aşık mı oluyorum yoksa?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
arkadaşlar selam.evet çok saçma bişe oldu biliyorum hatalıyım. arkadaşlık sitesine üye oldum:)(malesef ki) sebebi şu 'can sıkıntısı' ama nerden bilebilirdim yani?? neyse konuya giriyim.evet dediğim gibi arkadaşlık sitesine üye oldum ve kendi resmim yerine başka bi kzın fotosunu koydum.biliyorum suçluyum.sizinde suçlamanıza gerek yok:)ama nedeni şu kendimi tanıtmak istemedim ve nasıl bi ortam olduğunu bilmediğim için kendi fotomu koymadım.bir sürü mesajlar geldi ve zaten hiç birini umursamadım.ama bi mesaj geldi başta umursamadım ama sonra ilgimi çekti.ilk defa cevap verdim:)sonra bu kişiyle baya konuştuk.msn istedi,zorla da olsa verdim.aradan bir hafta geçti.sanırım bişeyler oluyo bunun farkındayım:)onu düşünmeden edemiyorum şimdi ne zman msn'e girsem cam açmamı istiyo ya da biz ne zman buluşcaz dio.benden cam açamıyorum tabi doğal olarakama ondan çok hoşlanıyorum.2 gündür sırf bu yüzden çevrimdışı takılıyorum dün msnden yazmış ne zamn gelicen demiş o kdar üzüldüm ki gerçeği de söyleyemiyorum yüzüm yok. bide cam felan da açamıyorumnapıcam kafam karıştı.çok zor durumdayımsizce gerçeği açıklamalımıyım ya da napıyım fikir verin lütfen.ayrıca kafa olarak çok uyuyoruz.oda hoşlanıyo sanırım.ama resimdeki kızdan.ve benimde sohbetimden:2::2::26:

ya güzel bi cevap ama nasıl doğruyu söylerim ki yaa?düşünsenizee bide beni kabul eder mi bakalım:2:

sana söylenecek tek kelime burda gerçekleri anlat olacak başka çıkar yolun varmı.eninde sonunda öğrenecek neden uzatıyosun

Nasıl bi cvp bekliyosun ben anlamadım ki?

Doğruyu söylemekten başka yapacak bişey yok, ona da itiraz ediyorsun....

Bir de başlıkla içerik tezat olmuş, yalan söyledim yazsaydın keşke. Yalanla başlayan bi aşk ne kadar güven dolu olur o da ayrı mesele....

sen neden ondan etkilendin tipi mi iyiydi, ağzı laf mı yapıyordu? doğruyu itiraf et, merak etme bunu göze almıştır o tip sitelerden iş çıkmasını umuyorsa.
belki onunda sana itiraf etmesi gerekenler olabilir diymi!

biliyorum yanlış olduğunu..aslında şunu demek istiyorum ondan uzaklaşsam daha mı iyi olur?*?

öncelikle o tarz sitelere üye olmanın amacı can sıkıntısı değildir internetten sevgili edinmektir tıpkı senin yaptığın gibi.

eğer sırf can sıkıntısından girsydin profiline hiç bir resim koymazdın demek ki kendine güvenememişsin ve başkasının resmini koymuşsun

msnyi zorla verdim ayaklarını da geçeceksin

bence bu işe son ver zaten o tarz sitelerde olanların amaçları bellidir.

hımm evet aslında hiç düşünmemiştim olabilrmi bana itiraf edeceği şey neysse...aslında her ikiside hem tipi iyi hem de ağzı iyi laf yapıyo yani sohbeti çok iyi ve iyi anlaşıyorz canım

Merak etme kendi resmini koymuş olsaydın ve yine mesaj atsaydı sen yine özel olmayacaktın
Kimbilir senden başka kaç kişiye daha görüşelim mi vs diyip msnden konuşuyordur
Arkadaşlık sitesi sonuçta
Kimi avlarsam kar modundadır oradaki herkes

gerçegi söyle demekten baska ne var seni öyle kabul ediyosa dvm edin yoksa herkes kendi yoluna..

canım can sıkıntısı yani kendi resmimi koymadım nasıl bi yer olduğunu bilmediğim için ve gerçektende kimseye msn vermedim sadece ona verdim

hmmm öyle mi diyosun:2::2::2:

hmmm öyle mi diyosun:2::2::2:

Tabi ki öyle
Bir tek sana mı mesaj attı zannediyorsun?
Kur yaptığı konuştuğu onlarca kişi vardır orada
Arkadaşlık sitesine üye olup sevgili bulmaya çalışan bir insandan ne bekliyorsun?
Gerçek hayatta arz talebi az olan bir insanmış demek ki ve bu tür insanlarda her zaman bir sorun vardır

hadi yaa ciddimisin? bak şimdi kafam karıştı iyice.ama hiç sevgilisi olmamış şimdiye kadr??

hımm evet aslında hiç düşünmemiştim olabilrmi bana itiraf edeceği şey neysse...aslında her ikiside hem tipi iyi hem de ağzı iyi laf yapıyo yani sohbeti çok iyi ve iyi anlaşıyorz canım

cam mı açtı, tıpkı senin yaptığın gibi bi fotoğraftan mı yola çıkıyorsun? bak bi önce şunu anla; bi kimsenin tipi iyiyse o tip sitelerden medet ummaz. reel diye bi hayat mevcut değil mi? yani birinin hem sohbeti iyi olcak (gerçi sohbetin iyi olmasından ne beklediğine bağlı tabi) hem tipi iyi olcak hem de sitelerden msn isticek, tanışmak isticek falan? sen de bunu şahsına münhasır sancan. yani sen nasıl ki bi yalana başvurmuşsan, o da başvurmuş olabilir. neyse.

Son düzenleme:

hayır cam açmadı ama cam açalım dedi fotodan ve konuşmalarından etkilendim yani canım şimdi ne demeye çalıştın ya odamı yalancı

hadi yaa ciddimisin? bak şimdi kafam karıştı iyice.ama hiç sevgilisi olmamış şimdiye kadr??

Hiç sevgilisi olmamış
Yani gerçek hayatta kimsenin yüzüne bile bakmadığı bir insana sen sanaldan aşık olduğunu söylüyorsun
Hiç sevgilisi olmamışsa sence de bir problem yok mudur ortada?
Belki sapık kadınların arkasına bile bakmadan kaçtığı tiplerden?
Doğru düzgün bir insan olsaydı sevgilisi olurdu herhalde değil mi?
Gerçek hayatta kimse suratına bakmamış o da sanalda birilerini avlama peşinde işte
Ya da nereden biliyorsun hiç sevgilisi olmadığını?
Seni etkilemek için yalan söylemediği ne malum?
Körü körüne inanma tanımadığın insanlara yahu
Kaç yaşındasın bu arada?

18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…