Aşık mıyım :D

sezengunay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
27
0
16
İstanbul
Geçen hoşlandığım, görünce kalbimin yerinden cıkacak gibi olmasını saglayan adam evlenme teklifi etti cok mutlu oldum,kalbim yerinde değil aşıkmıyım asdfs :S

Son düzenleme:
Ilk goruste ask gbi bi sey oldugunu sanmiyorum ama eger oyleyse saygim var tabii ki ama bence seninki ask degil, benim dusuncem su ana kadar guzel bir iliski yasamamis olabilirsin o yuzden belki de icinde guzel bir seyler olacagi seklinde bir his vardir :) bende de boyle olurdu da ondan soyledim :)

Ilk goruste ask gbi bi sey oldugunu sanmiyorum ama eger oyleyse saygim var tabii ki ama bence seninki ask degil, benim dusuncem su ana kadar guzel bir iliski yasamamis olabilirsin o yuzden belki de icinde guzel bir seyler olacagi seklinde bir his vardir :) bende de boyle olurdu da ondan soyledim :)

Evet yaşamadım sanırım ondan delirdim :D sağool :)

Geçen gün dolaşıyordum.Lunaparkta bilardo oynayan bir erkek bana bakıp gülümsedi,ve bunu sürekli tekrarlayınca dayanamayıp güldüm.Çok tatlıydı :D Kaç gündür onu bulmaya çalışıyorum.Biliyorum çok manyakça ama ağlıyorum :D Napıcam ben bunun adı aşk mı? Onu bidaha bulamama korkusu yaşıyorum.

böyle duygular hiç yaşamadım genç bir kız olupta, aklımın başından gittiğini düşündüğüm zamanlarda bile. Aşk kadını olduğumu iddia edenler birde bunu okuyabilseler:)) sakinn, geçecek inş.

Geçen gün dolaşıyordum.Lunaparkta bilardo oynayan bir erkek bana bakıp gülümsedi,ve bunu sürekli tekrarlayınca dayanamayıp güldüm.Çok tatlıydı :D Kaç gündür onu bulmaya çalışıyorum.Biliyorum çok manyakça ama ağlıyorum :D Napıcam ben bunun adı aşk mı? Onu bidaha bulamama korkusu yaşıyorum.

Bilardo oynayan cocuğu bulmanız imkansız kardeşim, bunun adı aşk deil boşluk doldurma iç güdüsü.

Kusura bakmayın ama böyle bi konuyu "Bir derdim var" kısmına yazınca bende gerçekten önemli bişey var sanmıştım ama meğersem dert bile değilmiş..:19:

gençlik işte..:1: aklınızı başka meşgalelerle yorun,yoksa birkez gördüğünüz ve birdaha görüp görmeyeceğiniz meçhul olan insana kara sevdayla tutuşursunuz. İnşallah karşınıza çıkar ama çıkarsada çıkana kadar kendinizi yıpratmayın.. :34:

aşık değilsin sadece bir boşluktasın. bikaç gün sonra başkasını görürsen onu unutursun. hayatında değişikliğe ihtiyacın var:54:

Back
X