18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence:
İsmini ne verdi tezalp sermet mi,alpar bars mı ya da farklı mı? İstanbullu mu....Bak çok dikkat et bir şahıs var sürekli böyle sitelerde kız avcılığına cıkmış.....Benim bir arkadaşıma olmuştu aynısı...Sonra ortaya cıktı hatta adına sayfa bile acıldı faceden....Arkadaşımı bir sürü kız buldu konuştu...Herkese aynı bilgileri vermiş unutmasın diye.....Çok dikkat et öyle sitelerde hala geziniyordur o şahıs....Aldanma sakın....
anlasilan sen baygi etkilenmissin senin icin zor bir durum olsa gerek, ama kendine bu kadar stres yapma bence, bunu tartismak cok yersiz cünkü nerde olsa gercegi söylemek zorundasin eger onunla devam konusmak istiyorsan ha bu arada neden bu kadar üzülüyosun o resindeki kizdan dahami cirkinsin belki seni görünce daha cok sever resimdki kizdan ama yinede hakkinda hayirlisi olur insallah :))
18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence:
İsmini ne verdi tezalp sermet mi,alpar bars mı ya da farklı mı? İstanbullu mu....Bak çok dikkat et bir şahıs var sürekli böyle sitelerde kız avcılığına cıkmış.....Benim bir arkadaşıma olmuştu aynısı...Sonra ortaya cıktı hatta adına sayfa bile acıldı faceden....Arkadaşımı bir sürü kız buldu konuştu...Herkese aynı bilgileri vermiş unutmasın diye.....Çok dikkat et öyle sitelerde hala geziniyordur o şahıs....Aldanma sakın....
adı halil.siteye önceden üye olmuş ama daha şimdi giriyo
ya doğruyu söylersin, o da ya seni kabul eder konuşmaya devam edersiniz ya da seninle bir daha konuşmaz
ya da hiç birşey konuşmadan msn den silip engellersin :)
zaten eğlence için yapmışsın eğlendin başka şeyler beklemeye gerek yok biz kadınlar bağlanmaya sevmeye fazla açığız
ben bu işi uzatma derim
sadece hoşlandım ya!neyine kanabilirim ki?evet sevgilisi olmamış?neden yalan söylesin bu konuda.bende bunu anlamış değilim:26:?sevgilisi olan söyler zaten
Bi hatanın bedelinin bu kadar ağır olucağını bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?