18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence
Hiç sevgilisi olmamış
Yani gerçek hayatta kimsenin yüzüne bile bakmadığı bir insana sen sanaldan aşık olduğunu söylüyorsun
Hiç sevgilisi olmamışsa sence de bir problem yok mudur ortada?
Belki sapık kadınların arkasına bile bakmadan kaçtığı tiplerden?
Doğru düzgün bir insan olsaydı sevgilisi olurdu herhalde değil mi?
Gerçek hayatta kimse suratına bakmamış o da sanalda birilerini avlama peşinde işte
Ya da nereden biliyorsun hiç sevgilisi olmadığını?
Seni etkilemek için yalan söylemediği ne malum?
Körü körüne inanma tanımadığın insanlara yahu
Kaç yaşındasın bu arada?
hayır cam açmadı ama cam açalım dedifotodan ve konuşmalarından etkilendim yani canım şimdi ne demeye çalıştın ya odamı yalancı
Sen gerçek bir kişiye değil, kafandaki ideal erkeğe aşıksın. Konuştuğun kişiyi hayallerinin erkeği sanıyorsun. Ama tanıştığında ya da belli bir zaman geçtikten sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
Sana başıma gelen bir olayı anlatayım. Abim bir evlilik sitesine üyeymiş, ordaki bayanlara bakarken benim fotoğrafımı görmüş, ben evliyim zaten, evlilik sitesinde ne işim var! Benim facebook profil resmimi çalıp oraya kendi gibi koymuş biri.
O tip sitelerdeki erkeklerin amacının ne olduğunu herkes bilir...Msn falan filan bunlar bence bahane..Onun sana yalan söyleyip söylemediğini nereden biliyorsun??Boşuna pembe hayallere kapılma ve de böyle sitelerle uğraşma derim ben...Senle msnde normal bi sohbet yapıyor ama bakalım başka türden kızlarla nasıl bi muhabbet yapıyor??Dünya bizim sandığımız gibi masum değil çok kirli...Üzülerek seni uyarmak zorundayım..Hayatının aşkını gerçek dünyada aramanı tavsiye ederim canım...
Senin yalan söyleyip onun dürüst davranmasını beklemek ironik olmamış mı?
Arkadaşların dediği gibi boş hayale kapılma, hayal kırıklığına uğrarsın.
Neden böyle riske giriyorsunuz ki bi insanı tanımak varken, internetten hele ki öyle bi siteden...
teşekkürler yorum için sanırım haklısınve şuanda çok üzüldüm dediğin 'gerçeklere'
ama sadece resim konusunda yalancıyım
Ama bu ona büyük bi yalan gibi gelebilir, ya o resimdeki kızdan hoşlandıysa ?
Vakit kaybetmeden söylemelisin bence.
bu sitedeki erkekler ya çirkin ya yaşlı ya yüzyüze konuşmaktan aciz yada evli macera arıyordur bence bırak bu sitelerde can sıkıntısı gidermeyiii tv lerde görüyoruz ne olaylar oluyor nerde tanıştınız denince int diyolar yapma güzelim sil gitsin hiç bir açıklama yapma zorunlusu degilsin sen onaa emin ol cam açtıgında bekledigin tip karşına çıkmayacaktırrr
amannn üzüldügün şeye bak yaaaa boş insan işteee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?