben Aret Vartanyan, Nil Gun okuyorum bunun icin. Kendimi on lana aliram senin de hissettigin o caresizlikten kurtulup cevreye guzel enerji vermek ve dogru insanlari hayatima cekmek istiyorum. Ben kendimi buldugumda artik o gelse de ben onu zaten istemeyecegim. Unutma, su andaki enerji seviyemiz nedeniyle bu frekanstaki insanlari cekiyoruz.

Benzer durumdayım; benim iliskim 3.5 yildir suruyor; inkar etse de 2 yil once fena aldatildim. Ozguvenim yerlebir. Su anda senin gibi vazgecemedigim icin beraberim. Ama sonu yok bunu da biliyorum. Birak demek lafta kolay uygulamada zor. Sanirim once kendi degerimizin farkina varip kendimizi sevmeyi ogrenmemiz gerekiyor. Ben Aret Vartanyan, Nil Gun okuyorum bunun icin. Kendimi on lana aliram senin de hissettigin o caresizlikten kurtulup cevreye guzel enerji vermek ve dogru insanlari hayatima cekmek istiyorum. Ben kendimi buldugumda artik o gelse de ben onu zaten istemeyecegim. Unutma, su andaki enerji seviyemiz nedeniyle bu frekanstaki insanlari cekiyoruz.
teşekkür ederim çokca

şimdi baktım kitaplara sanırım tam ihtiyacım olan şeyler yarın ilk işim bunları sipraiş etmek olacak gerçekten çok teşekkür ederim

şimdi baktım kitaplara sanırım tam ihtiyacım olan şeyler yarın ilk işim bunları sipraiş etmek olacak gerçekten çok teşekkür ederim
Rica ederim :) Isine yarar umarim. Sabbrinda vazgecme. Bizimki bagimlilik, ask degil. Ask bizim yasadigimiz degil. Ask tek tarafli olmaz, akar gider. Su an ne hissettigimiz onemli. Mutlu muyuz? Degilsek, yanlus insanlarlayiz. Diyetin de ilk gunleri zordur. Ama netice guzel. Biz de bu enerji hirsizlarinin bizden beslenmesine engel olmaliyiz.

Ya o değil de öğretmenler hani hep ciddi böyle otoriterdi ya gözümüzde. Şimdi böyle şeyler okuyunca inanasım gelmiyor ya. :KK53:

Back
X